1. Όλα τα προϊόντα της 3M

3M™ Aqua-Pure™ Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής

3M ID 70020017896
  • Ρυθμός ροής 75,7 λίτρα/λεπτό, για κατοικίες και εμπορικά κτίρια.
  • Ενσωματωμένη βαλβίδα διακοπής ροής.
  • Κατασκευάζεται από υλικά που συμμορφώνονται με το πρότυπο FDA CFR-21.
  • Διαφανές περίβλημα, για εύκολη θέαση του φίλτρου.
 Περισσότερα
Χαρακτηριστικά
Διάστημα αντικατάστασης
6 Month
Εμπορικό Σήμα
3M™ Aqua-Pure™
Εύρος Θερμοκρασίας (Κελσίου)
4.4 - 37.8°C
Εύρος πίεσης (Μετρικό)
172 - 862 kPa
Ισχυρισμοί μείωσης
Γεύση και οσμή χλωρίου, Ιζήματα
Μέγεθος εξόδου εισόδου
3/4" NPT
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας (Κελσίου)
37,8 Degree Celsius
Μονάδες ανά Κιβώτιο
12
Ρυθμός ροής (Metric)
60,6 Litre per minute
Τύπος Φίλτρου
Φιλτροδοχείο
Λεπτομέρειες Προϊόντων
  • Ρυθμός ροής 75,7 λίτρα/λεπτό, για κατοικίες και εμπορικά κτίρια.
  • Ενσωματωμένη βαλβίδα διακοπής ροής.
  • Κατασκευάζεται από υλικά που συμμορφώνονται με το πρότυπο FDA CFR-21.
  • Διαφανές περίβλημα, για εύκολη θέαση του φίλτρου.
  • Εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση του φίλτρου.

Το 3M™ Aqua-Pure™ Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής αποτελεί το ιδανικό σύστημα φιλτραρίσματος για μεγαλύτερες κατοικίες και εμπορικά κτίρια. Το σύστημα παρέχει καθαρότερο, πιο διαυγές νερό, με το φιλτράρισμα ιζημάτων και άλλων ρύπων από το νερό που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο το κτίριο.

Βελτιώστε τη διαύγεια, τη γεύση και την οσμή του νερού της βρύσης με το 3M™ Aqua-Pure™ Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής. Το σύστημα μειώνει τα σωματίδια, τη σκουριά και τη γεύση του χλωρίου, βελτιώνοντας την ποιότητα του θολού νερού και παρέχοντας μια οικονομική εναλλακτική λύση σε σχέση με το εμφιαλωμένο νερό. Παρέχει αυξημένο ρυθμό ροής και είναι εύκολο στην τοποθέτηση. Το φίλτρο νερού κεντρικής παροχής είναι κατάλληλο για μεγαλύτερα σπίτια και εμπορικές εφαρμογές. Το σύστημα φιλτραρίσματος νερού τοποθετείται στην κεντρική παροχή, στο σημείο εισόδου, και διαθέτει σχεδιασμό ενός δοχείου με συνδέσμους εισόδου και εξόδου 1". Όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από υλικά που συμμορφώνονται με το πρότυπο FDA CFR-21. Το σύστημα παρέχει ρυθμό ροής 75,7 λίτρα/λεπτό. Λειτουργεί σε πίεση νερού έως 100 psi / 690 kPa / 6,9 Bar και σε θερμοκρασίες λειτουργίας έως 37,8 °C / 100 °F. Στο σύστημα υπάρχει ενσωματωμένο κουμπί εκτόνωσης της πίεσης, για ευκολία στην αντικατάσταση του φίλτρου. Συνιστούμε αντικατάσταση του φίλτρου τουλάχιστον κάθε έξι μήνες και τακτικά προγραμματισμένη συντήρηση, προκειμένου το προϊόν να λειτουργεί αποδοτικά. Το ανταλλακτικό φίλτρου μίας χρήσης πρέπει να αντικατασταθεί πριν από τους έξι μήνες, εάν παρουσιαστεί σημαντική μείωση της ροής. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με νερό το οποίο δεν είναι μικροβιολογικά ασφαλές ή είναι άγνωστης ποιότητας, χωρίς επαρκή απολύμανση πριν ή μετά από το σύστημα. Τα συστήματα επεξεργασίας νερού κεντρικής παροχής εγκαθίστανται αμέσως μετά τον μετρητή του νερού ή την αντλία της δεξαμενής. Ένα σύστημα κεντρικής παροχής το οποίο μειώνει τα σωματίδια σιδήρου, τα ιζήματα καθώς και την οσμή και γεύση του χλωρίου, και επεξεργάζεται όλο το νερό που εισέρχεται στην κατοικία, συμβάλλοντας στην προστασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των σταθερών εξαρτημάτων που λειτουργούν με νερό από τη συσσώρευση σκουριάς και τον αποχρωματισμό, ενώ παράλληλα προσφέρει πιο διαυγές πόσιμο νερό.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

  • Χρήση για την παροχή καθαρότερου και πιο διαυγούς νερού, με το φιλτράρισμα ιζημάτων και άλλων ρύπων από το νερό που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο το κτίριο.