1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Ταινίες
 4. Ταινίες Στεγανοποίησης

3M™ Αρμόκολλα σε Ταινία ,5mmX9,1m PN 08475

 • Αριθμός εξαρτήματος 08475
 • 3M ID 70006289634
 • UPC 051135084755

Γρήγορο και αποδοτικό μέσο αναπαραγωγής της εμφάνισης και της λειτουργίας των εργοστασιακών στεγανοποιητικών.

Βάφεται αμέσως, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα σε σχέση με τα υγρά στεγανοποιητικά.

Ταινία με ελαστικό υπόστρωμα, η οποία αντέχει κάτω από δύσκολες συνθήκες, μειώνοντας τις επιδιορθώσεις.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Πόροι που προβάλλονται συχνά
Tech Data Sheet (PDF, 202KB)

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Γρήγορο και αποδοτικό μέσο αναπαραγωγής της εμφάνισης και της λειτουργίας των εργοστασιακών στεγανοποιητικών
 • Βάφεται αμέσως, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα σε σχέση με τα υγρά στεγανοποιητικά
 • Ταινία με ελαστικό υπόστρωμα, η οποία αντέχει κάτω από δύσκολες συνθήκες, μειώνοντας τις επιδιορθώσεις

Αποκτήστε την εργοστασιακή εμφάνιση και λειτουργικότητα των τυπικών στεγανοποιητικών με την 3M™ Αρμόκολλα σε Ταινία. Η Αρμόκολλα σε Ταινία της 3M είναι μια ταχεία και εύχρηστη λύση, αντί για τα υγρά στεγανοποιητικά, που δεν χρειάζεται άπλωμα, διαμόρφωση ή στέγνωμα. Σχεδιασμένη για χρήση με βαφές διαλύτου.

Χρησιμοποιήστε μια γρήγορη και εύχρηστη λύση με την 3M™ Αρμόκολλα σε Ταινία, αντί για τα υγρά στεγανοποιητικά, που σας απαλλάσσει από το άπλωμα, τη διαμόρφωση και το στέγνωμα. Η Αρμόκολλα σε Ταινία της 3M είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες φανοποιούς, για απλή εφαρμογή και βαφή. Είναι μια γρήγορη και οικονομική λύση, αντί για τα ψεκαζόμενα υγρά στεγανοποίησης, η οποία έχει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του γνήσιου εργοστασιακού στεγανοποιητικού. Είναι ταινία με ελαστικό υπόστρωμα, με πάχος 20 mil που χρησιμοποιείται επάνω από το αστάρι και η τελική επίστρωση μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας επάνω της. Συνιστάται για χρήση με Βελτιωτικό Πρόσφυσης Πολυολεφίνης, πριν από την εφαρμογή.

Τυπικές ιδιότητες

Πόροι

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.