Σπρέι καθαρισμού για συντήρηση και επισκευές

Δείτε όλα τα προϊόντα

Οι επιστήμονές μας έχουν σχεδιάσει προσεκτικά τα πρωτοποριακά, μη εύφλεκτα 3M™ Novec™ Καθαριστικά Σπρέι με τα ακριβή χαρακτηριστικά και τη συμβατότητα που απαιτεί η επιχείρησή σας - χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων ή την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι τα καθαριστικά που χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σωστά, χωρίς συμβιβασμούς.

Είτε πρόκειται για εργασίες καθαρισμού κυκλωμάτων, καθαρισμού ηλεκτρικών επαφών, ηλεκτρονόμων και διακοπτών, καθαρισμού συγκολλήσεων, αφαίρεσης συλλιπάσματος, απολίπανσης ή εφαρμογής λιπαντικού επαφών, έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο καθαριστικό σπρέι Novec. Αυτά τα καθαριστικά αποτελούν εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για την αντικατάσταση των καθαριστικών σπρέι με υψηλό δυναμικό θέρμανσης του πλανήτη (GWP), αλλά και των εύφλεκτων και τοξικών καθαριστικών σπρέι. Στεγνώνουν γρήγορα και διαθέτουν χαμηλή τοξικότητα και ευνοϊκό περιβαλλοντικό προφίλ - με χαμηλό GWP και μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP).

Κοντινό σε μηχανικό με κράνος ασφαλείας, προστατευτικά γυαλιά και γάντια που μιλάει σε κινητό τηλέφωνο σε ένα εργοστάσιο.
Καθαρίστε με σιγουριά.

Καθαριστικά βιομηχανικής χρήσης για επαγγελματίες

Είτε εργάζεστε στον κλάδο των ηλεκτρονικών, της αεροδιαστημικής, της αεροπλοΐας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των μεταφορών, οι απαιτήσεις σας από το καθαριστικό σπρέι είναι τόσο ακριβείς όσο τα αντικείμενα με τα οποία δουλεύετε. Τα 3M Novec Καθαριστικά Σπρέι έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

 • Κάτοψη καθαρών εξαρτημάτων οχημάτων και αυτοκινήτων
  Συμβατότητα προϊόντων

  Οι επιστήμονές μας έχουν σχεδιάσει τα 3M Novec Καθαριστικά Σπρέι με υψηλή διηλεκτρική αντοχή, που τα καθιστά αποτελεσματικά για χρήση σε ηλεκτρικά φορτισμένα εξαρτήματα (κάτω από 25 kV) και σε μια σειρά υλικών, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων πλαστικών, μετάλλων, κυκλωμάτων, τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB) και πολλών άλλων.

 • Ηλεκτρολόγος μηχανικός επιθεωρεί σχέδια μπροστά από μεγάλο, ανοιχτό ηλεκτρικό κουτί.
  Καθαριστική δύναμη

  Επιτύχετε ακρίβεια στους στόχους καθαρισμού σας επιλέγοντας καθαριστικό σπρέι σωστής ισχύος. Καθαρίστε απαλά και αποτελεσματικά τα πάντα, από σωματίδια και ελαφρά λάδια έως ισχυρά λιπαντικά και συλλίπασμα συγκολλήσεων.

 • Λιμάνι του Μπουσάν, Νότια Κορέα την ώρα που νυχτώνει με φωτισμένο λιμάνι και κτίρια.
  Πολλές εφαρμογές

  Έχουμε αναπτύξει τα σπρέι Novec σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις καθαρισμού ηλεκτρονικών συσκευών, καθαρισμού ηλεκτρικού εξοπλισμού, εξοπλισμού αεροπλοΐας, μεταφοράς και εργοστασιακού εξοπλισμού και οτιδήποτε απαιτεί ακριβή και ολοκληρωμένο καθαρισμό.


