3M™ PPS™ Δοχεία Ανάμειξης και Δακτύλιοι

 • Διαθέσιμες επιλογές
 • | Κάντε επιλογές προϊόντων για αναγνωριστικά.

Δοχεία ανάμειξης και δακτύλιοι από σκληρό πλαστικό για το Σύστημα 3M™ PPS™ Προετοιμασίας Βαφής.

Το 3M™ PPS™ είναι μια ολοκληρωμένη λύση, μίας χρήσης, για τη μέτρηση, την ανάμειξη, το φιλτράρισμα και τον ψεκασμό υλικών βαφής.

Το σύστημα επιτρέπει στο βαφέα να ψεκάζει ομοιόμορφα υπό γωνία 90° σε σχέση με το τμήμα που βάφεται, όποιος και να είναι ο προσανατολισμός του τμήματος (ακόμα και αν βρίσκεται ανάποδα).

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Πόροι που προβάλλονται συχνά
Tech Data Sheet (PDF, 168KB)

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Δοχεία ανάμειξης και δακτύλιοι από σκληρό πλαστικό για το Σύστημα 3M™ PPS™ Προετοιμασίας Βαφής
 • Το 3M™ PPS™ είναι μια ολοκληρωμένη λύση, μίας χρήσης, για τη μέτρηση, την ανάμειξη, το φιλτράρισμα και τον ψεκασμό υλικών βαφής
 • Το σύστημα επιτρέπει στο βαφέα να ψεκάζει ομοιόμορφα υπό γωνία 90° σε σχέση με το τμήμα που βάφεται, όποιος και να είναι ο προσανατολισμός του τμήματος (ακόμα και αν βρίσκεται ανάποδα)
 • Το 3M™ PPS™ έχει την ικανότητα να μειώνει τη χρήση διαλυτών έως και 70%, σε σχέση με τους παραδοσιακούς κάδους βαρύτητας και έως και 90% χρησιμοποιώντας μαζί το PPS και το πιστόλι 3M Accuspray

Χρησιμοποιήστε την γκάμα προϊόντων από σκληρό πλαστικό 3M™ PPS™ Δοχείων Ανάμειξης και Δακτυλίων, για να στηρίζετε και να συγκρατείτε τα 3M™ PPS™ Εύκαμπτα Κύπελλα στο Σύστημα PPS™ Προετοιμασίας Βαφής. Διατίθενται σε τέσσερα μεγέθη και επιτρέπουν στο βαφέα να μετρήσει, να αναμείξει, να φιλτράρει και να ψεκάσει τα υλικά της βαφής με ευκολία, ταχύτητα και υψηλή απόδοση.

Τα 3M™ PPS™ Δοχεία Ανάμειξης και Δακτύλιοι είναι ένα σετ εξαρτημάτων για το Σύστημα 3M™ PPS™ Προετοιμασίας Βαφής. Αυτά τα εξαρτήματα είναι δοχεία ανάμειξης από σκληρό πλαστικό, που παρέχουν στήριξη για τα 3M™ PPS™ Εύκαμπτα Κύπελλα. Τα Δοχεία Ανάμειξης και οι Δακτύλιοι διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, έτσι ώστε να ταιριάζουν με τις ανάγκες της συσκευής ψεκασμού βαφής που έχετε. Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα με δοχείο βαφής, το 3M™ PPS™ καταργεί την ανάγκη της ανάμειξης βαφής σε πρόσθετα δοχεία ανάμειξης και την μετέπειτα μεταφορά του μείγματος σε κάδο βαφής, μέσω ξεχωριστού φίλτρου. Αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, επειδή κάθε φορά που ένας τεχνικός του φανοποιείου μεταφέρει τη βαφή σε διαφορετικά δοχεία ανάμειξης και φίλτρα, υπάρχει απώλεια χρώματος, και δημιουργούνται συνθήκες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν ατέλειες στην τελική βαφή. Με το PPS™, τοποθετείτε το Κύπελλο Μίας Χρήσης στο εσωτερικό του επαναχρησιμοποιήσιμου PPS™ Δοχείου. Στη συνέχεια, απλώς αναμειγνύετε τη βαφή στο εσωτερικό του PPS™ Κυπέλλου Μίας Χρήσης, ασφαλίζετε το καπάκι μίας χρήσης (με το ήδη συγκολλημένο φίλτρο) στη θέση του και συνδέετε το δακτύλιο ασφάλισης για να ολοκληρώσετε το Σύστημα PPS™. Με αυτά τα λίγα και απλά βήματα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον ψεκασμό.

Τυπικές ιδιότητες

Πόροι

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.