1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Λειαντικά
 4. Λειαντικοί Τροχοί
 5. Δίσκοι Αφαίρεσης Γρεζιών και Φινιρίσματος

Standard Abrasives™ Type 27 Συμπαγής Τροχός Unitized Wheel 811524, 524, 115 mm x 13 mm x 22 mm

 • 3M ID 66000028366
 • UPC 50051115352367

Σβήνει τις ατέλειες των επιφανειών, για ένα λείο φινίρισμα.

Η μαλακή πυκνότητα βοηθάει στην προσαρμοστικότητα

Κόβει ταχύτερα από τα Standard Abrasives™ Buff and Blend μη-υφασμένα προϊόντα

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Σβήνει τις ατέλειες των επιφανειών, για ένα λείο φινίρισμα
 • Η μαλακή πυκνότητα βοηθάει στην προσαρμοστικότητα
 • Κόβει ταχύτερα από τα Standard Abrasives™ Buff and Blend μη-υφασμένα προϊόντα
 • Διαθέσιμο με σύστημα γρήγορης αλλαγής για αυξημένη απόδοση και παραγωγικότητα
 • Ανοιχτή δομή που είναι ανθεκτική στο μπούκωμα, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια ωφέλιμης ζωής του λειαντικού
 • Δίσκος με κεντρική οπή, που συνδέεται στο εργαλείο με έναν άξονα συμπαγών δίσκων (πωλείται χωριστά)
 • Ανοιχτή δομή που είναι ανθεκτική στο μπούκωμα, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια ωφέλιμης ζωής του λειαντικού
 • Non-woven νάιλον ίνες, που δεν λιώνουν και δεν ξεφτίζουν όταν θερμαίνονται, μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων σημαδιών και ατελειών

Ο Standard Abrasives™ Δίσκος Unitized Τύπου 27 - Σειρά 500 είναι ο δίσκος μαλακής πυκνότητας της 3Μ με ανοιχτή δομή και κεντρική οπή, που συνδέεται σε άξονα συμπαγών δίσκων*. *Πωλείται χωριστά.

Χρησιμοποιήστε τον 3M™ Scotch-Brite™ Λειαντικό Τροχό Επεξεργασίας Επιφανειών Roloc+ CG-ZR Clean & Strip για να αφαιρέσετε γρήγορα και αποτελεσματικά χρώματα, επιστρώσεις, σκουριά κ.α. απο πολλές μεταλλικές επιφάνειες, ακόμα και απο σημεία που είναι πιο δύσκολα σε πρόσβαση. Διαθέτει σύστημα συγκράτησης Roloc, για γρήγορες και εύκολες αλλαγές δίσκων – ιδανική επιλογή σε διαδικασίες με πολλά βήματα. Ο Τροχός ¨κουμπώνει" με ασφάλεια στον πάτο, ο οποίος εν συνεχεία τοποθετείται στα λειαντικά εργαλεία όπως τους ευθείς λειαντήρες και τους γωνιακούς τροχούς. Είναι λειαντικό που συνδυάζει κόκκους απο silicon carbide με non-woven νάυλον ίνες φάϊμπερ, χρησιμοποιώντας ειδική κόλλα που διαλύεται σταδιακά με την χρήση, βοηθώντας το λειαντικό να παραμένει στιβαρό και γερό, και να αντέχει στις θερμοκρασίες. Ο κόκκος Silicon carbide είναι ένα κοφτερό συνθετικό υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε εφαρμογές χαμηλής πίεσης όπως την προετοιμασία μιας επιφάνειας για βαφή. Συνθλίβεται ταχύτερα απο τους κόκκους Οξειδίου του Αλουμινίου, για να παράγει άριστο φινίρισμα. Ο πολύ τραχύς κόκκος extra coarse (XCS) λειτουργεί επιθετικά για την γρήγορη αφαίρεση σκουριάς απο ένα μεγάλο εύρως επιφανειών. Η τεχνολογία των μη υφασμένων ινών Scotch-brite, κάνουν τα βιομηχανικά λειαντικά μας μοναδικά. Συνδυάζουμε ίνες, ρητίνες και λειαντικούς κόκκους για να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές λειαντικό ανοιχτής δομής. Η συμπεριφορά τους λειαντικού με χαρακτηριστικά ελατηρίου, βοηθάει το λειαντικά να προσαρμόζεται σε κυρτές επιφάνειες και να αφαιρεί αποτελεσματικά γρέζια, σημάδια, καψίματα, σκουριά, χωρίς να αλλάζει την φυσική γεωμετρία του αντικειμένου. Με αυτό τον τρόπο η εργασίες αυτές γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ βελτιώνεται η συνολική παραγωγικότητα. Η ανοπιχτή δομή της κατασκευής διευκολύνει την απομάκρυνση των αφαιρούμενων υλικών και έτσι το λειαντικό δεν μπουκώνει. Οι ίνες σταδιακά σπάνε με την χρήση και νέοι λειαντικοί κόκκοι εμφανίζονται συνεχώς, διατηρώντας έτσι σταθερή την απόδοση αλλά και το επιθυμητό φινίρισμα. Προσφέρει δηλαδή ομοιομορφία και απόδοση στο αποτέλεσμα για μεγαλύτερη διάρκεια. Για κάθε εργασία απο το τελικό αισθητικό φινίρισμα, το σβήσιμο συγκολλήσεων, την αφαίρεση γρεζιών, και πολλές άλλες,, τα λειαντικά Scotch-Brite λειτουργούν ταχύτερα και προσφέρουν ομοιομορφία στα αποτελέσματα, απο κομμάτι σε κομμάτι. *Πωλείται Χωριστά.

Προτεινόμενες εφαρμογές
 • Χρήση για καθαρισμό ελαφριάς πίεσης, σβήσιμο συγκολλήσεων και φινίρισμα σε επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες

Τυπικές ιδιότητες