Εξαιρετική απόδοση καθαρισμού για μια σειρά απαιτήσεων

Δείτε όλα τα προϊόντα
 • Φωτογραφία των πέντε πολύχρωμων δοχείων σπρέι 3M Novec.
  • Όλα τα 3M Novec Καθαριστικά Σπρέι βασίζονται στην αποκλειστική τεχνολογία διαλύτη της 3M που συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις με μεγάλο περιθώριο ασφάλειας των εργαζομένων και άριστα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά για την προστασία του πλανήτη μας.
  • Όταν επιλέγετε ένα καθαριστικό ηλεκτρικών επαφών, σπρέι αφαίρεσης συλλιπάσματος, απολιπαντικό σπρέι ηλεκτρονικών ή καθαριστικό PCB, αναζητήστε άριστη και σταθερή απόδοση σχεδιασμένη για τη συγκεκριμένη εργασία. Το 3M Novec Καθαριστικό Επαφών, το Καθαριστικό Επαφών Plus και το Καθαριστικό/Λιπαντικό Επαφών προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών για τον ελαφρύ καθαρισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Το 3M Novec Απολιπαντικό Ηλεκτρονικών έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές καθαρισμού βαρέως τύπου, για την απομάκρυνση ελαίων, λιπαντικών και γράσων από εσωτερικά εξαρτήματα ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εξαρτημάτων ακριβείας και άλλων ηλεκτρομηχανολογικών συσκευών.
  • Το 3M Novec Σπρέι Αφαίρεσης Συλλιπάσματος βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων και του συλλιπάσματος συγκολλήσεων που μπορεί να βλάψουν τα πολύτιμα ηλεκτρονικά σας είδη ή τον εξοπλισμό σας. Μάθετε περισσότερα για κάθε προϊόν εδώ:
  • 3M Novec Καθαριστικό Επαφών

   3M Novec Απολιπαντικό Ηλεκτρονικών


Σύνθεση για να προσφέρει μόνο οφέλη Εξερευνήστε έξυπνες λύσεις. Ασφαλείς λύσεις. Βιώσιμες λύσεις.

Συνδυάστε τον κρίσιμο για την επιχείρηση καθαρισμό υψηλής απόδοσης με ένα ισχυρό προφίλ ασφάλειας και βιωσιμότητας.

 • Δεξί χέρι με γάντι που ψεκάζει με 3M Novec Δοχείο Καθαριστικού Σπρέι Επαφών.
  Έξυπνες λύσεις: Οι επιδόσεις που χρειάζεστε

  Τα 3M Novec Καθαριστικά Σπρέι προσφέρουν καθαρισμό εξαιρετικής απόδοσης με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε:
   

  • Μη διαβρωτικό
  • Μη αγώγιμο
  • Διεισδύει βαθιά σε στενά σημεία
  • Στεγνώνει γρήγορα
  • Δεν αφήνει κατάλοιπα
  • Πάνω από 95% ενεργός διαλύτης για περισσότερους καθαρισμούς ανά δοχείο
 • Μηχανικός αεροσκαφών εργάζεται σε κινητήρα 737 σε υπόστεγο.
  Ασφαλείς λύσεις: Προτεραιότητά μας οι εργαζόμενοι

  Βοηθήστε στην προστασία όσων συμβάλλουν καθημερινά στην εργασία, επιλέγοντας ένα προϊόν που έχει μεγάλο περιθώριο ασφαλείας για τους εργαζόμενους και:
   

  • Μη αναφλεξιμότητα
  • Χαμηλή τοξικότητα
  • Χαμηλή οσμή
  • Δεν περιέχει n-προπυλοβρωμίδιο (nPB) ή άλλα επικίνδυνα χημικά προϊόντα όπως το τριχλωροαιθυλένιο (TCE) ή το μεθυλενοχλωρίδιο
 • 3 ανεμογεννήτριες σε ηλιόλουστο τοπίο με πράσινο χορτάρι και γαλάζιο ουρανό.
  Βιώσιμες λύσεις: Συμμόρφωση με τους κανονισμούς

  Διατηρήστε την επιχείρησή σας σε συμμόρφωση με τους αυστηρότερους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και βοηθήστε στην προστασία του πλανήτη για αυτήν τη γενιά και τις επόμενες επιλέγοντας ένα βιώσιμο προϊόν, το οποίο:
   

