Διαλύτης φορέα και εναπόθεση λιπαντικού

Δείτε όλα τα προϊόντα

Η επιλογή του διαλύτη κάνει τη διαφορά στη δημιουργία επιστρώσεων, καθαριστικών και λιπαντικών. Είτε πρόκειται για ένα νέο σκεύασμα είτε για αντικατάσταση του n-προπυλοβρωμιδίου (nPB), του τριχλωροαιθυλενίου (TCE), των υδροφθορανθράκων (HFC) και των υδροχλωροφθορανθράκων (HCFC), η απόδοση και η ποιότητα του υγρού που επιλέγετε μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Στην 3M, κατανοούμε ότι μερικές φορές η αναζήτηση μιας βελτιστοποιημένης λύσης για τα σκευάσματά σας μπορεί να αποτελεί πρόκληση. Μπορεί να πιστεύετε ότι θα πρέπει να θυσιάσετε την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα ή και τα δύο για να έχετε υψηλή απόδοση. Αλλά με τα 3M™ Novec™ Τεχνολογικά Υγρά, μια σειρά ασφαλών και βιώσιμων διαλυτών που διατίθενται αποκλειστικά από την 3M, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

Καλλιτεχνικό διαφανές μπλε υγρό με κύματα στην επιφάνεια σε λευκό φόντο
Κορυφαία απόδοση. Χωρίς συμβιβασμούς.

Novec Τεχνολογικά Υγρά για βασικές εφαρμογές

 • Κοντινό σε αυτοματοποιημένο ακροφύσιο μηχανής ψεκασμού επίστρωσης που ψεκάζει την Novec Επικάλυψη Προστασίας Ηλεκτρονικών
  Σύνθεση και αραίωση επίστρωσης

  Δώστε την απόδοση που απαιτούν οι πελάτες σας, μαζί με την οθόνη αφής που τους συνδέει με τις συσκευές τους και τα εσωτερικά εξαρτήματα που τις κάνουν να λειτουργούν. Τα τεχνολογικά μας υγρά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επιστρώσεις οθόνης και ηλεκτρονικών που θα επιτύχουν την αίσθηση και την απόδοση που απαιτούν οι προδιαγραφές σας.

 • Εργαζόμενοι σε αποθήκη χημικών διαλυτών ελέγχουν το απόθεμα σε μεγάλα πλαστικά δοχεία χημικών ουσιών
  Διαμόρφωση βιομηχανικού χημικού καθαριστικού

  Οι πελάτες βιομηχανικών καθαριστικών έχουν αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά την απόδοση, την ασφάλεια και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Δημιουργώντας τα καθαριστικά σας με τα πρωτοποριακά 3M Novec Τεχνολογικά Υγρά, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις ακριβείς προδιαγραφές τους σχετικά με τη συμβατότητα υλικών, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εργαζομένων.

 • Κοντινό σε εξαρτήματα και γρανάζια αεροδιαστημικής από τιτάνιο και χάλυβα που χρειάζονται σωστή λίπανση για να λειτουργήσουν σωστά
  Εναπόθεση λιπαντικού

  Οι σημερινοί περίπλοκοι μηχανισμοί απαιτούν την ακριβή αλληλεπίδραση των προσεκτικά κατασκευασμένων μερών - και αυτό σημαίνει αποτελεσματική εναπόθεση λιπαντικού. Έχουμε σχεδιάσει το σωστό μίγμα διαλυτότητας, χαμηλής επιφανειακής τάσης και ιξώδους για να βοηθήσουμε τα προϊόντα σας να παρέχουν πλήρη κάλυψη και εξαιρετική διείσδυση.

 • Άνθρωπος Φαρμακοβιομηχανίας με μάσκα προστασίας, γυαλιά ασφαλείας, δίχτυ μαλλιών & γάντια, εξετάζει ιατρικά χημικά σε φιάλες με πώμα
  Εναπόθεση σιλικόνης

  Η διαδικασία παρασκευής ιατρικών προϊόντων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να σώζουν και να βελτιώνουν ζωές, πρέπει να πληρούν αυστηρά πρότυπα. Για την εναπόθεση σιλικόνης για ιατρικές και άλλες εφαρμογές, μπορείτε να εμπιστευτείτε τα χαρακτηριστικά των 3M Novec Τεχνολογικών Υγρών.


Χωρίς συμβιβασμούς. Μόνο το αποτέλεσμα που θέλετε.

Εξερευνήστε έξυπνες λύσεις. Ασφαλείς λύσεις. Βιώσιμες λύσεις.

Τα υγρά Novec προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό απόδοσης, ασφάλειας και περιβαλλοντικών ιδιοτήτων, που σας επιτρέπει να παρέχετε στους πελάτες σας μοναδικές νέες λύσεις για να κάνουν τη δουλειά τους σωστά.

Έξυπνες λύσεις
Τα υγρά Novec προσφέρουν μια ευρεία γκάμα σημείων βρασμού, είναι μη εύφλεκτα και έχουν χαμηλή επιφανειακή τάση και χαμηλό ιξώδες για ομοιόμορφη εφαρμογή και κάλυψη. Και με την εξαιρετική συμβατότητα των υλικών και τη διαλυτότητά τους, θα έχετε την ελευθερία διαμόρφωσης που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο μίγμα.

Ασφαλείς λύσεις
Τα 3M Novec Τεχνολογικά Υγρά είναι ασφαλέστερη εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση του n-προπυλοβρωμίδιου (nPB) και του τριχλωροαιθυλενίου (TCE). Εκτός από τη χαμηλή τους τοξικότητα και το συνολικό μεγάλο περιθώριο ασφάλειας των εργαζομένων, τα υγρά Novec είναι μη εύφλεκτα και τα καθαρά υγρά της 3M είναι εξαιρετικά για τη δημιουργία αδρανών σκευασμάτων.

Βιώσιμες λύσεις
Τα υγρά Novec δεν συμπεριλαμβάνονται στη ρύθμιση της σταδιακής κατάργησης, σε αντίθεση με τους συμβατικούς διαλύτες όπως το n-προπυλοβρωμίδιο (nPB), οι υδροχλωροφθοράνθρακες (όπως ο HCFC-225) και οι υδροφθοράνθρακες (HFC), οι οποίοι είτε βρίσκονται σε διαδικασία σταδιακής κατάργησης είτε έχουν ήδη απαγορευτεί στην Ευρώπη.


Γιατί να επιλέξετε το 3M Novec;

Με απλά λόγια, διαθέτουμε τις γνώσεις, την πείρα και τις λύσεις που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε.
 • Επιστήμονας της 3M εξετάζει τα αποτελέσματα δοκιμών των 3M™ Novec™ Επικαλύψεων Προστασίας Ηλεκτρονικών σε εργαστήριο

  Μοναδική Χημεία
  Τα 3M Novec Τεχνολογικά Υγρά βασίζονται στην αποκλειστική χημεία της 3M. Αυτά τα μοναδικά υλικά με χαμηλό δυναμικό θέρμανσης του πλανήτη (GWP) έχουν φυσικές ιδιότητες που τα καθιστούν ιδανική λύση για πολλές από τις πιο απαιτητικές σύγχρονες εφαρμογές διαλύτη και λιπαντικών.

  Παγκόσμια κλίμακα και εμπειρία
  Με δραστηριοποίηση και τεχνικούς εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο, έχουμε τη δυνατότητα να σας υποστηρίξουμε οπουδήποτε.

  Πρόσβαση στους ειδικούς μας
  Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις και την πείρα μας για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το βέλτιστο προϊόν για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Συνεργαζόμαστε άμεσα μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και να υλοποιήσετε το όραμά σας.

  Δείγματα
  Κάντε τη δοκιμή στα προϊόντα μας. Τα υλικά μας υποστηρίζονται από εκτεταμένα στοιχεία για να μπορείτε να απλοποιήσετε το σκεύασμα και τη λήψη αποφάσεων.

  Εμπειρία κατασκευής και πρότυπα ποιότητας
  Συνδυάζουμε τη μακρά ιστορία και την πείρα μας για να ανταποκρινόμαστε στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και συνέπειας.


Κάλυψη των αναγκών διαμόρφωσης
 • Τρία εικονίδια λευκών σταγονιδίων σε μοβ φόντο που αναπαριστούν τη διαλυτότητα
  Διαλυτότητα

  Ελευθερία διαμόρφωσης με μεγάλη ποικιλία υλικών, συμπεριλαμβανομένων των υδρογονανθράκων και των φθορανθράκων.

 • Εικονίδιο με δύο στρογγυλές μοβ μπάλες που ισορροπούν σε κάθε πλευρά μιας μοβ τραμπάλας σε λευκό φόντο που αναπαριστούν τη σταθερότητα
  Σταθερότητα
  Συνεπής απόδοση και μειωμένη πιθανότητα αλλαγής των ιδιοτήτων διαμόρφωσης κατά την αποθήκευση ή μεταφορά.
 • Εικονίδιο με δύο λευκούς διασταυρωμένους δοκιμαστικούς σωλήνες σε μοβ φόντο που αναπαριστούν τη συμβατότητα
  Συμβατότητα

  Συμβατό με μέταλλα και με τα περισσότερα πλαστικά και ελαστομερή.

 • Εικονίδιο με 3 μωβ κυματοειδείς γραμμές η μία πάνω στην άλλη σε λευκό φόντο που αντιπροσωπεύει χαμηλή επιφανειακή τάση & ιξώδες
  Χαμηλή επιφανειακή τάση και χαμηλό ιξώδες

  Βελτιωμένη διαβροχή και εύκολος ψεκασμός για πιο ομοιόμορφη εφαρμογή και κάλυψη.

 • Εικονίδιο λευκού θερμόμετρου σε μοβ φόντο που αναπαριστά το σημείο βρασμού
  Μεγάλη ποικιλία από σημεία βρασμού
  Καλύτερος έλεγχος των χρόνων στεγνώματος και στάλαξης.
 • Εικονίδιο μοβ φωτιάς με μια διαμέσου γραμμή που αναπαριστά τη μη αναφλεξιμότητα ή τη μη αναφλεξιμότητα αδρανών.
  Αδρανοποίηση

  Τα καθαρά υγρά της 3M μπορούν να βελτιώσουν τα αδρανή εύφλεκτα υγρά, βελτιώνοντας την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών.

 • Λευκό εικονίδιο κουκκίδας με τέσσερα βέλη που βγαίνουν πάνω, κάτω, δεξιά & αριστερά, σε μοβ φόντο που αντιπροσωπεύει ευελιξία
  Ευελιξία

  Εξαιρετική ισορροπία απόδοσης, συμβατότητας υλικών, ασφάλειας και περιβαλλοντικών ιδιοτήτων.


Προτεινόμενοι πόροι και εργαλεία για σκευάσματα επιστρώσεων, καθαρισμού και λιπαντικών

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα υγρά Novec

Η 3M Novec είναι πολλά περισσότερα από μια σειρά προϊόντων - υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται το πάθος σας για την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της ζωής. Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα 3M Novec Τεχνολογικά Υγρά; Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας παρέχουμε υποστήριξη. Θέλετε να δείτε τι μπορούν να κάνουν τα προϊόντα μας πριν αποφασίσετε; Μπορούμε να βοηθήσουμε παρέχοντας δείγματα και δοκιμές.