3M™ Ταινία Ομαλού Σβησίματος 9μ, PN 06800

 • Αριθμός εξαρτήματος 06800
 • 3M ID 7000000459

Εξαλείφει το δόντι από τις γραμμές βαφής.

Τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα, με ταχύτητα και ευκολία.

Αφήνει μια ομαλή μετάβαση της βαφής – χωρίς τη δημιουργία δοντιού που πρέπει να επιδιορθωθεί.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Εξαλείφει το δόντι από τις γραμμές βαφής
 • Τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα, με ταχύτητα και ευκολία
 • Αφήνει μια ομαλή μετάβαση της βαφής – χωρίς τη δημιουργία δοντιού που πρέπει να επιδιορθωθεί

Η 3M™ Ταινία Ομαλού Σβησίματος είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να εξαλειφθεί κυριολεκτικά η επανάληψη εργασιών που προκαλείται από τις έντονες γραμμές βαφής («δόντι»). Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργεί ομαλές μεταβάσεις με τα υπάρχοντα φινιρίσματα: υπερυψωμένη κεντρική κορυφογραμμή που περιέχει κόλλα, ενώ η βαφή διεισδύει με φυσικό τρόπο κάτω από τις άκρες, για σχεδόν αόρατες γραμμές βαφής.

Επιτύχετε μια άψογη εμφάνιση, όταν μασκάρετε και βάφετε μέρη όπως τα ανοίγματα της πόρτας, τις άκρες του πάνελ του φτερού και τις γραμμές διαμόρφωσης, με την 3M™ Ταινία Ομαλού Σβησίματος. Η Ταινία της 3M εφαρμόζεται εύκολα και δεν προσθέτει καμία προσπάθεια στη διαδικασία μασκαρίσματος και προετοιμασίας. Απλά, εφαρμόστε την πάνω από τα συνήθη προϊόντα μασκαρίσματος που έχουν τοποθετηθεί για την προστασία της γύρω περιοχής επισκευής, για τη δημιουργία ενός ομαλού σβησίματος της βαφής. Η 3M™ Ταινία Ομαλού Σβησίματος έχει πλάτος 7 mm και διαθέτει μια υπερυψωμένη κορυφογραμμή, που είναι το μόνο μέρος με κόλλα το οποίο εφαρμόζεται στην επιφάνεια. Το υπερυψωμένο ελεύθερο τμήμα της ταινίας επιτρέπει στο πράιμερ ή στη βαφή να διεισδύει με φυσικό τρόπο, όταν ψεκάζετε την περιοχή. Αυτό δημιουργεί μια κυριολεκτικά αόρατη γραμμή βαφής, μεταξύ της υπάρχουσας και της νέας επίστρωσης, χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια από τον βαφέα. Αυτό οδηγεί σε πολύ μικρότερες πιθανότητες επιδιόρθωσης, σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα ταινίας/χαρτιού ή με τα συστήματα αναδιπλούμενης ταινίας. Η 3M™ Ταινία Ομαλού Σβησίματος της εταιρείας μας είναι επίσης εξαιρετική για την Επίστρωση Προστασίας από τα Χαλίκια.

Τυπικές ιδιότητες

Πόροι

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.


Παρόμοια προϊόντα

Επωνυμίες 3M™
Εφαρμογή Λύσεις μασκαρίσματος, Μασκάρισμα Υψηλής Απόδοσης, Μασκάρισμα βαφής, Μασκάρισμα για βαφή, Προστασία από άχνα
Μονάδες ανά Κιβώτιο 60.0
Συνολικό Μήκος (Μετρικό) 9 m
Συνολικό Πλάτος (Μετρικό) 6.35 mm
Τύπος Κόλλας Ακρυλικό
Υλικό υποστρώματος (φορέας) Χαρτί
Χρώμα προϊόντος Διαφανές