  • Δεν καταστρέφει το όζον
  • Έχει χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP)
  • Δεν περιέχει υδροφθοράνθρακες (HFC)
  • Δεν έχει συμπεριληφθεί για σταδιακή κατάργηση ή απαγόρευση

Τα κρυφά οφέλη της μη αναφλεξιμότητας

Όσοι εργάζονται με σπρέι μπορούν να εκτιμήσουν τα οφέλη της μη αναφλεξιμότητας για την ασφάλεια των εργαζομένων και την προστασία των περιουσιακών στοιχείων. Υπάρχουν όμως και άλλα, λιγότερο ορατά οφέλη που πρέπει να ληφθούν υπόψη:
  • Ασφαλέστερη αποθήκευση: Δεν χρειάζονται τα ειδικά μέτρα αποθήκευσης για εύφλεκτα υλικά.
  • Ευκολότερη μεταφορά: Αποκτήστε το ταχύτερα και φθηνότερα, καθώς μπορείτε να αποφύγετε τους περιορισμούς της μεταφοράς των επικίνδυνων υλικών που ισχύουν για τα εύφλεκτα σκευάσματα σε μορφή σπρέι.
  • Απλούστερες διαδικασίες: Εξοικονομήστε χρόνο με λιγότερα στάδια ασφαλείας.

Καινοτομία για την υποστήριξη της εξέλιξης της επιχείρησής σας

Τα 3M Novec Καθαριστικά Σπρέι δεν προσφέρουν μόνο εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού. Είναι επίσης αρκετά ευέλικτα ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας και να προσαρμόζονται στις αλλαγές της λειτουργίας της.

 • Συμμόρφωση με τους κανονισμούς

  Οι νέοι περιβαλλοντικοί κανονισμοί επιβάλλουν την προσεκτική επιλογή καθαριστικών σπρέι. Η κορυφαία ασφάλεια των εργαζομένων και τα περιβαλλοντικά προφίλ μας καθιστούν τα 3M Novec Καθαριστικά Σπρέι μια εξαιρετική επιλογή.

 • Αλλαγή σκευασμάτων

  Εάν ο υφιστάμενος προμηθευτής σας κάνει αναδιαμόρφωση των σκευασμάτων του, μπορείτε να υποβάλετε τη νέα σύνθεσή του σε δοκιμή για να δείτε αν προσφέρει την ίδια ισορροπία απόδοσης και τις ίδιες υπόλοιπες ιδιότητες που παρέχουν τα 3M Novec Καθαριστικά Σπρέι.

 • Περισσότερη αξία σε κάθε δοχείο

  Κάθε σπρέι καθαρισμού Novec περιέχει πάνω από 95% ενεργό διαλύτη – για περισσότερη καθαριστική ισχύ και περισσότερους καθαρισμούς ανά δοχείο – και λιγότερο από 5% προωθητικό, το οποίο είναι κοινό CO2. Πολλά σπρέι ανταγωνιστών περιέχουν μόνο 75% ενεργό διαλύτη.

 • Αλλαγή της διαδικασίας σας
  Όταν αλλάζουν τα υλικά των προϊόντων σας ή αλλάζει η καθαριστική ισχύς ως αποτέλεσμα νέων τεχνικών ή εφαρμογών, αναζητήστε το ιδανικό προϊόν στη σειρά 3M Novec Καθαριστικά Σπρέι.

Προτεινόμενοι πόροι και εργαλεία


Είστε έτοιμοι να αγοράσετε;

χετε κάποια ερώτηση ή ενδιαφέρεστε για αγορά ; Καλέστε μας στο 210 68 85 300

χετε κάποια ερώτηση ή ενδιαφέρεστε για αγορά ; Καλέστε μας στο 210 68 85 300

Βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σχετικά με τα σπρέι καθαρισμού Novec συντήρησης και επισκευών

Η 3M Novec είναι πολλά περισσότερα από μια σειρά προϊόντων - είμαστε άνθρωποι που μοιράζονται το πάθος σας για την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της ζωής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε, όπως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης.