Εφαρμογές Γραφικών & Σήμανσης

Εφαρμογές Γραφικών & Σήμανσης

Βελτίωση του τρόπου που βλέπουμε τον κόσμο.

Βρείτε έναν Κατασκευαστή Γραφικών

Μετατρέπει, πληροφορεί, εμπνέει.

Τα Γραφικά 3M προσφέρουν μεγάλο εύρος εφαρμογών για τη διακόσμηση, τη διαφήμιση ή για την προστασία των χώρων σας. Και ορισμένες φορές και τα τρία μαζί. Η 3M προσφέρει επίσης μια σειρά από εγγυήσεις για να διασφαλίσει ότι δεν απολαμβάνετε μόνο εξαιρετικά προϊόντα γραφικών και σήμανσης, αλλά και σιγουριά και ποιότητα προϊόντων που διαρκεί. Η 3M συνεργάζεται με ιδιοκτήτες εταιρειών για να ενισχύσει την εταιρική συμμόρφωση, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις εταιρικής ταυτότητας, τοπικά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ιδιοκτήτες των εταιρειών μπορούν να στηρίζονται στις γνώσεις της αγοράς της 3M, στην παγκόσμια παρουσία της, στη διασφάλιση της σταθερότητας στην ποιότητα και στις υπηρεσίες της σε παγκόσμιο επίπεδο.


Εφαρμογές & Ιδέες

 • Είτε έχετε ένα μεγάλο αριθμό οχημάτων είτε θέλετε να ανανεώσετε τη διαφήμιση της εταιρείας σας επάνω σε ένα τρένο, η 3M διαθέτει μεγάλο εύρος λύσεων για όλες σας τις ανάγκες.

  Μάθετε περισσότερα

 • Παράθυρα υπάρχουν σε κάθε κτίριο. Έχετε όμως σκεφτεί την ιδιωτικότητα και την ασφάλειά σας; Ή ακόμα και τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε για την προώθηση της εταιρείας σας;

  Μάθετε περισσότερα

 • Μετατρέψτε το κτίριό σας στη μεγαλύτερη διαφημιστική πινακίδα για την εταιρεία σας. Ή μπορείτε να ανανεώστε την εμφάνιση του εσωτερικού χώρου, χρησιμοποιώντας τις Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες της 3M. Θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητες που υπάρχουν.

  Μάθετε περισσότερα

 • Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε το δάπεδό σας για να προωθήσετε την εταιρεία σας; Οι 3M Μεμβράνες για Δάπεδα και Πεζοδρόμια εστιάζουν στην ασφάλεια και στην ανθεκτικότητα, για να διασφαλίσουν ότι θα επικοινωνήσετε το μήνυμά σας με μοναδικό τρόπο.

  Μάθετε περισσότερα

 • Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των γραφικών και του φωτισμού: από τις Φωτοδιαπερατές Μεμβράνες Επιγραφοποιίας και τις Μεμβράνες Διαχείρισης Φωτός έως τα ευέλικτα υποστρώματά μας και την προστασία των γραφικών, η 3M έχει ό,τι χρειάζεστε.

  Μάθετε περισσότερα


Παρουσίαση Βίντεο

Παρουσίαση Βίντεο

Η 3Μ μεταμορφώνει τις ιδέες σας σε μια Εντυπωσιακή Επιγραφή.

Το μήνυμά σας μπορεί να τοποθετηθεί παντού, με τις κορυφαίες μεμβράνες γραφικών και τις μεμβράνες κάλυψης της 3M. Εντυπωσιακά γραφικά υψηλής ποιότητας, που ενισχύουν την επικοινωνία του μηνύματός σας προς τους πελάτες σας. Διατίθενται μεμβράνες γραφικών της 3M σχεδόν για κάθε χρήση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Σχετικά με τις Εφαρμογές Γραφικών & Σήμανσης

Τα Προϊόντα Γραφικών και Σήμανσης 3M μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών, από τις επιγραφές της επιχείρησής σας έως την κάλυψη αυτοκινήτων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε ή να τοποθετήσετε τα διακριτικά της εταιρείας σας στον χώρο σας. Οι 3M Μεμβράνες Κάλυψης και τα υλικά από βινύλιο είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και διαθέτουν εγγύηση, προσφέροντάς σας σιγουριά.