1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Ταινίες και Φύλλα
 4. Μεμβράνες Γυάλινων Επιφανειών
 5. Προστατευτικές Μεμβράνες
 6. 3M™ Μεμβράνη Ασφαλείας Αυτοκινήτου, Σειρά Μεμβρανών Ασφαλείας Αυτοκινήτου Scotchshield™, SAS 20, 1,524 m x 30,48 m

3M™ Μεμβράνη Ασφαλείας Αυτοκινήτου, Σειρά Μεμβρανών Ασφαλείας Αυτοκινήτου Scotchshield™, SAS 20, 1,524 m x 30,48 m

3M ID 700066834483M Product Number SAS 20Catalog Number SAS 20
 • Προστασία από θραύσματα και εκτινασσόμενα κρύσταλλα.
 • Αυξημένη σιγουριά με υψηλή αντοχή στο σχίσιμο.
 • Εξαιρετική προστασία από τη διάρρηξη.
 • Εμποδίζουν κατά 99,9% τη μετάδοση της βλαβερής υπεριώδους ακτινοβολίας.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες Προϊόντων

Οι 3M™ Μεμβράνες Ασφαλείας Αυτοκινήτων SAS Scotchshield™ είναι μια γκάμα συνδυαστικών Μεμβρανών Ασφαλείας και Αντηλιακής Προστασίας. Συμβάλλουν στη μείωση της ηλιακής θερμότητας και προστατεύουν εσάς και τα πολύτιμα αντικείμενά σας, γιατί απωθούν την ηλιακή ακτινοβολία, προστατεύουν από τα αδιάκριτα μάτια και συγκρατούν τα θραύσματα του κρυστάλλου σε περίπτωση κλοπής, ενώ αυξάνουν το χρόνο που απαιτείται για τη διάρρηξη του αυτοκινήτου σας. Για πρώτη φορά, η 3M™ συνδυάζει την τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας σε μια Μεμβράνη Ασφαλείας πάχους 100 micron. Αυτή η υβριδική τεχνολογία προστατεύει τους επιβάτες και τα αγαθά τους, αντανακλώντας την ηλιακή θερμότητα, ενισχύοντας την ιδιωτικότητα και παρέχοντας ασφάλεια σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων. Αυτό αυξάνει κατά πολύ τον χρόνο που θα χρειαστεί κάποιος για να διαρρήξει το αυτοκίνητό σας. Οι Μεμβράνες έχουν μια επίστρωση ανθεκτική στις γρατσουνιές και πολλά διαφορετικά επίπεδα σκουρότητας, συμπεριλαμβανομένης και της απόλυτα διάφανης Μεμβράνης Προστασίας.

Προστατέψτε τον εαυτό σας και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με τις 3M™ Scotchshield™ Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτου Security. Η μη επιμεταλλωμένη μεμβράνη 100 micron όχι μόνο μειώνει τη θερμότητα και προστατεύει εσάς και το όχημά σας από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία (UV), αλλά συγκρατεί τα θραύσματα σπασμένων κρυστάλλων – αυξάνοντας την ασφάλεια του οχήματος για εσάς, τους επιβάτες και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Η Scotchshield™ Security έχει υποβληθεί σε σχολαστικές δοκιμές έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί ότι μπορεί να συγκρατεί τα θραύσματα σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων και να καθυστερήσει τους κλέφτες που προσπαθούν να διαρρήξουν το όχημά σας. Μπλοκάροντας έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), κάτι που ισοδυναμεί με Δείκτη Αντηλιακής Προστασίας (SPF) 1000, οι μεμβράνες αυτές διατηρούν το εσωτερικό του οχήματός σας δροσερό, περιορίζουν τη χρήση του κλιματιστικού και, κατά συνέπεια, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου. Διαθέσιμη σε επίπεδα σκουρότητας που μπλοκάρουν έως και το 95% του ορατού φωτός, αυτή η μεμβράνη ασφαλείας μειώνει σημαντικά την ενοχλητική αντηλιά και παρέχει αυξημένη ιδιωτικότητα για να προστατεύει εσάς και τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

 • Προστασία από θραύσματα και εκτινασσόμενα κρύσταλλα.
 • Αυξημένη σιγουριά με υψηλή αντοχή στο σχίσιμο.
 • Εξαιρετική προστασία από τη διάρρηξη.
 • Εμποδίζουν κατά 99,9% τη μετάδοση της βλαβερής υπεριώδους ακτινοβολίας.
 • Περιορίζει τη χρήση του κλιματιστικού – μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου
 • Το υψηλότερο επίπεδο σκουρότητας μειώνει την ενοχλητική αντηλιά από το εκτυφλωτικό φως του ηλίου, βελτιώνοντας την άνεση του οδηγού και των επιβατών
Χαρακτηριστικά
Channel_Partner
Generic Distributor
Εμπορικό Σήμα
Scotchshield™
Μέγεθος
(1,52 m x 30,5 m)
Μετάδοση ορατής ακτινοβολίας
20 Percent
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.