3Μ Ηλεκτρονικά

Γυναίκα που χρησιμοποιεί tablet
Σας βοηθάμε σήμερα να φτιάξετε τις συσκευές του αύριο.
Δείτε τις Λύσεις για τα Ηλεκτρονικά Προϊόντα

Αγορές Ηλεκτρονικών

Αλλάζοντας τον τρόπο ζωής μας. Μία καινοτομία κάθε φορά.

Από την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι τα αεροπλάνα και τις χειρουργικές επεμβάσεις, η αυτοματοποίηση του κόσμου στον οποίο ζούμε αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Η πληροφορική και τα ηλεκτρονικά συστήματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Στην 3Μ αναπτύσσουμε προϊόντα που δεν βελτιώνουν μόνο τα ηλεκτρονικά που διαθέτουμε σήμερα αλλά και την ίδια την ικανότητά μας να καινοτομούμε και να εξελίσσουμε την τεχνολογία του μέλλοντος.


Λύσεις για τα Ηλεκτρονικά Προϊόντα

Δείτε τις Λύσεις για τα Ηλεκτρονικά Προϊόντα

 

 • Αλλάζοντας τον τρόπο ζωής μας. Μία καινοτομία κάθε φορά.

  Από την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι τα αεροπλάνα και τις χειρουργικές επεμβάσεις, η αυτοματοποίηση του κόσμου στον οποίο ζούμε αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Η πληροφορική και τα ηλεκτρονικά συστήματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Στην 3Μ αναπτύσσουμε προϊόντα που δεν βελτιώνουν μόνο τα ηλεκτρονικά που διαθέτουμε σήμερα, αλλά και την ίδια την ικανότητά μας να καινοτομούμε και να εξελίσσουμε την τεχνολογία του μέλλοντος.
  Οι λύσεις της 3Μ είναι πολλές, το ίδιο και οι εφαρμογές τους. Για παράδειγμα, η 3Μ διαθέτει λύσεις που βρίσκονται μέσα σε πολλά από τα κινητά μας τηλέφωνα και που βοηθούν την οθόνη τους να είναι πιο φωτεινή και ευκρινής. Επίσης, διαθέτει προϊόντα που φροντίζουν ώστε τα κρίσιμα ηλεκτρονικά σας συστήματα να παραμένουν σε λειτουργία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Φέρνουμε νέες λύσεις στην αγορά βοηθώντας στην προώθηση της νέας γενιάς ηλεκτρονικών συσκευών.

 • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη στο smartphone σας.

  Διπλοδιαθλαστική παρεμβολή… Εφαρμοσμένη στις Μεμβράνες Οθονών Αφής για να τις κάνει φωτεινότερες χωρίς να «μένετε» από μπαταρία.

  Δείτε εδώ Arrow

 • Λύσεις για τα Ηλεκτρονικά Προϊόντα

  Ανακαλύψτε τις Λύσεις της 3M που διαμορφώνουν το μέλλον.

  Δείτε τις Λύσεις για τα Ηλεκτρονικά Προϊόντα Arrow

 • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη
  στη ζωή μας ™.

  Η επιστήμη βρίσκεται στην καρδιά όλων μας των προσπαθειών.

  Μάθετε περισσότερα Arrow

Η εξειδίκευση της 3Μ στις Αγορές Ηλεκτρονικών

 • Στην 3M, ειδικευόμαστε να σας βοηθάμε να αναπτύξετε ιδέες που υποστηρίζουν την εξέλιξη του μέλλοντος. Από Ακουστικά μέχρι Αγώγιμες Ταινίες και Λύσεις Ψύξης για data centers, σας βοηθάμε να διαχειριστείτε το κόστος και να επιλύσετε προβλήματα σχεδιασμού. Οι Αντανακλαστικές μας Μεμβράνες κάνουν τα προϊόντα σας πιο ευδιάκριτα στο σκοτάδι, ενώ το Υγρό Novec™ συμβάλλει στην απαγωγή θερμότητας των συσκευών για αυξημένη αξιοπιστία. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα προϊόντα σας για τους καταναλωτές ακόμα καλύτερα.