1. Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη στη ζωή μας™
  2. 3Μ Φροντίδα Υγείας
  3. Attest™ VH2O2 Ταχεία Παρακολούθηση Αποστειρωτικής Διαδικασίας
3Μ Φροντίδα Υγείας
Βιολογικός Δείκτης Ταχείας Ερμηνείας AttestTM για VH2O2 από την 3M.
Καλωσορίσατε στις Λύσεις Παρακολούθησης Αποστειρωτικής Διαδικασίας με Υπεροξείδιο του Υδρογόνου

Έρχεται σύντομα
Αποτελέσματα Βιολογικού Δείκτη Υπεροξειδίου του Υδρογόνου μόλις σε 24 λεπτά*
*Σε διαδικασία έγκρισης αποτελεσμάτων σε 24 λεπτά στο πλαίσιο του συστήματος των ΗΠΑ, εκθέσεων αξιολόγησης προϊόντων πριν την εμπορική διάθεση (FDA 510(k) clearance ).

Σύντομα θα μπορείτε να έχετε αποτελέσματα βιολογικού δείκτη για κύκλους αποστείρωσης με υπεροξείδιο του υδρογόνου μόλις σε 24 λεπτά.*
Μετά την έγκριση του FDA, οι πελάτες που χρησιμοποιούν το 4ωρο σύστημα Βιολογικού Δείκτη θα μπορούν εύκολα και αξιόπιστα να αναβαθμίσουν το σύστημά τους.
 

ΝΕΟΣ 3M™ Attest™ Βιολογικός Δείκτης Ταχείας Ερμηνείας 4 ωρών


Η καθιερωμένη Τεχνολογία Βιολογικών Δεικτών Ταχείας Ερμηνείας της 3M έχει εξελιχθεί σε ένα νέο σύστημα για την παρακολούθηση της αποστειρωτικής διαδικασίας με υπεροξείδιο του υδρογόνου (επίσης γνωστό ως Πλάσμα). Είναι εγκεκριμένο από τον FDA για το STERRAD® και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα συστήματα όπως το V-PRO®*.

Ο νέος Βιολογικός Δείκτης Ταχείας Ερμηνείας 3M™ Attest™ των 4 ωρών διευκολύνει ακόμα περισσότερο την παρακολούθηση κάθε φορτίου. Όπως επισημαίνεται και στο πρότυπο EN ISO 14161, το σύστημα προσφέρει στους ασθενείς την ύψιστη και πιο σταθερή ποιότητα φροντίδας – ανεξάρτητα από τη χρησιμοποιούμενη μέθοδο αποστειρωτικής διαδικασίας.

Λήψη φυλλαδίου 3M™ Attest™ Σύστημα Βιολογικών Δεικτών Ταχείας Ερμηνείας για Αποστείρωση με Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (PDF)

Λήψη παρουσίασης 3M™ Παρακολούθηση Διαδικασιών Αποστείρωσης με Υπεροξείδιο Υδρογόνου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μάθετε νωρίτερα ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε ταχύτερα.


Τεχνολογία Ταχείας Ερμηνείας που σας προσφέρει αποτελέσματα βιολογικών δεικτών σε μόλις 4 ώρες - δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε όσο εξακολουθεί να υπάρχει χρόνος για να δράσετε.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε για το σύστημα Βιολογικών Δεικτών Attest για VH2O2.


Συνδεθείτε για να αποφύγετε σφάλματα τεκμηρίωσης.


Τα αποτελέσματα Βιολογικών Δεικτών και άλλες βασικές πληροφορίες πηγαίνουν απευθείας στο λογισμικό παρακολούθησης των εργαλείων σας μόλις συνδεθείτε με τον 3M™ Attest™ Επωαστήρα 490H. Μειώνοντας τον κίνδυνο ανθρώπινου σφάλματος, θα βελτιώσετε την ακρίβεια και θα βελτιστοποιήσετε την τήρηση αρχείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του συστήματος παρακολούθησης οργάνων.

Στην περίπτωση εγκατάστασης που δεν χρησιμοποιεί ακόμα σύστημα παρακολούθησης εργαλείων, διατίθεται περιβάλλον εργασίας χρήστη μέσω web για τον Attest Επωαστήρα 490H, με επιλογές απομακρυσμένης σύνδεσης από φορητή συσκευή και Η/Υ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εξασφαλίστε την εμπιστοσύνη που προσφέρει η σταθερότητα στην παρακολούθηση της αποστειρωτικής διαδικασίας με Υπεροξείδιο του Υδρογόνου.

  • Κρατήστε τις πληροφορίες διασφάλισης της αποστειρωτικής διαδικασίας που χρειάζεστε με τα Προϊόντα Παρακολούθησης και Ελέγχου Αποστείρωσης της 3Μ. Σε όλα τα Προϊόντα Παρακολούθησης Αποστείρωσης με Υπεροξείδιο του Υδρογόνου, σημειώνεται η ίδια έντονη αλλαγή χρώματος του χημικού δείκτη από μπλε σε ροζ. Απλή χρήση, εύκολη ερμηνεία.