1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Φιλτράρισμα
 4. Φίλτρα και Υλικά Φιλτραρίσματος
 5. Ανταλλακτικά Φίλτρα Νερού
 6. 3M™ Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού, Κεντρικής Παροχής, SQC, AP917HD-S, 5621008

3M™ Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού, Κεντρικής Παροχής, SQC, AP917HD-S, 5621008

3M ID 70020273929UPC 50638060420947
 • Φίλτρο ενεργού άνθρακα AP917HD-S, που μειώνει τα σωματίδια με ονομαστικό μέγεθος έως 5 micron και εμποδίζει την επικάθιση αλάτων
 • Σχεδίαση Γρήγορης Υγιεινής Τοποθέτησης και Αλλαγής (SQC), που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αλλαγή του φίλτρου, χωρίς την ανάγκη για κλειδί φίλτρου.
 • Ρυθμός ροής έως και 75,7 λίτρα/λεπτό
 • Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής, που συμβάλλει στη μείωση συσσώρευσης ιζημάτων στον θερμοσίφωνα και στις συσκευές που χρησιμοποιούν νερό
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Γρήγορη αλλαγή
Ναι
Διάρκεια ζωής φίλτρου
12 Μήνες
Διάστημα αντικατάστασης
12 Month
Διαστάσεις (Μετρικό)
73.66 cm x 11.43 cm
Εμπορικό Σήμα
Aqua-Pure™
Εφαρμογές
Σπίτι
Εύρος Θερμοκρασίας (Κελσίου)
4.4 - 37.8°C
Εύρος πίεσης (Μετρικό)
172 - 862 kPa
Ισχυρισμοί μείωσης
Γεύση και οσμή χλωρίου, Σωματιδίων, Κλίμακα
Καθαρό Βάρος (Metric)
1,63 kg
Κατηγορία micron
5 Absolute, @ 95%
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας (Κελσίου)
37,8 Degree Celsius
Ρυθμός ροής (lpm)
75 Litre per minute
Ρυθμός ροής (Metric)
37,85 Litre per minute
Σειρά Προϊόντος
AP
Τύπος Φίλτρου
SQC
Χρώμα προϊόντος
Μπλε
Χωρητικότητα (Μετρικό)
378541 liters
Λεπτομέρειες Προϊόντων
 • Φίλτρο ενεργού άνθρακα AP917HD-S, που μειώνει τα σωματίδια με ονομαστικό μέγεθος έως 5 micron και εμποδίζει την επικάθιση αλάτων
 • Σχεδίαση Γρήγορης Υγιεινής Τοποθέτησης και Αλλαγής (SQC), που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αλλαγή του φίλτρου, χωρίς την ανάγκη για κλειδί φίλτρου.
 • Ρυθμός ροής έως και 75,7 λίτρα/λεπτό
 • Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής, που συμβάλλει στη μείωση συσσώρευσης ιζημάτων στον θερμοσίφωνα και στις συσκευές που χρησιμοποιούν νερό

Το 3M™ Aqua-Pure™ Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής Γρήγορης Υγιεινής Τοποθέτησης και Αλλαγής (SQC) AP917HD-S είναι ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα για το σύστημα AP904 με ονομαστικό μέγεθος μείωσης σωματιδίων 5 microns. Η σχεδίαση του φίλτρου επιτρέπει τη χρήση σε χλωριωμένο (δημοτική παροχή) αλλά και μη χλωριωμένο (νερό δεξαμενής) σύστημα παροχής νερού.

Το 3M™ Aqua-Pure™ Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής Γρήγορης Υγιεινής Τοποθέτησης και Αλλαγής (SQC) AP917HD-S της 3Μ μειώνει τα ιζήματα και τη γεύση και την οσμή του χλωρίου, ενώ παράλληλα εμποδίζει την επικάθιση αλάτων. Έχει ρυθμό ροής έως 75,7 λίτρα/λεπτό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μεγαλύτερων σπιτιών με τουλάχιστον 2,5 μπάνια. Σχεδιάσαμε το φίλτρο με αναστολέα επικάθισης αλάτων, ώστε να εμποδίζει τη συσσώρευση αλάτων σε συσκευές και σωληνώσεις που χρησιμοποιούν νερό. Για την αντιμετώπιση της επικάθισης αλάτων στις σωληνώσεις χρησιμοποιούνται πολυφωσφορικά άλατα σε πολύ μικρές ποσότητες, τα οποία δεσμεύσουν το ασβέστιο και το μαγνήσιο, αποτρέποντας τη διάσπαση και τη συσσώρευση υπολειμμάτων σε μεταλλικές επιφάνειες. Η πρωτοποριακή σχεδίαση Γρήγορης Υγιεινής Τοποθέτησης και Αλλαγής (SQC), επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αλλαγή του φίλτρου, χωρίς να έρθετε σε επαφή με το υλικό διήθησης του φίλτρου και χωρίς την ανάγκη για κλειδί φίλτρου. Το σύστημα Γρήγορης Υγιεινής Τοποθέτησης και Αλλαγής (SQC) της 3Μ είναι ένα από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά στον κλάδο φίλτρων νερού κεντρικής παροχής, σε αυτήν την εφαρμογή, και ελαχιστοποιεί επίσης την επαφή με το υλικό του φίλτρου. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Ανταλλακτικό φίλτρο που διαθέτει στεγανωτικό δακτύλιο Μέγιστο ρυθμό ροής έως 75,7 λίτρα/λεπτό* Το Ανταλλακτικό Φίλτρο AP917HD-S έχει ενσωματωμένο φίλτρο με μπλοκ άνθρακα σε πλισέ non-woven υλικό και αναστολέα για την αντιμετώπιση της επικάθισης αλάτων Τα φίλτρα έχουν υγειονομική σχεδίαση, που δεν απαιτεί επαφή με το μέσο διήθησης κατά τη διάρκεια αλλαγής του ανταλλακτικού Ιστορικό Επιτυχιών Η 3M, μια εταιρεία με προϊόντα οικιακής χρήσης, διαθέτει ηγετική θέση στην τεχνολογία συστημάτων φιλτραρίσματος και είναι αναγνωρισμένη και γνωστή σε όλο τον κόσμο για την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ποιότητα. Τα επώνυμα προϊόντα φιλτραρίσματος της 3M αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις ανάγκες για νερό άριστης ποιότητας εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Τα προϊόντα της 3M προσφέρουν μια ευρεία γκάμα λύσεων, σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζουν διαφορετικά ζητήματα ποιότητας του νερού. Οι πιστοποιήσεις τρίτων, όπως οι οργανισμοί NSF και WQA, αποτελούν ένα ακόμα πλεονέκτημα ποιότητας που προσπαθούμε να παρέχουμε σε πολλές λύσεις της 3Μ για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού. Νερό: Απαραίτητο σε κάθε σπίτι Το καθαρό και διαυγές νερό στο σπίτι σας δεν είναι μόνο απόλαυση αλλά και σιγουριά ότι δίνετε στην οικογένειά σας το καλύτερο. Με ένα φίλτρο πόσιμου νερού από το Τμήμα Φίλτρων της 3M, μπορείτε να προσφέρετε φιλτραρισμένο πόσιμο νερό για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Από φίλτρα κεντρικής παροχής έως συστήματα πόσιμου νερού, απευθυνθείτε στο Τμήμα Φίλτρων της 3M για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση. *Όπως έχει ελεγχθεί από το εργαστήριο του κατασκευαστή.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

 • Χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό φίλτρο για το σύστημα AP902.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.