1. Όλα τα προϊόντα της 3M

3M™ Scotchshield™ Safety & Security Window Film Ultra Night Vision Series

Catalog Number ULTRA NV S253M Product Number S 253M ID 70006687274
  • Αυξάνει την ασφάλεια και παρέχει περισσότερη προστασία από παραβιάσεις μέσω κρούσης, βανδαλισμούς και κακόβουλη διείσδυση
  • Χαμηλή εσωτερική ανακλαστικότητα για βελτιωμένη θέα, ειδικά το βράδυ
  • Μειώνει τη θερμότητα, για να περιορίσει τη χρήση των κλιματιστικών
  • Συμβάλλει στη μείωση της ενοχλητικής αντηλιάς
 Περισσότερα

Πώς να προμηθευτείτε 3Μ™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.


Οταν επικοινωνείτε με ένα επίσημο εγκαταστάτη και διανομέα μεμβρανών κτηρίου της 3Μ, θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσουν ένα ραντεβού για μια επί τόπου εκτίμηση, θα προτείνουν το κατάλληλο προϊόν και στην συνέχεια θα πραγματοποιήοσυν μετρήσεις και θα συζητήσουν μαζί σας τις λεπτομέρειες τοποθέτησης.

Οι επίσημοι διανομείς της 3Μ είναι εξειδικευμένοι να σας προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες τοποθέτησης και εξυπηρέτηση. Όταν αγοράζετε μεμβράνες από επίσημο διανομέα της 3Μ απολαμβάνεται την ασφάλεια ποιότητας των υπηρεσιών αλλά και των προϊόντων της 3Μ με σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Βρείτε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας, επικοινωνώντας σήμερα με έναν επίσημο διανομέα της 3Μ σήμερα.

Ερωτήσεις? Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι επίσημοι διανομείς ης 3Μ είναι στην διάθεσή σας να απαντήσουν όλες τις απορίες που έχετε αναφορικά με τις μεμβράνες κτηρίου και για κάθε ειδική περίπτωση.

Λεπτομέρειες Προϊόντων

Οι 3M™ Scotchshield™ Αντηλιακές Μεμβράνες Ασφαλείας Ultra Night Vision προστατεύουν τους ανθρώπους και τις υποδομές από βανδαλισμούς, κακόβουλη διείσδυση και θερμότητα. Είναι μια σειρά μεμβρανών υαλοπινάκων της 3M που απορρίπτουν τη θερμότητα και επιτρέπουν το φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο σας την ημέρα και, χάρη στη χαμηλή εσωτερική ανακλαστικότητά τους, μπορείτε να απολαμβάνετε τη θέα και το βράδυ.

Αποκτήστε απόλυτη προστασία με αντοχή στο σχίσιμο και βελτιωμένη θέα το βράδυ με τις 3M™ Scotchshield™ Αντηλιακές Μεμβράνες Ασφαλείας Ultra Night Vision. Οι μεμβράνες υαλοπινάκων μας με μικροστρώσεις συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα στον τομέα της ασφάλειας που προσφέρει η 3M™ Scotchshield™ Μεμβράνη Ασφαλείας και Προστασίας Υαλοπινάκων με τις ιδιότητες για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία της 3M™ Αντηλιακής Μεμβράνης Night Vision™. Έτσι μπορείτε να προστατέψετε τους ανθρώπους και τις υποδομές από βανδαλισμούς ή κακόβουλη διείσδυση, να μειώσετε την ενοχλητική αντηλιά και να εξοικονομήσετε ενέργεια περιορίζοντας τη χρήση των κλιματιστικών. Με μια μοναδική πολυστρωματική σχεδίαση με βάση τη νανοτεχνολογία, οι μεμβράνες αυτές έχουν χαμηλή εσωτερική ανακλαστικότητα και προσφέρουν βελτιωμένη θέα, ειδικά το βράδυ. Μπλοκάροντας το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), προστατεύουν τα έπιπλα και τους εσωτερικούς χώρους από το ξεθώριασμα. Για περισσότερη ασφάλεια και προστασία, συνδυάστε τις μεμβράνες με τα 3M™Συστήματα Τοποθέτησης Προστασίας από Κρούσεις.

  • Αυξάνει την ασφάλεια και παρέχει περισσότερη προστασία από παραβιάσεις μέσω κρούσης, βανδαλισμούς και κακόβουλη διείσδυση
  • Χαμηλή εσωτερική ανακλαστικότητα για βελτιωμένη θέα, ειδικά το βράδυ
  • Μειώνει τη θερμότητα, για να περιορίσει τη χρήση των κλιματιστικών
  • Συμβάλλει στη μείωση της ενοχλητικής αντηλιάς
  • Μπλοκάρει σημαντικό ποσοστό επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) που προκαλεί ξεθώριασμα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των επίπλων
  • Συνδυάστε τις μεμβράνες με τα 3M™Συστήματα Τοποθέτησης Προστασίας από Κρούσεις για πρόσθετη ασφάλεια και προστασία