Ομάδα Ειδικών

Γνωρίστε την Ομάδα Ειδικών

Στη FUTURO™ σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για να διασφαλίσουμε ότι τα Προϊόντα FUTURO™ παραμένουν από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στους νάρθηκες και τα στηρίγματα, όλα τα προϊόντα μας υποστηρίζονται από την Ομάδα Ειδικών της εταιρείας μας, που αποτελείται από μηχανικούς και επαγγελματίες στον τομέα της υγείας.
Αυτοί οι ειδικοί ερευνούν, αναπτύσσουν και δοκιμάζουν τόσο τα υπάρχοντα όσο και τα νέα προϊόντα, συνδυάζοντας αυτά που βλέπουν στην πράξη με τις ανάγκες των καταναλωτών μας, επιτρέποντας μόνο στα καλύτερα προϊόντα να φτάσουν στο τοπικό κατάστημα λιανικής. Αυτό είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε ότι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, των ιδεών και των λύσεων εφαρμόζονται σε όλη την καινοτόμα γκάμα των προϊόντων μας. Όλα αυτά γίνονται έχοντας έναν στόχο: να σας βοηθήσουμε να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο.


Ralph Buschbacher, Ιατρός

Ειδικός σε μυοσκελετικές παθήσεις – Επικεφαλής της Ομάδας Ειδικών FUTURO™

Ο Ralph Buschbacher, Ιατρός, παρέχει στην Ομάδα Ειδικών FUTURO™ πολύτιμες γνώσεις στην ειδικότητα της Φυσιατρικής καθώς και στην καθοδήγηση της ομάδας.
Οι αρμοδιότητες του Δρ. Buschbacher περιλαμβάνουν την ευθύνη να έχει η ομάδα του εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και πόρους για έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμή νέων υλικών, τεχνολογιών και προϊόντων, καθώς και να ενσωματώνει τα ευρήματα όλων των μελών. Αυτό επιτρέπει στα Προϊόντα FUTURO™ να έχουν υψηλή ποιότητα, ώστε να τα εμπιστεύονται οι καταναλωτές.

 • Ralph Buschbacher

  Είναι συγγραφέας και ερευνητής, με εκτενείς δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων και βιβλίων, ο οποίος ασκεί τη μυοσκελετική ιατρική με έμφαση στην ιατρική της εργασίας. Ο Δρ. Buschbacher παρέχει μέσω των Προϊόντων FUTURO™ τα πλεονεκτήματα των γνώσεών του, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίον τα προϊόντα στήριξης μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση συμπτωμάτων από παθήσεις που προκαλούνται από αδυναμία των μυών και διαταραχές των αρθρώσεων.

  Η εμπειρία του εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν στήριξης FUTURO™ περιλαμβάνει την αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας.

  Ο Δρ. Buschbacher ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, τόσο για τις προπτυχιακές σπουδές του όσο και για τους μεταπτυχιακούς τίτλους του στην ιατρική επιστήμη. Είχε επιλεχθεί ως Επικεφαλής των ειδικευομένων, στην ειδικότητά του στο Medical College της Βιρτζίνια. Είναι ένας πολυγραφότατος συγγραφέας, έχοντας δημοσιεύσει 50 επιστημονικά άρθρα, 25 κεφάλαια σε βιβλία και 11 βιβλία σχετικά με τη μυοσκελετική ιατρική. Τώρα βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας 8 βιβλίων, που περιλαμβάνουν την ειδικότητά του. Ο Δρ. Buschbacher έχει διατελέσει επί έξι χρόνια εκδότης των ενημερωτικών δελτίων του Association of Academic Physiatrists (Ένωση Ακαδημαϊκών Φυσιοθεραπευτών) και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Association of Academic Physiatrists.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Φυσικοθεραπευτής

Δεδομένου ότι πολλά από τα προϊόντα μας φοριούνται από άτομα που αναρρώνουν από τραυματισμούς, η FUTURO™ έχει την τύχη να συμπεριλαμβάνει έναν πιστοποιημένο και επιτυχημένο φυσικοθεραπευτή στην Ομάδα Ειδικών FUTURO™. Ο Ryan Gaynor παρέχει πολύτιμες γνώσεις και δεδομένα, για να γίνουν τα προϊόντα μας πιο αποτελεσματικά και χρήσιμα.

 • Ryan Gaynor

  Ο κος Gaynor είναι φυσικοθεραπευτής στο Freedom Physical Therapy Services S.C. στο Μιλγουόκι (ΗΠΑ) και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Εστιάζει σε ορθοπεδικές καταστάσεις, με έμφαση στη χειροπρακτική θεραπεία. Πριν από την παρούσα θέση του εργάστηκε για έξι χρόνια στο Methodist Hospital στην Ιντιανάπολη, δουλεύοντας με αναγνωρισμένους χειρουργούς στο Methodist Sports Medicine και με φυσικοθεραπευτές από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα. Ο προσανατολισμός του αφορούσε στη θεραπεία ορθοπεδικών τραυματισμών, ειδικά στο πλαίσιο του ασφαλιστικού φορέα του εργαζομένου.

  Ενώ βρισκόταν στη Ιντιανάπολη, πιστοποιήθηκε στο Active Release Techniques™ (ART)*, ένα σύστημα διαχείρισης κακώσεων των μαλακών μορίων που έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση μεταξύ των αθλητών. Έχει εργαστεί με την επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα Indianapolis Colts και τον χειρουργό της, Δρ. Tom Klootwyk, ως σύμβουλος για κακώσεις μαλακών μορίων, βοηθώντας στη θεραπεία δύσκολων περιπτώσεων.

  Ο κος Gaynor είναι μέλος της Ένωσης Φυσικοθεραπευτών ΗΠΑ (American Physical Therapy Association).

  Έχει μεταπτυχιακό στη Φυσικοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο της Ιντιανάπολης, από όπου πήρε και το πτυχίο του.

  *Το Active Release Techniques™ είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Active Release Techniques LLC.


Ακολουθήστε τα Προϊόντα FUTURO™:
Το FUTURO™ αποτελεί εμπορικό σήμα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά