3M™ Αντηλιακή Μεμβράνη Υαλοπινάκων Κτιρίου, Σειρά AMBER, A 35, 1,27 m x 30,48 m

 • 3M ID 70006252954

Με τεχνολογία που αντανακλά αποτελεσματικά την ηλιακή ενέργεια και μειώνει την εισερχόμενη θερμότητα.

Δροσερή, άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο.

Μειώνει σημαντικά το κόστος θέρμανσης και ψύξης.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Με τεχνολογία που αντανακλά αποτελεσματικά την ηλιακή ενέργεια και μειώνει την εισερχόμενη θερμότητα
 • Δροσερή, άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο
 • Μειώνει σημαντικά το κόστος θέρμανσης και ψύξης
 • Μειώνει την ενοχλητική αντηλιά και την κούραση των ματιών
 • Μειώνει το φαινόμενο της φυσικής φθοράς των υφασμάτων, των χρωμάτων και των υλικών από την UV
 • Προστατεύει από τα εκτινασσόμενα κομμάτια γυαλιού σε περίπτωση θραύσης

Οι 3M™ Αντηλιακές Μεμβράνες, συμβάλλουν στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη θερμότητα, προσφέροντας παράλληλα υψηλή αισθητική. Η τεχνολογία της 3M™ μειώνει σημαντικά την αύξηση της θερμότητας αντανακλώντας την ηλιακή ενέργεια και βοηθά ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται χαμηλά στον χώρο δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον, ειδικά κατά τους πιο θερμούς μήνες. Έτσι, τα κλιματιστικά λειτουργούν αποδοτικότερα και καταναλώνουν ακόμη λιγότερη ενέργεια για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, επιτυγχάνοντας μεγάλη εξοικονόμηση του κόστους ενέργειας. Οι 3M™ Αντηλιακές Μεμβράνες μειώνουν επίσης το έντονο φως και την ενοχλητική αντηλιά, ενώ φιλτράρουν σχεδόν πλήρως το φάσμα της βλαβερής υπεριώδους ακτινοβολίας UVA και UVB, η οποία αποτελεί την κύρια αιτία πρόκλησης αποχρωματισμού και δερματικών αλλοιώσεων.

Η 3M™ Amber Σειρά 35 έχει σχεδιαστεί για χρήση στην εσωτερική επιφάνεια των παραθύρων. Η τεχνολογία μεταλλικών αποχρώσεων αντανακλά τις ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας παράλληλα την οπτική διαύγεια και μειώνοντας το υπερβολικό φως, ώστε να μειώνεται η αντηλιά. Επίσης, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, ο χώρος προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Προδιαγραφές

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.