3M™ Scotchlite™ Αντανακλαστικό Υλικό 8912, Ασημί – 50,8 mm x 200 m

3M ID 70000424753M Product Number 8912
 • Το Αντανακλαστικό Ύφασμα βοηθά στην ενίσχυση της ορατότητας του χρήστη τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Καλή δυνατότητα πλυσίματος στο σπίτι στους 60°C
 • Υψηλή ελευθερία σχεδιασμού μέσω των απλών σχημάτων και του μεμονωμένου φινιρίσματος
 • Πιστοποίηση OEKO-TEX
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
NFPA 70E Αντοχή στη Θερμότητα - ASTM F1959/F1959M-06a
Κάτω από 5
Αντανακλαστικό Χρώμα
Λευκό
Απαιτείται Μετατροπή
Όχι, Ναι
Απαιτείται Πιστοποιημένη Απόδοση
ANSI 107-2015, CSA Z95-2015, Καμία, Oeko-Tex
Αρχικό μέσο RA
500
Αυτοκόλλητο
Καμία
Διαθεσιμότητα προσαρμοσμένου μεγέθους προϊόντος
Contact 3M Scotchlite Technical Service for custom size requests or see Technical Data Sheet for specific size availability information.
Εγκεκριμένα επίπεδα ANSI/ISEA 107-2010 και CAN/CSA Z9
2
Ελάχιστο RA
330
Ιδανικό για Τοποθεσίες Κατασκευών ή Μεταποιήσεων
Χαμηλή υγρασία<70% Σχετική Υγρασία
Κύκλοι Οικιακής Πλύσης στους 60° C (140° F) στα Πιστοποιημένα Πρότυπα ANSI
60
Κύκλοι στεγνού καθαρισμού σύμφωνα με πιστοποιημένα πρότυπα ANSI
20 in
Προτιμήσεις Σειράς Προϊόντος
Απεικόνιση του Λογότυπου της 3M
Σειρά Προϊόντος
8912
Συνιστώμενη Βιομηχανία
Κατασκευαστικές Εργασίες, +Ορυχεία, Πετρέλαιο & Αέριο, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας
Συνιστώμενη Εφαρμογή
Συρραφή
Συνολικό Μήκος (Μετρικό)
200 m
Συνολικό Πλάτος (Μετρικό)
50,8 mm
Τεχνολογία
Γυάλινα σφαιρίδια
Τύπος Ενδύματος
Μη Ελεγχόμενα Ενδύματα Εργασίας
Τύπος Σύνδεσης
Συρραφή
Υλικό
65% Πολυεστέρας, 35% Βαμβάκι
Υλικό Υποστρώματος
Πολυεστέρας/Βαμβάκι
Χρώμα για την ημέρα
Ασημί
Χρώμα προϊόντος
Ασημί
Λεπτομέρειες
 • Το Αντανακλαστικό Ύφασμα βοηθά στην ενίσχυση της ορατότητας του χρήστη τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Καλή δυνατότητα πλυσίματος στο σπίτι στους 60°C
 • Υψηλή ελευθερία σχεδιασμού μέσω των απλών σχημάτων και του μεμονωμένου φινιρίσματος
 • Πιστοποίηση OEKO-TEX

3M™ Scotchlite™ Ασημί Αντανακλαστικό Υλικό 8912, με υψηλές τιμές αντανάκλασης για ενδύματα υψηλής ορατότητας που υφίστανται χαμηλή καταπόνηση, όπως βιομηχανικά ενδύματα και ενδύματα εργασίας, καθημερινά ενδύματα και αξεσουάρ.

Το 3M™ Scotchlite™ 8912 Ασημί Αντανακλαστικό Υλικό σε ενδύματα υψηλής ορατότητας, όπως βιομηχανικά ενδύματα και ενδύματα εργασίας που υφίστανται χαμηλή καταπόνηση, αλλά και καθημερινά ενδύματα και αξεσουάρ, κάνει τον χρήστη πιο ορατό τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το υλικό λάμπει με λευκό χρώμα όταν φωτίζεται, ακόμα και αν ο χρήστης βρίσκεται στο πλάι του δρόμου. Αποτελείται από εκτεθειμένα οπισθοανακλαστικά γυάλινα σφαιρίδια που είναι συνδεδεμένα σε ένα ανθεκτικό σύνθετο ύφασμα (65% πολυεστέρας/35% βαμβάκι) με ένα συνδετικό σύστημα. Το Αντανακλαστικό Υλικό της 3M πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 20471 και εύκολα υπερβαίνει τις ελάχιστες τιμές αντανάκλασης που απαιτούνται στο επίπεδο ανώτερης απόδοσης. Συνεπώς, βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα των χρηστών. Προσφέρει καλή σχέση τιμής-ποιότητας για υψηλή ορατότητα και ενδύματα εργασίας που απαιτούν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και τα οποία πλένονται στο σπίτι. Το Αντανακλαστικό Υλικό 8912 πλένεται εύκολα στο σπίτι έως και στους 60°C (60 κύκλοι, όπως ορίζεται από το ISO 20471). Ένα ακόμα πλεονέκτημα: Το υλικό είναι διαθέσιμο σε διάφορα πλάτη και μπορεί να εκτυπωθεί, να κεντηθεί, να εφαρμοστεί με ανάγλυφο τρόπο ή να χρησιμοποιηθεί για εξαρτήματα σωληνώσεων και σφράγισης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μεμονωμένα σχέδια. Επίσης, οι οπισθοαντανακλαστικές ιδιότητες του υλικού είναι ανεξάρτητες του μοτίβου του ενδύματος και έχουν καλή απόδοση ακόμα και όταν το ένδυμα βραχεί. Αυτό σημαίνει καλή ορατότητα από πολλές γωνίες, ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες. Η πατενταρισμένη τεχνολογία γυάλινων σφαιριδίων της 3M διασφαλίζει επίσης καλή όψη υφάσματος, καθιστώντας το υλικό εύκαμπτο και ελαφρύ. Επίσης, προσφέρει υψηλή άνεση στον χρήστη. Αυτό καθιστά το υλικό απαλό στην αφή και εξαιρετικό όταν φοριέται. Ένα συν στον τομέα της ασφάλειας: Το υλικό διαθέτει πιστοποίηση OEKO-TEX και δεν περιέχει ουσίες που ερεθίζουν το δέρμα. Η επωνυμία 3M™ Scotchlite™ είναι γνωστή για την υψηλή της ποιότητα. Η 3M είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντανακλαστικών υλικών στον κόσμο και προσφέρει εκτεταμένη εμπειρία και μεγάλη ποικιλία λύσεων ασφαλείας. Οι αποδεδειγμένες υπηρεσίες που παρέχονται από την 3Μ σε πολλαπλές τεχνολογίες, συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη των πελατών στην ανάπτυξη σχεδιασμού και στην αναγνώριση εξειδικευμένων συνεργατών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.