Scotch-Brite™ Δίσκος Light Grinding and Blending GB-DH, 125 mm x 22 mm, Heavy Duty, A CRS

 • 3M ID 61500292489
 • UPC 50048011603365

Λείανση και σβήσιμο σε ένα μόνο βήμα. Επαναστατικό λειαντικό που κάνει δύο εργασίες συγχρόνως.

Κεραμικοί λειαντικοί κόκκοι οξειδίου του αλουμινίου της 3M, που προσφέρουν γρήγορη και ομοιόμορφη κοπή στη διάρκεια ζωής του δίσκου.

Ανθεκτικό, για να αντέχουν τη φθορά που δημιουργούν οι ακμές. Μπορεί να διπλωθεί, να συμπιεστεί ή να τυλιχτεί σε ρολό, για αποτελεσματικό καθαρισμό ή επεξεργασία σε επίπεδες, καμπύλες, ακανόνιστες ή διαμορφωμένες επιφάνειες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Συνολική Διάμετρος (Μετρικό) 127 mm
Κόκκος Χονδροειδές βαρέως τύπου
Τύπος Σύνδεσης Άγκιστρο και Θηλειά
Τύπος Κόκκου Κεραμικό Οξείδιο του Αλουμινίου

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Λείανση και σβήσιμο σε ένα μόνο βήμα. Επαναστατικό λειαντικό που κάνει δύο εργασίες συγχρόνως
 • Κεραμικοί λειαντικοί κόκκοι οξειδίου του αλουμινίου της 3M, που προσφέρουν γρήγορη και ομοιόμορφη κοπή στη διάρκεια ζωής του δίσκου
 • Ανθεκτικό, για να αντέχουν τη φθορά που δημιουργούν οι ακμές. Μπορεί να διπλωθεί, να συμπιεστεί ή να τυλιχτεί σε ρολό, για αποτελεσματικό καθαρισμό ή επεξεργασία σε επίπεδες, καμπύλες, ακανόνιστες ή διαμορφωμένες επιφάνειες
 • Σβήστε, χωρίς να περιμένετε - τα υλικά Scotch-Brite™ δεν λιώνουν σε θερμή συγκόλληση
 • Σύνδεση και αφαίρεση hook & loop, για γρήγορες αλλαγές δίσκων και διαδικασίες φινιρίσματος πολλαπλών σταδίων

Ο Scotch-Brite™ Δίσκος Ελαφράς Λείανσης και Σβησίματος Light Grinding and Blending χρησιμοποιεί ένα μείγμα κεραμικών λειαντικών κόκκων που προσφέρουν υψηλό ρυθμό κοπής για βέλτιστο τρόχισμα ηλεκτροσυγκολλήσεων και σβήσιμο σε εφαρμογές μαλακού χάλυβα. Δύο εργασίες σε ένα λειαντικό. Οι Δίσκοι μας σβήνουν και φινίρουν αποτελεσματικά γρατζουνιές από κόκκο P36.

Για υψηλότερη ταχύτητα κοπής και ανθεκτικότητα σε σχέση με τα λειαντικά οξειδίου του αλουμινίου, χρησιμοποιήστε τον Scotch-Brite™ Δίσκο Ελαφράς Λείανσης και Σβησίματος Light Grinding and Blending. Οι Δίσκοι μας χρησιμοποιούν κεραμικούς λειαντικούς κόκκους για άριστα αποτελέσματα στο μέτριο ξεχόνδρισμα, το φινίρισμα και τη λείανση ηλεκτροσυγκολλήσεων, καθώς και την ομοιογενοποίηση επιφανειών, σβήνοντας και φινίροντας αποτελεσματικά γρατζουνιές από κόκκο P36. Δύο εργασίες από ένα λειαντικό. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για προετοιμασία επιφανειών για βάψιμο χωρίς προσθήκη τελικού σταδίου λείανσης, πριν την εφαρμογή βαφής πάχους τουλάχιστον 3 mil. Το Λειαντικό της 3M με κεραμικούς κόκκους οξειδίου του αλουμινίου κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια δική μας διεργασία. Ο κόκκος θρυμματίζεται σταδιακά, για να αποκαλύπτει νέες ομοιογενείς κοφτερές ακμές. Τα Λειαντικά προϊόντα της Scotch-Brite είναι μοναδικά για την επεξεργασία επιφανειών που αποτελούνται από λειαντικά υλικά συνδυασμένα με non-woven ίνες, για να δημιουργήσουν ένα σύστημα λείανσης που παρέχει ομοιόμορφα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Τα λειαντικά προϊόντα της Scotch-Brite είναι μοναδικά για την επεξεργασία επιφανειών που αποτελούνται από λειαντικά υλικά συνδυασμένα με non-woven ίνες, για να δημιουργήσουν ένα σύστημα λείανσης που παρέχει ομοιόμορφα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Το υλικό ανοιχτής δομής δεν ζεσταίνεται και εμποδίζει το πρόωρο στόμωμα, περιορίζει το μπούκωμα των ινών και διατηρεί την κοπή των λειαντικών κόκκων σε υψηλή απόδοση. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα Δίσκων 3M Hookit, τύπου hook & loop, για χώρους εργασίας όπου οι δίσκοι με αυτοκόλλητο υπόστρωμα μπορεί να λερωθούν από σκόνη, βρομιά ή αιωρούμενα υπολείμματα.

Προτεινόμενες εφαρμογές
 • Χρήση για μέτριο έως βαρύ ξεχόνδρισμα, φινίρισμα, λείανση ηλεκτροσυγκολλήσεων και λείανση ακμών

Τυπικές ιδιότητες

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.