Προειδοποίηση

Προειδοποίηση

Εντοπίστηκαν μη έγκυρες ρυθμίσεις. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή.

 
Χρωματικά Προφίλ ICC

Προφίλ ICC

Κάνετε το σωστά από την πρώτη φορά.

Προτιμήσεις Επιλογής Χρωματικού Προφίλ

  • Χρησιμοποιείστε το Εργαλείο Επιλογής Χρωματικού Προφίλ που ακολουθεί συμπληρώνοντας τις προτιμήσεις σας κι ανακαλύψτε το προφίλ που σας ταιριάζει. Τα προφίλ με δυνατότητα λήψης δεν υποδεικνύουν κάλυψη από εγγύηση. Δείτε τη σελίδα με τις πληροφορίες για τις 3M Εγγυήσεις για τους συνδυασμούς εκτυπωτών και μελανιών που καλύπτονται από 3M™ MCS™ Εγγύηση ή Εγγύηση Απόδοσης.

    Επεκτείνουμε συνεχώς τη γκάμα των προφίλ μας για τα διάφορα υλικοτεχνικά μέσα. Αν δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, πίνακά μας.

    Βρείτε το μέσο εκτύπωσης και την κατηγορία που προτιμάτε, χρησιμοποιώντας τον πίνακά μας.

Εργαλείο Επιλογής Προφίλ ICC


  • Αυτά τα προφίλ για εκτυπωτές είναι σχεδιασμένα για να βελτιστοποιούν την ποιότητα της εκτύπωσης στα υλικά των 3M Μεμβρανών Γραφικών, με βάση πληροφορίες ή/και την εμπειρία της 3M. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Εκτός από τον βαθμό που απαγορεύεται από τον νόμο, η 3M δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη προς τον αγοραστή ή τον χρήστη για άμεσες, έμμεσες, συμπτωματικές, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των δαπανών εργασίας, των χρεώσεων που δεν αφορούν τα υλικά της 3M, της απώλειας κερδών, εσόδων, επαγγελματικής δραστηριότητας, ευκαιριών ή καλής θέλησης) που σχετίζονται ή προκύπτουν με βάση αυτά τα προφίλ για εκτυπωτές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά