τρεις επαγγελματίες υγείας που κοιτούν μια οθόνη υπολογιστή

Οδηγίες για τη χρήση της Λειτουργίας Εύρεσης

Οδηγίες Χρήσης (IFU):

Η 3Μ κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει τη δουλειά σας ευκολότερη με αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα που υποστηρίζονται από ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τεκμηρίωση, κλινική και τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών.

Η δικτυακή πύλη μας με τα κανονιστικά έγγραφα σας παρέχει* τη δυνατότητα να βρείτε εύκολα τις Οδηγίες χρήσης (IFU) για τα προϊόντα φροντίδας υγείας της 3M.

Πρόσθετες πληροφορίες όπως δήλωση συμμόρφωσης (DoC) και πιστοποιητικά είναι επίσης διαθέσιμα για επιλεγμένα προϊόντα.

 • Φορητός υπολογιστής σε λευκό φόντο με την αρχική σελίδα της λειτουργίας εύρεσης οδηγιών χρήσης της 3M και ένα στηθοσκόπιο Littmann δίπλα του.

   Για πρόσβαση στα έγγραφα Οδηγιών Χρήσης (IFU) της 3Μ, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί. Η δικτυακή πύλη με τα κανονιστικά έγγραφα θα εμφανιστεί σε νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

   Μπορείτε να αναζητήσετε τις Οδηγίες Χρήσης συγκεκριμένου προϊόντος χρησιμοποιώντας την αναζήτηση ελεύθερου κειμένου ή κάνοντας περιήγηση σε διάφορες κατηγορίες.

   Οι Οδηγίες Χρήσης και πρόσθετο περιεχόμενο, όπως δηλώσεις συμμόρφωσης (DoC) και πιστοποιητικά, μπορούν να προβληθούν απευθείας ή να τα κατεβάσετε για μεταγενέστερη χρήση.

   ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 


Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για περαιτέρω υποστήριξη.


 • *Οι πληροφορίες στον ιστότοπο της Λειτουργίας Εύρεσης Οδηγιών Χρήσης απευθύνονται σε επαγγελματίες υγείας. Οι ασθενείς πρέπει να συμβουλεύονται τους επαγγελματίες υγείας σχετικά με τις συγκεκριμένες ιατρικές παθήσεις και τις θεραπείες τους, καθώς και τις πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα, όπως οι κίνδυνοι και τα οφέλη ορισμένων προϊόντων και υπηρεσιών που ενδέχεται να παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα έγγραφα ενδέχεται να αναθεωρηθούν, συνεπώς ανατρέξτε στην ιστοσελίδα με τη Λειτουργία Εύρεσης Οδηγιών Χρήσης για την πιο πρόσφατη έκδοση κατά το χρόνο της χρήσης. Λάβετε υπόψη ότι η αναζήτηση με τον αριθμό του προϊόντος δεν δίνει απαραίτητα τη σωστή έκδοση των Οδηγιών Χρήσης για το συγκεκριμένο προϊόν. Οι Οδηγίες Χρήσης που εντοπίζονται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως εναλλακτική της πραγματικής επισήμανσης του προϊόντος.