3Μ Μεταφορικά Μέσα
Δείτε τις λύσεις για τα ναυπηγεία σκαφών στα διάφορα στάδια συντήρησης

3Μ Λύσεις για το Σκάφος. Κατασκευή, Επισκευή και Συντήρηση

Εγγραφή σε λίστα αλληλογραφίας/εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο

Η 3Μ, με παρουσία στον κλάδο της συντήρησης σκαφών για πάνω από 50 χρόνια, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για εσάς, τον επαγγελματία του σκάφους. Από την κατασκευή του σκάφους έως την επισκευή και την ανακαίνιση, παρέχουμε λύσεις για κάθε είδους απαίτηση που αφορά το σκάφος σας. Επιτυγχόνοντας την αποτελεσματική εργασία, χωρίς να υποβαθμίζεται η υψηλή ποιότητα του φινιρίσματος.

Η 3M προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για σκάφη, που είναι ιδανικά για τη φροντίδα του σκάφους σας. Είτε σας αρέσει να κάνετε τη βόλτα σας στη θάλασσα ή να παίρνετε μέρος σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες, η 3M προσφέρει μια λύση για όλα τα είδη σκαφών. Από την προστασία της περιουσίας σας έως την επισκευή του σκάφους σας, τα ναυτιλιακά προϊόντα της 3Μ θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα υψηλής ποιότητας φινίρισμα πιο αποτελεσματικά και θα σας προσφέρει περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε το σκάφος σας.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Marine (Webinars)

H 3M διοργανώνει και σας προσφέρει δωρεάν μια σειρά από Eκπαιδευτικά Σεμινάρια εξ'αποστάσεως στην αγγλική γλώσσα (Webinars), που έχουν σχεδιαστεί ειδικά και απευθύνονται σε επαγγελματίες επισκευαστές σκαφών. Μέσω αυτών των σεμιναρίων θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και θα γνωρίσετε νέες μεθόδους και τεχνικές για ένα μεγάλο εύρως εφαρμογών Μarine.

Βελτιωμένα Προϊόντα για Εφαρμογές σε Σκάφη

Κάθε προϊόν, σύστημα και τεχνολογία, που προσφέρει η 3M για εφαρμογές σε σκάφη, είναι σχεδιασμένο για τις μοναδικές προκλήσεις της κατασκευής και συντήρησης σκαφών: κρίσιμη στεγανοποίηση, λεκέδες από υγρασία, μούχλα και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, αποτελεσματικό και αποδοτικό καθαρισμό και πολλά άλλα. Οπουδήποτε και αν τη χρειάζεστε, έχουμε μια λύση – από κάτω από την ίσαλο και σε όλα τα ύφαλα έως πάνω από την ίσαλο, τα πλαϊνά, την επάνω επιφάνεια και τη γέφυρα." to: "κάτω και πάνω από την ίσαλο, τα πλαϊνά, το κατάστρωμα και τη γέφυρα.

 • Προϊόντα Γυαλίσματος Πολυεστερικών Επιφανειών
  3M™ Perfect-it™ Προϊόντα Γυαλίσματος Πολυεστερικών Επιφανειών

  Τα Προϊόντα Γυαλίσματος Πολυεστερικών Επιφανειών της 3Μ είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις πολυεστερικές επιφάνειες, κάνοντας ευκολότερη την επίτευξη ενός τέλειου πολυεστερικού φινιρίσματος, κάθε φορά. Με τους αυξημένους χρόνους εργασίας, τη λιγότερη ακαταστασία και τις χαμηλότερες πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), αυτό το σύστημα σας προσφέρει απίστευτα αποτελέσματα, σε οποιαδήποτε πολυεστερική επιφάνεια, ακόμα και σε ζεστά κλίματα.

  Κάντε λήψη του καταλόγου.

 • 3M ™ Αυτοκόλλητο Ύφασμα Προστασίας Επιφανειών
  3M ™ Αυτοκόλλητο Ύφασμα Προστασίας Επιφανειών

  Ιδανικό, όπου οι πολύτιμες επιφάνειες των σκαφών εκτίθενται σε κίνηση κατά την διάρκεια της επισκευής σκαφών και σε εγκαταστάσεις κατασκευής και συντήρησης. Το 3M ™ Αυτοκόλλητο Ύφασμα Προστασίας Επιφανειών εφαρμόζεται και αφαιρείται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αντέχει στους ρύπους, το γράσο, τους διαλύτες, την τριβή, τα ελαφρά χτυπήματα και την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία.

  Κάντε λήψη του καταλόγου.

 • 3M™ 5200 FC Marine Συγκολλητική & Στεγανοποιητική Πολυουρεθάνη
  3M™ 5200 FC Marine Συγκολλητική & Στεγανοποιητική Πολυουρεθάνη

  Η 3M™ 5200 FC Marine Συγκολλητική & Στεγανοποιητική Πολυουρεθάνη είναι η κόλλα που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες για περισσότερα από 50 χρόνια. Είναι μια μόνιμης συγκόλλησης, ανθεκτική και εύκαμπτη στεγανοποιητική κόλλα πολυουρεθάνης για ξύλο, πολυεστέρα, fiberglass και πολλά άλλα υλικά, για εφαρμογές σε σκάφη επάνω και κάτω από την ίσαλο.

  Κάντε λήψη του καταλόγου.


Περισσότερες Πληροφορίες και Λεπτομέρειες για τις 3M Λύσεις για το Σκάφος

Από την επισκευή σε μέταλλα και πλαστικά έως τη λείανση, το φινίρισμα βαφής και το καθάρισμα του σκάφους, η 3M διαθέτει τα προϊόντα και τις διαδικασίες επιδιόρθωσης για εσάς.

Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να κάνετε λήψη του καταλόγου μας ή για να δείτε την προσφορά μας στην παγκόσμια αγορά, όπου μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλες τις τυπικές διαδικασίες χρήσης.

Αυτές οι διαδικασίες θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε με ακρίβεια τις ποιοτικές και δοκιμασμένες στο χρόνο λύσεις, για οποιεσδήποτε από τις ανάγκες της επισκευής του σκάφους σας.

 • Ανακαλύψτε τη Γκάμα των Προϊόντων

  Στον κατάλογο μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και τους κωδικούς για όλα τα εξαιρετικά προϊόντα που προσφέρει το τμήμα 3M Λύσεις για το Σκάφος.

  Κάντε λήψη του καταλόγου.

 • Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την προσφορά μας στην παγκόσμια αγορά του τμήματος 3Μ Λύσεις για το Σκάφος

  3M Λύσεις για το Σκάφος