1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Εργαλεία και Εξοπλισμός
 4. Βάσεις και Πάτοι Στήριξης
 5. 3M™ Βάση Γωνιακού Τροχού για Δίσκους Φάιμπερ, Εύκαμπτη, Mαύρη, 115mm M14-2.0, PN 07306

3M™ Βάση Γωνιακού Τροχού για Δίσκους Φάιμπερ, Εύκαμπτη, Mαύρη, 115mm M14-2.0, PN 07306

3M ID XC003409973
 • Στηρίζει 3M™ Φάιμπερ Δίσκους, διαμέτρου 127 mm με κεντρική οπή 22,23 mm.
 • Η σκληρή κατασκευή από καουτσούκ συνεργάζεται με το υπόστρωμα του Δίσκου Φάιμπερ για σταθερή στήριξη.
 • Μειώνει τους κραδασμούς, για αυξημένη άνεση του χειριστή.
 • Σχεδιασμένος να αντιστέκεται στην αποκόλληση των κόκκων, για μεγαλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής του λειαντικού.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Context
AutomotiveAftermarket
Διαμόρφωση Οπής
Χωρίς οπές
Μέγεθος Σπειρώματος
M14-2.0 INT
Μέγιστη Ταχύτητα (RPM)
13200
Συνολική Διάμετρος (Μετρικό)
115 mm
Τύπος Προϊόντος
Πάτος Στήριξης
Υγεία και Ασφάλεια
Προστασία Ματιών, Προστασία Χεριών, Προστασία της Ακοής, Προστασία της Αναπνοής
Λεπτομέρειες Προϊόντων
 • Στηρίζει 3M™ Φάιμπερ Δίσκους, διαμέτρου 127 mm με κεντρική οπή 22,23 mm.
 • Η σκληρή κατασκευή από καουτσούκ συνεργάζεται με το υπόστρωμα του Δίσκου Φάιμπερ για σταθερή στήριξη.
 • Μειώνει τους κραδασμούς, για αυξημένη άνεση του χειριστή.
 • Σχεδιασμένος να αντιστέκεται στην αποκόλληση των κόκκων, για μεγαλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής του λειαντικού.
 • Συμβατός με μια σειρά από Πέλματα της 3M για λείανση και τρόχισμα, από λεπτό μέχρι τραχύ κόκκο.

Ο 3M™ Πάτος Στήριξης Δίσκου Φάιμπερ είναι ανθεκτικός και έχει σχεδιαστεί να στηρίζει τους Δίσκους Φάιμπερ Dual Action (DA) 127 mm σε γωνιακούς τροχούς. Οι σκληροί μας Δίσκοι από καουτσούκ δουλεύουν αποτελεσματικά με μια σειρά από Πέλματα της 3M. Μεγιστοποιούν την απόδοση των λειαντικών δίσκων, μειώνοντας τους κραδασμούς και την αποκόλληση των κόκκων. Στερεώστε τους με ασφάλεια στα λειαντικά εργαλεία, με παξιμάδι* ασφάλισης του δίσκου. *Πωλείται χωριστά.

Αποκομίστε όλα τα οφέλη των λειαντικών σας δίσκων με τον ανθεκτικό μας 3M™ Πάτο Στήριξης Δίσκου Φάιμπερ. Οι σκληροί μας Πάτοι από καουτσούκ παρέχουν σταθερή, συνεπή υποστήριξη για τους Δίσκους Φάιμπερ της 3M σε γωνιακούς τροχούς και σε άλλα λειαντικά και τροχιστικά εργαλεία. Είναι συμβατοί με μια ευρεία σειρά από Πέλματα της 3M – απλά επιλέξτε την ιδανική πυκνότητα και σκληρότητα για την εργασία σας. Οι Πάτοι συνεργάζονται με το υπόστρωμα του λειαντικού δίσκου από βουλκανισμένες ίνες, βοηθώντας το να προσαρμόζεται στην επιφάνεια για ένα ομοιόμορφο φινίρισμα κατά το τρόχισμα και τη λείανση, ενισχύοντας την δράση των λειαντικών κόκκων. Μειώνουν τους κραδασμούς και την αποκόλληση των κόκκων που φθείρει τους δίσκους και εξασφαλίζουν ότι ο κεραμικός λειαντικός κόκκος στον Δίσκο Φάιμπερ θα συνεχίσει να αυτοθρυμματίζεται όπως έχει σχεδιαστεί να κάνει, αντί να σπάει σε αχρησιμοποίητα κομμάτια. Η κεντρική μας οπή τοποθέτησης διαμέτρου 22,23 mm στερεώνεται σταθερά σε εργαλεία τροχίσματος και λείανσης με τη χρήση ενός παξιμαδιού* ασφάλισης του δίσκου. Η χρήση του Πάτου Στήριξης του Δίσκου Φάιμπερ της εταιρείας μας σας βοηθάει να αποκομίσετε όλα τα οφέλη από την κάθε εφαρμογή φινιρίσματος, καθώς και από όλο τον κύκλο εργασιών και κατεργασίας υλικών. *Πωλείται χωριστά.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

 • Χρήση με μια σειρά από πέλματα, για να στηρίζει Δίσκους Φάιμπερ Dual Action (DA) 127 mm σε γωνιακούς τροχούς και να μεγιστοποιεί την απόδοση των λειαντικών δίσκων.
 • Αποκομίστε όλα τα οφέλη από την κάθε εφαρμογή φινιρίσματος και επεξεργασίας υλικών στη βιομηχανία και σε άλλες επαγγελματικές εργασίες επεξεργασίας επιφανειών.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.