1. Όλα τα προϊόντα της 3M

3M™ Μεμβράνη Ασφαλείας και Προστασίας Υαλοπινάκων Privacy

3M Product Number 3OPL3M ID GT500016933
  • Αυξάνει την ιδιωτικότητα και προστατεύει τους χώρους από τα αδιάκριτα βλέμματα
  • Προστασία από τραυματισμούς ή ζημιές που προκαλούνται από θραύσματα σπασμένου γυαλιού
  • Εξαιρετική μετάδοση του φωτός
  • Αποτρέπει το ξεθώριασμα επίπλων και υφασμάτων
 Περισσότερα

Πώς να προμηθευτείτε 3Μ™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.


Οταν επικοινωνείτε με ένα επίσημο εγκαταστάτη και διανομέα μεμβρανών κτηρίου της 3Μ, θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσουν ένα ραντεβού για μια επί τόπου εκτίμηση, θα προτείνουν το κατάλληλο προϊόν και στην συνέχεια θα πραγματοποιήοσυν μετρήσεις και θα συζητήσουν μαζί σας τις λεπτομέρειες τοποθέτησης.

Οι επίσημοι διανομείς της 3Μ είναι εξειδικευμένοι να σας προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες τοποθέτησης και εξυπηρέτηση. Όταν αγοράζετε μεμβράνες από επίσημο διανομέα της 3Μ απολαμβάνεται την ασφάλεια ποιότητας των υπηρεσιών αλλά και των προϊόντων της 3Μ με σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Βρείτε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας, επικοινωνώντας σήμερα με έναν επίσημο διανομέα της 3Μ σήμερα.

Ερωτήσεις? Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι επίσημοι διανομείς ης 3Μ είναι στην διάθεσή σας να απαντήσουν όλες τις απορίες που έχετε αναφορικά με τις μεμβράνες κτηρίου και για κάθε ειδική περίπτωση.

Λεπτομέρειες Προϊόντων

Η 3M™ Μεμβράνη Ασφαλείας και Προστασίας Υαλοπινάκων Privacy, είναι η σειρά μας με αδιαφανείς μεμβράνες για χρήση στην εσωτερική επιφάνεια των παραθύρων με στόχο την προστασία των εσωτερικών χώρων από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Θωρακίστε τους χώρους σας από τα αδιάκριτα βλέμματα, μπλοκάρετε το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) και προστατευθείτε από τα θραύσματα του σπασμένου γυαλιού με την 3M™ Μεμβράνη Ασφαλείας και Προστασίας Υαλοπινάκων Privacy. Οι αδιαφανείς μας μεμβράνες μπλοκάρουν το 99% των ακτίνων UV, κάτι που ισοδυναμεί με Δείκτη Αντηλιακής Προστασίας (SPF) 1000, προστατεύοντας τα έπιπλα και τους εσωτερικούς χώρους από το ξεθώριασμα. Προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας και παρέχουν καλή μετάδοση του φωτός, κάτι που τις καθιστά ιδανικές για κτίρια γραφείων όπου η ιδιωτικότητα είναι απαραίτητη, αλλά απαιτείται καλός φωτισμός. Οι μεμβράνες αυτές μειώνουν την εκτόξευση θραυσμάτων γυαλιού – έναν από τους πιο συνηθισμένους τρόπους τραυματισμού σε συμβάντα κρούσεων, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εσωτερική επιφάνεια των παραθύρων ή των γυάλινων θυρών.

  • Αυξάνει την ιδιωτικότητα και προστατεύει τους χώρους από τα αδιάκριτα βλέμματα
  • Προστασία από τραυματισμούς ή ζημιές που προκαλούνται από θραύσματα σπασμένου γυαλιού
  • Εξαιρετική μετάδοση του φωτός
  • Αποτρέπει το ξεθώριασμα επίπλων και υφασμάτων
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς