3M™ Scotchlite™ Αντανακλαστικό Υλικό 8925, Ασημί – 50,8 mm x 200 m

3M ID 70000424563M Product Number 8925
 • Το Αντανακλαστικό Ύφασμα βοηθά στην ενίσχυση της ορατότητας του χρήστη τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Πολύ καλή δυνατότητα πλυσίματος στο σπίτι στους 60°C
 • Υψηλή ελευθερία σχεδιασμού, μέσω των απλών σχημάτων και του μεμονωμένου φινιρίσματος
 • Πιστοποίηση OEKO-TEX
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Αντανακλαστικό Χρώμα
Λευκό
Απαιτείται Πιστοποιημένη Απόδοση
ANSI 107-2015, CSA Z95-2015, Oeko-Tex
Αρχικό μέσο RA
500
Αυτοκόλλητο
Καμία
Κύκλοι Οικιακής Πλύσης στους 60° C (140° F) στα Πιστοποιημένα Πρότυπα ANSI
75
Κύκλοι στεγνού καθαρισμού σύμφωνα με πιστοποιημένα πρότυπα ANSI
25 in
Σειρά Προϊόντος
8925
Συνιστώμενη Βιομηχανία
Κατασκευαστικές Εργασίες, Διακόσμηση & Κατασκευές, +Ορυχεία, Πετρέλαιο & Αέριο, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας
Συνιστώμενος Τύπος Ενδύματος
Χοντρά Μπουφάν και Πανωφόρια, Ολόσωμες Φόρμες Εργασίας και Σύνολα, Μόδα, Γάντια και Κράνη, Μπουφάν και άλλα πανωφόρια, Pet Accessories, Αδιάβροχα, Αντανακλαστικά Αξεσουάρ, Σορτς και Κολάν, Αθλητικές Μπλούζες και Φανέλες, T-Shirt και Μπλουζάκια Polo, Φόρμα, Γιλέκα
Συνολικό Μήκος (Μετρικό)
200 m
Συνολικό Πλάτος (Μετρικό)
50,8 mm
Τεχνολογία
Γυάλινα σφαιρίδια
Τύπος Ενδύματος
Μη Ελεγχόμενα Ενδύματα Εργασίας
Τύπος Σύνδεσης
Συρραφή
Υλικό
65% Πολυεστέρας, 35% Βαμβάκι
Υλικό Υποστρώματος
Πολυεστέρας/Βαμβάκι
Χρώμα για την ημέρα
Ασημί
Λεπτομέρειες
 • Το Αντανακλαστικό Ύφασμα βοηθά στην ενίσχυση της ορατότητας του χρήστη τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Πολύ καλή δυνατότητα πλυσίματος στο σπίτι στους 60°C
 • Υψηλή ελευθερία σχεδιασμού, μέσω των απλών σχημάτων και του μεμονωμένου φινιρίσματος
 • Πιστοποίηση OEKO-TEX

Το 3M™ Scotchlite™ Ασημί Αντανακλαστικό Υλικό 8925 έχει υψηλές τιμές αντανάκλασης, για ενδύματα υψηλής ορατότητας που υφίστανται υψηλότερη καταπόνηση.

Το 3M™ Scotchlite™ Ασημί Αντανακλαστικό Υλικό 8925 σε ενδύματα υψηλής ορατότητας που υφίστανται εντονότερη καταπόνηση, όπως βιομηχανικά ενδύματα και ενδύματα εργασίας, αλλά και καθημερινά ενδύματα και αξεσουάρ, κάνει τον χρήστη πιο ορατό τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το υλικό λάμπει με λευκό χρώμα όταν φωτίζεται, ακόμα και αν ο χρήστης βρίσκεται στο πλάι του δρόμου. Το Αντανακλαστικό Υλικό αποτελείται από εκτεθειμένα οπισθοανακλαστικά γυάλινα σφαιρίδια που είναι συνδεδεμένα σε ένα ανθεκτικό σύνθετο ύφασμα (65% πολυεστέρας/35% βαμβάκι) με ένα συνδετικό σύστημα. Πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 20471, αλλά εύκολα υπερβαίνει τις ελάχιστες τιμές αντανάκλασης που απαιτούνται στο επίπεδο ανώτερης απόδοσης. Συνεπώς, βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα των χρηστών. Επιτυγχάνεται πολύ καλή ποιότητα προϊόντος για ενδύματα εργασίας, τα οποία πλένονται στο σπίτι. Το Αντανακλαστικό Υλικό 8925, με υψηλό βαθμό αντοχής στη φθορά και ανθεκτικότητα, πλένεται εύκολα στους 60°C (75 κύκλοι, όπως ορίζεται από το ISO 20471). Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα στεγνού καθαρίσματος (50 κύκλοι, όπως ορίζεται από το ISO 3175). Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα υφάσματα. Ως προς τα ανθεκτικά υφάσματα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει όποια διαδικασία φροντίδας επιθυμεί. Ένα ακόμα πλεονέκτημα: Το υλικό είναι διαθέσιμο σε διάφορα πλάτη και μπορεί να εκτυπωθεί, να κεντηθεί, να εφαρμοστεί με ανάγλυφο τρόπο ή να χρησιμοποιηθεί για εξαρτήματα σωληνώσεων και σφράγισης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μεμονωμένα σχέδια. Επίσης, οι οπισθοαντανακλαστικές ιδιότητες του υλικού είναι ανεξάρτητες του μοτίβου του ενδύματος και έχουν καλή απόδοση ακόμα και όταν το ένδυμα βραχεί. Αυτό σημαίνει καλή ορατότητα από πολλές γωνίες, ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες. Η πατενταρισμένη τεχνολογία γυάλινων σφαιριδίων της 3M διασφαλίζει καλή όψη υφάσματος, καθιστώντας το υλικό εύκαμπτο και ελαφρύ. Επίσης, προσφέρει υψηλή άνεση στον χρήστη. Ένα συν στον τομέα της ασφάλειας: Το υλικό διαθέτει πιστοποίηση Öko-Tex και δεν περιέχει ουσίες που ερεθίζουν το δέρμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.