• Συνεργαστήκαμε με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Τρίαθλου της ITU, Javier Gómez Noya, ώστε να επισημάνουμε τα οφέλη της γκάμας των Προϊόντων FUTURO™ για τα στηρίγματα και τους νάρθηκες σώματος.

  Από το 2006, ο Javier είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές τρίαθλου στον κόσμο, έχοντας κερδίσει πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τρίαθλου της ITU και ένα Αργυρό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όπως επίσης και πολλούς ακόμα τίτλους στην καριέρα του.

  Είναι μια εμπνευσμένη προσωπικότητα που σπούδασε μηχανικός, αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Ο Javier κάνει σερφ, παίζει κιθάρα, συνεισφέρει στη UNICEF και συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Γαλικίας για να ενθαρρύνει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

  Με ένα αναπάντεχο τρόπο και παρά το γεγονός ότι υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα στον αγκώνα του το 2015, ο Javier δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και έκανε μια επιτυχημένη επιστροφή για να κερδίσει περισσότερους τίτλους και επιτυχίες, αποτελώντας έτσι το πνεύμα της FUTURO™ χάρη στο πάθος και την αντοχή του. Για στοχευμένη, ισχυρή στήριξη και άνεση στα γόνατα, ο Javier χρησιμοποιεί μια γκάμα Προϊόντων FUTURO™, τα οποία του παρέχουν την άνεση, την εφαρμογή και τη συμπίεση που χρειάζεται, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του.


Facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του Javier στο Facebook ώστε να μάθετε για τους προκριματικούς, τις δυσκολίες και τους αγώνες τρίαθλου ενός παγκόσμιου πρωταθλητή.


 • Javier Gómez Noya Warming Up

  FUTURO – η στήριξη που χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο βήμα

  Για στοχευμένη στήριξη και άνεση, ο Javier χρησιμοποιεί μια γκάμα Προϊόντων FUTURO™, τα οποία του παρέχουν την εφαρμογή και τη συμπίεση που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησής του.


Ακολουθήστε τα Προϊόντα FUTURO™:
Το FUTURO™ αποτελεί εμπορικό σήμα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά