Σχετικά με τα 3M™ Novec™

 • Στην 3M, χρησιμοποιούμε την επιστήμη για τη βελτίωση της ζωής και την υποστήριξη των επιχειρήσεων. Όσον αφορά την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων σας, την ποιότητα των προϊόντων σας, τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των διαδικασιών σας και την προστασία υποδομών, περιουσιακών στοιχείων και δεδομένων κρίσιμης σημασίας, αναζητούμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Σχεδιάζουμε τα τεχνολογικά υγρά 3M Novec με σκοπό να βρούμε λύσεις που καθαρίζουν, ψύχουν, επικαλύπτουν και προστατεύουν με υψηλό επίπεδο απόδοσης και μεγάλο περιθώριο ασφαλείας - βοηθώντας παράλληλα στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον πλανήτη.

Φωτισμένα κτίρια με φόντο μοβ ουρανό στην πόλη.
Έξυπνες λύσεις. Ασφαλείς λύσεις. Βιώσιμες λύσεις.

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Η προηγμένη επιστήμη πίσω από τα προϊόντα Novec μπορεί να μοιάζει εξωπραγματική στους πελάτες μας! Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί όσον αφορά την απόδοση, την ασφάλεια ή τη βιωσιμότητα. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά με αυτήν την ισορροπία κατά νου, από ειδικούς που γνωρίζουν την απόδοση που χρειάζεστε. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους τεχνικούς στόχους σας, υποστηρίζοντας παράλληλα την αποστολή και τις αξίες σας. Επιλέξτε το 3M Novec και δεν θα χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ του τι είναι καλό για την επιχείρησή σας, τους ανθρώπους σας, τον πλανήτη, το σύμπαν.....

 • Γυναίκα επιστήμονας με γυαλιά προστασίας που κρατά τρισδιάστατο μοριακό μοντέλο.
  Έξυπνες λύσεις

  Έχουμε αναπτύξει μια ευέλικτη σειρά προϊόντων για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές σας, με θετική επίδραση στην επιχείρησή σας συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μιας κληρονομιάς στην ποιότητα.

 • Επιστήμονες με καθαρές στολές που χρησιμοποιούν ψηφιακά τάμπλετ σε εργαστηριακό πείραμα.
  Ασφαλείς λύσεις

  Παίρνουμε την ευθύνη μας πολύ σοβαρά, όσον αφορά την παροχή αξιόπιστων λύσεων που δεν σας αναγκάζουν να επιλέξετε μεταξύ της απόδοσης και της υγείας των εργαζομένων σας.

 • Πανοραμική φωτογραφία του ορίζοντα του Σίδνεϊ με τον ωκεανό στο φόντο.
  Βιώσιμες λύσεις

  Αφήστε μια κληρονομιά και δείξτε τη δέσμευσή σας για την προστασία του πλανήτη, επιλέγοντας μια λύση που έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την βιωσιμότητα. Όλα τα προϊόντα Novec διαθέτουν μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) και χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP). Δεν αποτελούν στόχο κανονιστικών περιορισμών, που τα καθιστά μια βιώσιμη λύση, η οποία συμβάλλει στην επίτευξη του οράματός σας για έναν πιο πράσινο και βιώσιμο πλανήτη.


Εφαρμογές και προϊόντα 3M Novec


3M Novec Επίκαιρα Θέματα και Νέα

Δείτε όλα τα Επίκαιρα Θέματα και Νέα

Διαβάστε απόψεις και σχόλια στα τελευταία νέα που είναι σημαντικά για την επιχείρησή σας, τα οποία συντάχθηκαν από τους ειδικούς του 3M Novec στην καταστολή πυρκαγιάς, στον καθαρισμό με διαλύτες, στους διαλύτες φορέα, στην εναπόθεση λιπαντικού και στην επικάλυψη προστασίας ηλεκτρονικών. Μάθετε πρώτοι για τις κυκλοφορίες νέων προϊόντων κάνοντας την εγγραφή σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.

 • Βελτιωμένος καθαρισμός ορθοπεδικών εμφυτευμάτων στην Beznoska

  Η Beznoska απλοποιεί και βελτιώνει τη μέθοδο καθαρισμού με διαλύτες για ορθοπεδικά εμφυτεύματα με τη χρήση των 3M™ Novec™ Τεχνολογικών Υγρών.

  Βελτιωμένος καθαρισμός ορθοπεδικών εμφυτευμάτων στην Beznoska Βελτιωμένος καθαρισμός ορθοπεδικών εμφυτευμάτων στην Beznoska
 • Δείτε το σύντομο βίντεο για τα 3M™ Novec™ Μονωτικά Αέρια

  Ανακαλύψτε πώς τα μονωτικά αέρια της Novec μπορούν να μειώσουν τις επιπτώσεις των αερίων του θερμοκηπίου έως και 99,99%, όταν χρησιμοποιούνται ως εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση του SF6 για τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας.

  Δείτε το σύντομο βίντεο για τα 3M™ Novec™ Μονωτικά Αέρια Δείτε το σύντομο βίντεο για τα 3M™ Novec™ Μονωτικά Αέρια
 • Η Johnson Controls εγκαινιάζει το SAPPHIRE® Plus Σύστημα 70 Bar που χρησιμοποιεί το 3M™ Novec™ 1230 Κατασβεστικό υγρό

  Η Johnson Controls παρουσίασε ένα πρωτοποριακό σύστημα καταστολής πυρκαγιάς 70 bar με αέριο, που βασίζεται στο καθαρό κατασβεστικό υγρό Novec 1230 από την 3M. Το σύστημα επιτρέπει υψηλότερες πυκνότητες πλήρωσης με μεγαλύτερη πίεση, περιορίζοντας το αποτύπωμα, το κόστος εγκατάστασης και τον χρόνο συντήρησης.

  Η Johnson Controls εγκαινιάζει το SAPPHIRE® Plus Σύστημα 70 Bar που χρησιμοποιεί το 3M™ Novec™ 1230 Κατασβεστικό υγρό Η Johnson Controls εγκαινιάζει το SAPPHIRE® Plus Σύστημα 70 Bar που χρησιμοποιεί το 3M™ Novec™ 1230 Κατασβεστικό υγρό
 • Η λύση φόρτισης συνεχούς ρεύματος HPC της ITT Cannon για Ηλεκτρικά Οχήματα, χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία υγρόψυξης 3M™ Novec™

  Παροχή εξαιρετικά γρήγορης Φόρτισης Υψηλής Ισχύος (HPC) ηλεκτρικών οχημάτων με την τεχνολογία υγρόψυξης της 3M.

  Η λύση φόρτισης συνεχούς ρεύματος HPC της ITT Cannon για Ηλεκτρικά Οχήματα, χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία υγρόψυξης 3M™ Novec™ Η λύση φόρτισης συνεχούς ρεύματος HPC της ITT Cannon για Ηλεκτρικά Οχήματα, χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία υγρόψυξης 3M™ Novec™

3M Novec Επίκαιρα Θέματα και Νέα

Δείτε όλα τα Επίκαιρα Θέματα και Νέα

Διαβάστε απόψεις και σχόλια στα τελευταία νέα που είναι σημαντικά για την επιχείρησή σας, τα οποία συντάχθηκαν από τους ειδικούς του 3M Novec στην καταστολή πυρκαγιάς, στον καθαρισμό με διαλύτες, στους διαλύτες φορέα, στην εναπόθεση λιπαντικού και στην επικάλυψη προστασίας ηλεκτρονικών. Μάθετε πρώτοι για τις κυκλοφορίες νέων προϊόντων κάνοντας την εγγραφή σας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα του 3M Novec

Η ομάδα μας, που περιλαμβάνει μηχανικούς, επιστήμονες και άλλους ειδικούς, απαντά στις ερωτήσεις σας και σας προσφέρει την παγκόσμια υποστήριξη που χρειάζεστε.