Γραφικά Οχημάτων Έκτακτης Ανάγκης

Μεμβράνες Οχημάτων Έκτακτης Ανάγκης

Βρείτε έναν Κατασκευαστή Γραφικών

Η ορατότητα είναι ζωτικής σημασίας για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σε στιγμές με χαμηλή ορατότητα, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία να είναι ένα όχημα ορατό στον δρόμο, ως όχημα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Είτε προσφέρετε υποστήριξη σε βλάβες, πραγματοποιείτε συντηρήσεις οδοστρωμάτων ή προσφέρετε βοήθεια στο κοινό σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, η ασφάλεια για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης και για τους άλλους οδηγούς είναι υψίστης σημασίας.

Τα 3M Αντανακλαστικά Υλιικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε στιγμές χαμηλής ορατότητας και σε άσχημες καιρικές συνθήκες, διασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μπορούν να εστιάσουν στην επίλυση προβλημάτων, αντί να τα προκαλούν.


Εφαρμογές

 • Αντανακλαστικά Υλικά

  Αντανακλαστικά Υλικά

  Αντανακλαστικά υλικά, για να είναι το όχημά σας ορατό μέρα και νύχτα. Τα οχήματα που είναι ορατά είναι πιο ασφαλή. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για οχήματα που ταξιδεύουν με μεγάλη ταχύτητα, μεταφέρουν βαριά φορτία ή κάνουν τακτικές στάσεις σε πολυσύχναστους δρόμους ή σε αυτοκινητοδρόμους υψηλής ταχύτητας. Οι ιδιαίτερα ορατές σημάνσεις οχημάτων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη διατήρηση της ασφάλειας των χρηστών του οδικού δικτύου.

  Αντανακλαστικά Προϊόντα


Βρείτε έναν εγκεκριμένο κατασκευαστή γραφικών κοντά σας

Βρείτε έναν πιστοποιημένο και εγκεκριμένο κατασκευαστή γραφικών κοντά σας.


Βίντεο

Φωτογραφίες από Οχήματα Έκτακτης Ανάγκης

 • 3M έκτακτη ανάγκη
  Dec 1, 1901
 • 3M έκτακτη ανάγκη

   

  Dec 1, 1901
 • 3M έκτακτη ανάγκη

   

  Dec 1, 1901
 • 3M έκτακτη ανάγκη

   

  Dec 1, 1901
 • 3M έκτακτη ανάγκη

   

  Dec 1, 1901

Σχετικά με τα Γραφικά Οχημάτων Έκτακτης Ανάγκης

Για ασθενοφόρα, περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα, η ορατότητα είναι κρίσιμης σημασίας. Η χρήση υψηλά αντανακλαστικών σημάνσεων προστατεύει τόσο τους εργαζομένους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όσο και τα οχήματά τους. Οι ιδιαίτερα ορατές σημάνσεις οχημάτων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη διατήρηση της ασφάλειας των χρηστών του οδικού δικτύου.