1. Ελλάδα
  2. Όλα τα προϊόντα της 3M
  3. Ταινίες
  4. Ταινίες Προστασίας Επιφανειών
  5. 3M™ Μεμβράνη Προστασίας Πτερυγίων W8607, Διάφανη, 305 mm x 33 m

3M™ Μεμβράνη Προστασίας Πτερυγίων W8607, Διάφανη, 305 mm x 33 m

  • 3M ID 70006269701

Εξαιρετικά ανθεκτικές.

Με αντοχή στη διάβρωση και στις καιρικές συνθήκες.

Με αντοχή στην ακτινοβολία UV.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
  • Εξαιρετικά ανθεκτικές
  • Με αντοχή στη διάβρωση και στις καιρικές συνθήκες
  • Με αντοχή στην ακτινοβολία UV
  • Με Τεχνολογία χωρίς διαλύτες

Οι 3M™ Ταινίες Προστασίας Ανεμογεννητριών έχουν κατασκευαστεί από εξαιρετικά ανθεκτική διαφανή ελαστομερή πολυουρεθάνη με αντοχή στην τριβή (γρατσουνιές), για να μειώνουν σημαντικά τις φθορές και να ελαχιστοποιούν τη διάβρωση των άκρων στα πτερύγια ανεμογεννητριών.

Οι 3M™ Ταινίες Προστασίας Ανεμογεννητριών προστατεύουν τα πτερύγια από φθορές και φυσική διάβρωση. Κατασκευασμένες από ανθεκτική ελαστομερή πολυουρεθάνη με αντοχή στην τριβή, οι Ταινίες Προστασίας Ανεμογεννητριών της 3Μ™ προστατεύουν από τα τρυπήματα, το σχίσιμο, τη διάβρωση και τις καιρικές συνθήκες. Είναι σταθερές στην ακτινοβολία UV, δεν περιέχουν διαλύτες και εφαρμόζουν άριστα σε σύνθετα σχήματα. Δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία εφαρμογής και τοποθετούνται εύκολα είτε στο εργοστάσιο είτε στον τόπο συντήρησης των ανεμογεννητριών με τη βοήθεια σχοινιού ή πλατφόρμας. Με εφαρμογή στα κύρια άκρα των πτερυγίων της ανεμογεννήτριας, οι ειδικές αυτές Tαινίες Προστασίας υψηλής απόδοσης από πολυουρεθάνη έχουν αποδεδειγμένη ικανότητα στη διατήρηση των επιδόσεων της ανεμογεννήτριας, στη μείωση του χρόνου διακοπής της λειτουργίας και συντήρησης και στην παράταση της διάρκειας ζωής των πτερυγίων, ακόμη και στις πιο σκληρές συνθήκες.

Τυπικές ιδιότητες

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M