3Μ Φροντίδα Υγείας
Hygiene Monitoring and Testing

Παρακολούθηση Υγιεινής

Παρακολούθηση και Έλεγχοι Υγιεινής

  • Η 3M προσφέρει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα παρακολούθησης και ελέγχων υγιεινής που παρέχουν ταχείες και αξιόπιστες λύσεις στην παρακολούθηση βιολογικής ρύπανσης επιφανειών και νερού σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε ορθές αποφάσεις που μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα για την επιχείρησή σας.


Γνωρίστε τον νέο σύμμαχό σας στη Διαχείριση της Υγιεινής και της Ποιότητας.

  • Στην παρακολούθηση και τον έλεγχο της υγιεινής διακυβεύονται πολλά. Γι' αυτό οι ακριβείς πληροφορίες είναι ζωτικής σημασίας. Αλλά δεν είναι όλα τα συστήματα ίδια. Συνεχίστε αδιάκοπα τις διαδικασίες σας με το νέο 3M™ Clean-Trace™ Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης Υγιεινής, που έχει επανασχεδιαστεί και προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία. Σας βοηθά να προετοιμαστείτε γρήγορα και να περάσετε με επιτυχία τους ελέγχους ποιότητας. Έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει σιγουριά με βελτιωμένη ακρίβεια αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας κορυφαία τεχνολογία.


3M™ Clean-Trace™ Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης Υγιεινής


Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το 3M™ Clean-Trace™ Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης Υγιεινής, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά, εκτός και αν έχουν χαρακτηριστεί ως προαιρετικά

  • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και όπως περιγράφεται περαιτέρω στη Διαδικτυακή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της 3Μ.

    Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του πρωτοτύπου και της επακόλουθης απάντησης) μπορεί να μεταφέρεται σε έναν διακομιστή (server) που βρίσκεται στις ΗΠΑ, για λόγους καταμέτρησης και αποθήκευσης. Αν δεν συμφωνείτε με αυτή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, παρακαλούμε μην υποβάλετε αυτή τη φόρμα.

  • Αποστολή
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ.