Κάντε το αεροσκάφος σας να ξεχωρίζει, με 3M Γραφικά Υλικά για εκτύπωση.

Οι Λύσεις Γραφικών 3M μπορούν να βοηθήσουν τις αεροπορικές εταιρείες να επικοινωνήσουν νέα franchise, υπηρεσίες και δρομολόγια ή να πραγματοποιήσουν προωθητικές εκστρατείες και διαφημίσεις. Ελεγμένα και δοκιμασμένα ειδικά για τον συγκεκριμένο κλάδο, τα Γραφικά 3M είναι ανθεκτικά στη φθορά, υψηλής ποιότητας και έχουν καταπληκτική εμφάνιση.


Εφαρμογές

 • Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν σε ορισμένες από τις πιο δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν. Οι υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες και το μεγάλο υψόμετρο δεν αποτελούν πρόβλημα για τα υλικά των Γραφικών 3M, που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για να διατηρούν την ποιότητα και τη μεγάλη τους διάρκεια σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

  Γραφικά Αεροσκαφών

 • Η κάλυψη των αεροσκαφών δεν περιορίζεται μόνο στα μεγάλα εμπορικά αεροπλάνα. Η 3M διαθέτει ανθεκτικές και υψηλής ποιότητας Μεμβράνες, κατάλληλες για κάθε τύπο αεροσκάφους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας σε κάθε κοινό που έρχεται σε επαφή με αυτά τα οχήματα. Τα ελικόπτερα προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας.

  Γραφικά Ελικοπτέρων


Βρείτε έναν εγκεκριμένο κατασκευαστή γραφικών κοντά σας

Βρείτε έναν πιστοποιημένο και εγκεκριμένο κατασκευαστή γραφικών κοντά σας.


Βίντεο


Φωτογραφίες από Αεροσκάφη

 • 3M αεροσκάφος
  Dec 1, 1901
 • 3M αεροσκάφος

   

  Dec 1, 1901
 • 3M αεροσκάφος

   

  Dec 1, 1901
 • 3M αεροσκάφος

   

  Dec 1, 1901
 • 3M αεροσκάφος

   

  Dec 1, 1901

Σχετικά με τα Γραφικά Αεροσκαφών

Οι 3M Μεμβράνες Κάλυψης από βινύλιο μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του αεροσκάφους σας. Τα αεροπλάνα και τα άλλα αεροσκάφη μπορούν να καλυφθούν, για να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας σε ορισμένους από τους πιο πολυάσχολους και συχνά μετακινούμενους στόχους που υπάρχουν.