3M™ Scotchlite™ Αντανακλαστικό Υλικό 8935, Ασημί – 50,8 mm x 200 m

3M ID 70000424633M Product Number 8935
 • Το Αντανακλαστικό Ύφασμα βοηθά στην ενίσχυση της ορατότητας του χρήστη τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προστατευτικά ενδύματα που είναι ανθεκτικά στις φλόγες, όπως ορίζεται από το EN 469
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα υφάσματα που προορίζονται μόνο για στεγνό καθάρισμα
 • Υψηλή ελευθερία σχεδιασμού, μέσω των απλών σχημάτων και του μεμονωμένου φινιρίσματος
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Αντανακλαστικό Χρώμα
Λευκό
Αντοχή στις φλόγες
Ναι
Απαιτείται Μετατροπή
Όχι, Ναι
Απαιτείται Πιστοποιημένη Απόδοση
Πρότυπο ANSI 107 Επίπεδο 2, EN 1150, EN 471 Επίπεδο 2, NFPA και CAN/CGSB, Καμία
Αρχικό μέσο RA
500
Αυτοκόλλητο
Καμία
Διαθεσιμότητα προσαρμοσμένου μεγέθους προϊόντος
Contact 3M Scotchlite Technical Service for custom size requests or see Technical Data Sheet for specific size availability information.
Εγκεκριμένα επίπεδα ANSI/ISEA 107-2010 και CAN/CSA Z9
2
Ελάχιστο RA
330
Ιδανικό για Τοποθεσίες Κατασκευών ή Μεταποιήσεων
Χαμηλή υγρασία<70% Σχετική Υγρασία
Κύκλοι Οικιακής Πλύσης στους 60° C (140° F) στα Πιστοποιημένα Πρότυπα ANSI
50
Κύκλοι στεγνού καθαρισμού σύμφωνα με πιστοποιημένα πρότυπα ANSI
30 in
Προτιμήσεις Σειράς Προϊόντος
Ηλεκτρικά Μη-αγώγιμο, Αντοχή στις φλόγες, Βιομηχανικό Πλύσιμο
Σειρά Προϊόντος
8935
Συνιστώμενη Βιομηχανία
Κατασκευαστικές Εργασίες, Διακόσμηση & Κατασκευές, Πυρκαγιές
Συνιστώμενη Εφαρμογή
Συρραφή
Συνιστώμενος Τύπος Ενδύματος
Χοντρά Μπουφάν και Πανωφόρια, Ολόσωμες Φόρμες Εργασίας και Σύνολα, Υποδήματα (Μπότες και Παπούτσια), Γάντια και Κράνη, Μπουφάν και άλλα πανωφόρια, Αδιάβροχα, Παντελόνια, Φόρμα, Γιλέκα
Συνολικό Μήκος (Μετρικό)
200 m
Συνολικό Πλάτος (Μετρικό)
50,8 mm
Τεχνολογία
Γυάλινα σφαιρίδια
Τύπος Ενδύματος
Μη Ελεγχόμενα Ενδύματα Εργασίας
Τύπος Σύνδεσης
Συρραφή
Υλικό
100% Βαμβάκι
Υλικό Υποστρώματος
Φλογοεπιβραδυντικό βαμβάκι
Χρώμα για την ημέρα
Ασημί
Λεπτομέρειες
 • Το Αντανακλαστικό Ύφασμα βοηθά στην ενίσχυση της ορατότητας του χρήστη τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προστατευτικά ενδύματα που είναι ανθεκτικά στις φλόγες, όπως ορίζεται από το EN 469
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα υφάσματα που προορίζονται μόνο για στεγνό καθάρισμα
 • Υψηλή ελευθερία σχεδιασμού, μέσω των απλών σχημάτων και του μεμονωμένου φινιρίσματος

Το 3M™ Scotchlite™ Ασημί Αντανακλαστικό Υλικό 8935 έχει υψηλές τιμές αντανάκλασης για ενδύματα υψηλής ορατότητας, ειδικά για ενδύματα πυρόσβεσης και ρουχισμό εργασίας ανθεκτικό στις φλόγες.

Το 3M™ Scotchlite™ Ασημί Αντανακλαστικό Υλικό 8935 σε ενδύματα υψηλής ορατότητας, ειδικότερα σε ενδύματα πυροσβεστών και σε ενδύματα εργασίας ανθεκτικά στις φλόγες, κάνει τον χρήστη πιο ορατό τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το υλικό λάμπει με λευκό χρώμα όταν φωτίζεται, ακόμα και αν ο χρήστης βρίσκεται στο πλάι του δρόμου. Το προϊόν χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό αντοχής στη θερμότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη χρήση. Το αντανακλαστικό υλικό της 3M αποτελείται από εκτεθειμένα οπισθοανακλαστικά γυάλινα σφαιρίδια, συγκολλημένα σε ένα 100% βαμβακερό ύφασμα με αντοχή στις φλόγες και ανθεκτικότητα, μέσω ειδικής συνδετικής στρώσης. Πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 20471, αλλά εύκολα υπερβαίνει τις ελάχιστες τιμές αντανάκλασης που απαιτούνται στο επίπεδο ανώτερης απόδοσης. Συνεπώς, βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα των χρηστών. Επειδή το ύφασμα βάσης είναι κατασκευασμένο από τελικώς επεξεργασμένο βαμβάκι, το αντανακλαστικό υλικό δεν επηρεάζει τις φλογοεπιβραδυντικές ιδιότητες του ενδύματος και υπερβαίνει τις απαιτήσεις ευφλεκτότητας του προτύπου EN 469. Γι' αυτόν τον λόγο, είναι πολύ καλή επιλογή για προστατευτικά ενδύματα ανθεκτικά στις φλόγες, ειδικότερα εάν τα ενδύματα πλένονται στο σπίτι. Το Αντανακλαστικό Υλικό 8935, με υψηλό βαθμό αντοχής στη φθορά και ανθεκτικότητα, πλένεται εύκολα στο σπίτι σε θερμοκρασίες έως και 60°C (50 κύκλοι, όπως ορίζεται από το ISO 20471). Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα στεγνού καθαρίσματος (30 κύκλοι, όπως ορίζεται από το ISO 3175). Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα υφάσματα. Ως προς τα ανθεκτικά υφάσματα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει όποια διαδικασία φροντίδας επιθυμεί. Ένα ακόμα πλεονέκτημα: Το υλικό είναι διαθέσιμο σε διάφορα πλάτη και μπορεί να εκτυπωθεί, να κεντηθεί, να εφαρμοστεί με ανάγλυφο τρόπο ή να χρησιμοποιηθεί για εξαρτήματα σωληνώσεων και σφράγισης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μεμονωμένα σχέδια. Επίσης, οι οπισθοαντανακλαστικές ιδιότητες του υλικού είναι ανεξάρτητες του μοτίβου του ενδύματος και έχουν καλή απόδοση ακόμα και όταν το ένδυμα βραχεί. Αυτό σημαίνει καλή ορατότητα από πολλές γωνίες, ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες. Η πατενταρισμένη τεχνολογία γυάλινων σφαιριδίων της 3M διασφαλίζει καλή όψη υφάσματος, καθιστώντας το υλικό εύκαμπτο και ελαφρύ. Επίσης, προσφέρει υψηλή άνεση στον χρήστη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.