Το νερό δεν αποτελεί πια εμπόδιο στα καταπληκτικά γραφικά.

Τα σκάφη είναι ο επόμενος μεγάλος καμβάς για τους ιδιοκτήτες τους και τους διαφημιστές. Οι ιδιοκτήτες σκαφών συνήθως εξατομικεύουν τα σκάφη τους με ένα όνομα. Τώρα, με τα αξιόπιστα υλικά και τις εγγυήσεις, της 3M, οι ιδιοκτήτες σκαφών έχουν την ελευθερία να δημιουργήσουν μια πιο εντυπωσιακή και ζωντανή εικόνα για να ταιριάζει με το όνομα της επιλογής τους. Τα σκάφη μπορούν, επίσης, να φέρουν πλέον εταιρικά λογότυπα και διαφημιστικά γραφικά, χωρίς τον φόβο της φθοράς από το νερό. Επίσης, αν το εσωτερικό ενός σκάφους χρειάζεται ανανέωση, οι 3M Διακοσμητικές Μεμβράνες Εσωτερικών Χώρων μπορούν να χαρίσουν στην καμπίνα μια εντελώς νέα εμφάνιση.


Εφαρμογές

Κάντε το σκάφος σας να ξεχωρίζει, με Γραφικά Υλικά 3M για εκτύπωση.

 • Είτε πρόκειται για αγωνιστικό σκάφος, για τουριστικό σκάφος ή για το προσωπικό σας σκάφος, μπορείτε να του προσθέσετε Γραφικά 3M για να επικοινωνήσετε ένα μήνυμα, να προβάλετε ένα λογότυπο ή απλώς για να του χαρίσετε έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό. Τα Γραφικά 3M είναι κατάλληλα για χρήση στο εξωτερικό των σκαφών, προσφέροντάς σας σιγουριά για την ανθεκτικότητά τους ενάντια στην επικόλληση, το ξεθώριασμα και τη δημιουργία φυσαλίδων.

  Προϊόντα για Γραφικά Εξωτερικών Χώρων

 • Τα υλικά ανακαίνισης εσωτερικών χώρων για σκάφη πρέπει να διαθέτουν υψηλή φλογοεπιβραδυντική απόδοση και εξαιρετική αντοχή στο νερό, στους ρύπους και στις κρούσεις. Οι 3M™ DI-NOC™ Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες πληρούν όλες αυτές τις απαιτήσεις και αποτελούν μια ιδανική, καινοτόμα λύση για τη γρήγορη ανακαίνιση σκαφών.

  Προϊόντα Ανακαίνισης Εσωτερικών Χώρων


Βρείτε έναν εγκεκριμένο κατασκευαστή γραφικών κοντά σας

Βρείτε έναν πιστοποιημένο και εγκεκριμένο κατασκευαστή γραφικών κοντά σας.


Βίντεο


Φωτογραφίες από Σκάφη

 • 3M σκάφος
  Dec 1, 1901
 • 3M σκάφος

   

  Dec 1, 1901
 • 3M σκάφος

   

  Dec 1, 1901
 • 3M σκάφος

   

  Dec 1, 1901
 • 3M σκάφος

   

  Dec 1, 1901

Σχετικά με τα Γραφικά για Σκάφη

Οι 3M Μεμβράνες Κάλυψης από βινύλιο μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του σκάφους σας. Το σκάφος σας μπορεί να καλυφθεί με γραφικά, για να διασφαλιστεί ότι το όνομά σας, το λογότυπό σας ή το στιλ των γραφικών σας δεν περνά απαρατήρητο.