Novec Καθαρισμός με Διαλύτες και Απολίπανση με Ατμό

Δείτε όλα τα προϊόντα
 • Η επιλογή της σωστής λύσης για τον καθαρισμό ακριβείας και την απολίπανση με ατμό δεν είναι τόσο απλή όσο το να αγοράζετε αυτό που χρησιμοποιείτε πάντα. Σήμερα, αυτό που αντικατοπτρίζει το όραμα και τις αξίες της επιχείρησής σας, είναι να κάνετε καλύτερες επιλογές – η δέσμευση για την ποιότητα, το πάθος και το αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια των εργαζομένων και η αποστολή να διατηρήσουμε τη Γη για τις μελλοντικές γενιές.

  Όλα ξεκινούν με την χημεία που αναπτύσσεται με πρόθεση τη βελτιστοποίηση αυτών των αξιών. Για τους κατασκευαστές που χρειάζονται ένα καθαριστικό πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος, απολιπαντικό για ηλεκτρικούς κινητήρες ή καθαριστικό για άλλα εξαρτήματα ακριβείας, οι επιδόσεις είναι κρίσιμες – όπως είναι και η ασφάλεια των εργαζομένων σας. Οι νέοι κανονισμοί, οι αυστηρότερες προδιαγραφές και οι πρωτοβουλίες για τη βιωσιμότητα κάνουν ακόμα πιο επείγουσα την επιλογή σας όταν ψάχνετε να αντικαταστήσετε το τριχλωροαιθυλένιο (TCE), να βρείτε μια εναλλακτική λύση για το n-προπυλοβρωμίδιο (nPB) ή να αντικαταστήσετε τους υδροφθοράνθρακες (HFC) και τους υδροχλωροφθοράνθρακες (HCFC). Έχουμε σχεδιάσει τα 3M™ Novec™ Τεχνολογικά Υγρά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για καθαρισμό με διαλύτες και απολίπανση με ατμό, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον σκοπό σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε πραγματικότητα την ιδανική λειτουργία καθαρισμού που θέλετε.

Εξαιρετικά κοντινό πλάνο ορθοπεδικών εμφυτευμάτων και εξαρτημάτων σε καλάθι απολίπανσης με ατμό πάνω από φυσαλίδες υγρού Novec 73DE.
Καθαρισμός χωρίς συμβιβασμούς.

Έξυπνοι, ασφαλείς και βιώσιμοι διαλύτες καθαρισμού

Προϊόντα ανά συμβατότητα και ισχύ καθαρισμού

Δείτε πώς είναι σχεδιασμένη η γκάμα των 3M Novec Τεχνολογικών Υγρών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συμβατότητες που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Με εύρος σημείων βρασμού, ισχύος καθαρισμού, χρόνων στεγνώματος και πιέσεων ατμού, θα βρείτε τη λύση που χρειάζεστε.


Παρουσιάζουμε το 3M™ Novec™ 73DE Τεχνολογικό Υγρό

 • Καλάθι απολίπανσης με ατμό με ηλεκτρονικά εξαρτήματα πάνω από το υγρό Novec 73DE.

  Σχεδιασμένο για να είναι μια ασφαλέστερη και αποτελεσματική λύση αντικατάστασης για τοξικούς διαλύτες όπως τα nPB, TCE, διχλωρομεθάνιο και περχλωροαιθυλένιο, το υγρό 3M Novec 73DE έχει υψηλό περιθώριο ασφαλείας για απολίπανση με ατμό και καθαρισμό με εμβάπτιση σε εφαρμογές βαρέως τύπου. Διαθέτει υψηλή διαλυτική ικανότητα, χαμηλή επιφανειακή τάση, μη αναφλεξιμότητα και σταθερότητα. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με ταχύτερους χρόνους κύκλου εργασιών, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και βελτιωμένη απόδοση, ειδικά για περίπλοκα εξαρτήματα με μικρές λεπτομέρειες. Το νεότερο μέλος της οικογένειας Novec, το Novec 73DE Υγρό, αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στην συνεχή καινοτομία που ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες σας.


Επιλέξτε 3M Novec για ασφαλή, βιώσιμη απόδοση καθαρισμού και συνεργασίας

Η ζήτηση για εξαιρετικές επιδόσεις, με παράλληλη μείωση του κόστους λειτουργίας, δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη. Προσθέστε τη δέσμευση για την παροχή ασφαλέστερου χώρου εργασίας και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η πρόκληση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Εκεί ακριβώς τα 3M™ Novec™ Τεχνολογικά Υγρά και η ομάδα των ειδικών μας μπορούν να σας βοηθήσουν.

 • Μωβ εικονίδιο ασπίδας με μια καρδιά στη μέση, που αντιπροσωπεύει την ασφάλεια
  Υψηλό περιθώριο ασφαλείας

  Τα Υγρά Novec είναι η ασφαλέστερη εναλλακτική λύση για το n-προπυλοβρωμίδιο (nPB) και το τριχλωροαιθυλένιο (TCE), λόγω του υψηλού περιθωρίου ασφαλείας που έχουν. Η τυπική έκθεση σε απολίπανση με ατμό είναι 10 ppm. Ωστόσο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια τα nPB και Trike, η συγκέντρωση στον αέρα πρέπει πάντα να είναι κάτω από 10 ppm. Αντίθετα, τα Υγρά Novec έχουν ένα μέσο όριο έκθεσης τα 200 ppm, δίνοντας ένα πολύ μεγαλύτερο περιθώριο ασφαλείας για τους εργαζόμενους που τα χρησιμοποιούν σε αυτή την εφαρμογή.

 • Μοβ εικονίδιο φύλλου με κοτσάνι που τυλίγεται γύρω από τη γη, που αντιπροσωπεύει το φιλικό προς το περιβάλλον
  Χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις

  Τα Υγρά Novec είναι περιβαλλοντικά βιώσιμα, με μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος και χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους διαλύτες καθαρισμού και απολίπανσης με ατμό, τα υγρά Novec δεν προγραμματίζονται για σταδιακή κατάργηση παραγωγής και διάθεσης.

 • Μωβ εικονίδιο των δύο λάμψεων, που αντιπροσωπεύουν το καθαρό
  Ισχυρή απόδοση καθαρισμού

  Λόγω της χαμηλής επιφανειακής τους τάσης, τα υγρά Novec μπορούν να διεισδύσουν σε στενούς χώρους και να καθαρίσουν σχολαστικά τις δυσπρόσιτες περιοχές. Εξατμίζονται γρήγορα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα, που σημαίνει ότι τα εξαρτήματα καθαρίζονται πιο γρήγορα και μειώνονται οι δαπανηρές απώλειες του διαλυτικού κατά το στράγγισμα. Ο συνδυασμός αυτών των ιδιοτήτων τα κάνουν μια έξυπνη επιλογή για μια ποικιλία διαδικασιών καθαρισμού, από ελαφρού έως βαρέως τύπου, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα ενδιάμεσα επίπεδα.

 • Μωβ εικονίδιο φιαλιδίου με την ένδειξη Novec, που αντιπροσωπεύει την επιστήμη και την αξία του Novec
  Εκεί όπου συναντιούνται η επιστήμη και η συνεργασία

  Στην 3Μ, αναπτύσσουμε επιστημονικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στις πραγματικές σας ανάγκες καθαρισμού - και η αξία μας πάει πέρα από τη βιώσιμη χημεία. Οι ειδικοί της 3M Novec μπορούν να σας βοηθήσουν στη διαφοροποίηση του σχεδιασμού μιας νέας διαδικασίας καθαρισμού ή στην ενσωμάτωση μιας λύσης για την αντικατάσταση του διαλύματος καθαρισμού. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας, καθώς πλοηγείστε ανάμεσα στους πολύπλοκους κυβερνητικούς κανονισμούς, τις ανάγκες της ασφάλειας, τους επιχειρηματικούς σας στόχους και την τεχνική ακρίβεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας για ερωτήσεις σχετικά με τον καθαρισμό με διαλύτες, την απολίπανση με ατμό και για αιτήματα δείγματος ή δοκιμής

Η ομάδα μας, που περιλαμβάνει μηχανικούς, επιστήμονες και άλλους ειδικούς, απαντά στις ερωτήσεις σας και προσφέρει παγκόσμια υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε δείγματα, δεδομένα και βοήθεια για δοκιμές προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.


Προτεινόμενοι πόροι και εργαλεία