Σχετικά με τη Φροντίδα Στοματικής Υγείας της 3Μ

 • Η 3Μ είναι πρωτοπόρος στον τομέα της Φροντίδας Στοματικής Υγείας, αναπτύσσοντας καινοτόμες οδοντιατρικές και ορθοδοντικές λύσεις που σας βοηθούν να απλοποιήσετε τις διαδικασίες σας και να επιτύχετε προβλέψιμα κλινικά αποτελέσματα. Με μια μακρά ιστορία και εμπειρία στους κλάδους της Οδοντιατρικής και της Ορθοδοντικής και με επιστημονική προσέγγιση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, δημιουργούμε τα προηγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρειάζεστε για να κάνετε τους ασθενείς σας να χαμογελούν με αυτοπεποίθηση.

3Μ Φροντίδα Στοματικής Υγείας

Προάγοντας την Επιστήμη της Στοματικής Υγείας

Προάγουμε τη δια βίου στοματική υγεία με αποδεδειγμένες οδοντιατρικές και ορθοδοντικές λύσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

3M Λύσεις Φροντίδας Στοματικής Υγείας

 • Έχοντας αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η πιο καινοτόμος εταιρεία στον κλάδο της Οδοντιατρικής για 10 συνεχόμενα έτη, τα Προϊόντα της 3Μ προσφέρουν στους οδοντίατρους προβλεψιμότητα και έλεγχο για βέλτιστα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

 • Η 3Μ, ηγέτης στον χώρο της ορθοδοντικής βιομηχανίας για πάνω από 60 χρόνια, προσφέρει αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής αισθητικής. Έτσι, η ορθοδοντική θεραπεία αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για τον ορθοδοντικό όσο και για τον ασθενή.


3M Πόροι Φροντίδας Στοματικής Υγείας

 • Η 3Μ εφαρμόζει την επιστήμη για να αναπτύσσει προϊόντα και λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες στοματικής υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 • Η 3Μ σχεδιάζει προϊόντα που μειώνουν το αποτύπωμα των πελατών της στο περιβάλλον, ενώ συνεχίζει να προωθεί αειφόρες πρακτικές.

 • Τα Προϊόντα Φροντίδας Στοματικής Υγείας της 3Μ είναι σχεδιασμένα ώστε να βοηθούν τους οδοντίατρους να βελτιώνουν τη στοματική υγεία των ασθενών τους.


Ειδήσεις για τη Φροντίδα Στοματικής Υγείας της 3Μ

 • Victory Series™ Superior Fit
  Παρουσιάζουμε τη νέα γενιά σωληνίσκων της δημοφιλούς σειράς Victory Series™

  Βασισμένοι στις ανάγκες των ορθοδοντικών, σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν άνεση, εξαιρετική εφαρμογή και βελτιωμένη απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

  Τώρα διαθέσιμοι με Επίστρωση Κόλλας APC™, σε MBT™ και Roth*!

  * Για τη συνταγή αυτή δεν απαιτείται η σύσταση γιατρού.

 • 6 Συμβουλές για τα Δόντια των Παιδιών

  Σπαταλούν το μεγαλύτερο μέρος της οδοντόκρεμας και το υπόλοιπο το χρησιμοποιούν για να ζωγραφίσουν σχέδια στον καθρέφτη του μπάνιου.
  Ισχυρίζονται ότι έχουν βουρτσίσει άψογα τα μικρά τους δοντάκια, αλλά το τεστ της «καθαρής αναπνοής» αποδεικνύει το αντίθετο.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Η 3Μ κέρδισε κορυφαία βαθμολογία στα βραβεία 15 Townie Choice Awards το 2015.

  Είμαστε υπερήφανοι για την πληθώρα συστάσεων για τα οδοντιατρικά και ορθοδοντικά προϊόντα μας.

  Διαβάστε περισσότερα για τα βραβεία 3Μ Dental Awards