1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Ταινίες και Φύλλα
 4. Αντανακλαστικά Φύλλα
 5. 3M™ High Intensity Αντανακλαστική Πρισματική Μεμβράνη 3934, Πορτοκαλί (914 mm x 45,7 m)

3M™ High Intensity Αντανακλαστική Πρισματική Μεμβράνη 3934, Πορτοκαλί (914 mm x 45,7 m)

 • Αριθμός Προϊόντος 3M 3934
 • 3M ID 7000055692

Πληροί τις απαιτήσεις χρωματικότητας και επιδόσεων του προτύπου EN 12899-1:2007 Κατηγορίας RA2. Η 3M™ High Intensity Αντανακλαστική Πρισματική Μεμβράνη, Σειρά 3930, είναι εγκεκριμένη για την κατασκευή υποστρωμάτων των πινακίδων κυκλοφορίας με την Πιστοποίηση ΕΤΑ (European Technical Approvals).

Οι επιδόσεις της 3M™ High Intensity Αντανακλαστικής Πρισματικής Μεμβράνης της Σειράς 3930 ως προς την αντανακλαστικότητα, τη χρωματική αντίθεση, την ευκρίνεια, τη φωτεινότητα και την αντοχή είναι υψηλότερες έναντι εκείνων που προσφέρουν οι μεμβράνες με τεχνολογία ενθυλακωμένων γυάλινων σφαιριδίων (RA2).

Ανθεκτική - πιο σκληρή επίστρωση που συμβάλλει στην προστασία από γδαρσίματα και γρατζουνιές.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Συνολικό Πλάτος (Μετρικό) 914 mm
Μέθοδος Απεικόνισης Ψηφιακή Εκτύπωση, Μεταξοτυπία
Χρώμα προϊόντος Πορτοκαλί
Συνολικό Μήκος (Μετρικό) 45,7 m
Πληροί τις Προδιαγραφές EN 12899-1:2007 Τύπος RA2 / ETA R2

Προδιαγραφές

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Πληροί τις απαιτήσεις χρωματικότητας και επιδόσεων του προτύπου EN 12899-1:2007 Κατηγορίας RA2. Η 3M™ High Intensity Αντανακλαστική Πρισματική Μεμβράνη, Σειρά 3930, είναι εγκεκριμένη για την κατασκευή υποστρωμάτων των πινακίδων κυκλοφορίας με την Πιστοποίηση ΕΤΑ (European Technical Approvals)
 • Οι επιδόσεις της 3M™ High Intensity Αντανακλαστικής Πρισματικής Μεμβράνης της Σειράς 3930 ως προς την αντανακλαστικότητα, τη χρωματική αντίθεση, την ευκρίνεια, τη φωτεινότητα και την αντοχή είναι υψηλότερες έναντι εκείνων που προσφέρουν οι μεμβράνες με τεχνολογία ενθυλακωμένων γυάλινων σφαιριδίων (RA2)
 • Ανθεκτική - πιο σκληρή επίστρωση που συμβάλλει στην προστασία από γδαρσίματα και γρατζουνιές
 • Η διαδικασία κατασκευής των Πρισματικών Μεμβρανών είναι επίσης πολύ πιο φιλική στο περιβάλλον σε σχέση με τη διαδικασία κατασκευής των υπολοίπων Αντανακλαστικών Μεμβρανών. Μείωση εκπομπών Οργανικών Πτητικών Ενώσεων (VOC) κατά 97%, κατανάλωσης ενέργειας κατά 77% και στερεών αποβλήτων κατά 46% , έναντι των μεμβρανών τεχνολογίας γυάλινων σφαιριδίων

Μη επιμεταλλωμένη, Αντανακλαστική Μεμβράνη Μικροπρισματικών Φακών σχεδιασμένη για την παραγωγή αντανακλαστικών, ανθεκτικών πινακίδων ελέγχου της κυκλοφορίας, διατάξεων και οριοδεικτών στον χώρο του εργοταξίου που εκτίθενται σε κάθετη σήμανση. Μακροπρόθεσμη αντανακλαστικότητα και αντοχή με βελτιωμένες οπτικές ιδιότητες για αυξημένη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μοναδική πρισματική δομή που προσφέρει υψηλό επίπεδο οπισθοαντανακλαστικότητας για πολλές περιπτώσεις ελέγχου της κυκλοφορίας.

Προτεινόμενες εφαρμογές
 • Μόνιμη σήμανση κυκλοφορίας
 • Διατάξεις και σήμανση στον χώρο εργοταξίων
 • Οριοδείκτες Κάθετης Σήμανσης