Γραφικά για Κτίρια & Τοίχους

Γραφικά για Κτίρια και Τοίχους

Κάντε τη διαφορά με Γραφικά 3Μ για Κτίρια και Τοίχους

Βρείτε έναν Κατασκευαστή Γραφικών

Λίγα πράγματα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από μια κάλυψη κτιρίου.

Είναι μεγάλη, έντονη και απροσδόκητη. Τα Γραφικά Υλικά  3M είναι ανθεκτικά, αξιόπιστα και διαθέτουν την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης. Είναι ιδανικά για να ζωντανέψετε το κτίριό σας. Είτε προβάλλετε κάποια διαφήμιση, θέλετε να κάνετε το λογότυπό σας να ξεχωρίζει ή ανακαινίζετε το εξωτερικό του κτιρίου σας, η 3M διαθέτει ανθεκτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις για το κτίριό σας.


Εφαρμογές

  • Το κτίριό σας μπορεί να γίνει μια διαφημιστική πινακίδα οποιουδήποτε μεγέθους! Επωφεληθείτε από το κτίριό σας όσο περισσότερο γίνεται, για να ενισχύσετε και να επικοινωνήσετε την επωνυμία σας. Διαθέτουμε λύσεις γραφικών για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των τραχιών επιφανειών.

    Γραφικά για Κτίρια

  • Αν θέλετε να ανανεώσετε ή να ανακαινίσετε το εξωτερικό των κτιρίων σας, τα μεταλλικά, γυαλιστερά εφέ και τα εφέ μαρμάρου υπάρχουν στις 3M Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες και μπορούν να κάνουν το κτίριό σας να φαίνεται σαν καινούργιο, με χαμηλό κόστος.

    Μεμβράνες για Ανακαινίσεις Κτιρίων

  • Χρειάζεστε μια γρήγορη, αποδοτική και υψηλής ποιότητας λύση ανακαίνισης, με απλή και οικονομική συντήρηση μετά την εγκατάσταση. Με τις 3M Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες & Μεμβράνες Λευκοπίνακα, κάθε επιφάνεια μπορεί να μεταμορφωθεί: από τους χώρους συσκέψεων των γραφείων και τα γραφεία υποδοχής, έως τα επιτοίχια πάνελ και το εσωτερικό των ανελκυστήρων.

    Διακοσμητικές Μεμβράνες Εσωτερικών Χώρων


Βρείτε έναν εγκεκριμένο κατασκευαστή γραφικών κοντά σας

Βρείτε έναν πιστοποιημένο και εγκεκριμένο κατασκευαστή γραφικών κοντά σας.


Βίντεο


Σχετικά με τα Γραφικά για Κτίρια και Τοίχους

Καλύψτε ένα κτίριο, για μέγιστο αντίκτυπο. Τα Γραφικά 3M μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε τοίχους με άγρια υφή, για να δημιουργήσουν μια υψηλής ποιότητας, ανθεκτική λύση για την επικοινωνία ή την ανακαίνιση.