Τεστ Ασφάλειας Τροφίμων για γαλακτοκομικά, γάλα και τυρί.

Η Βιομηχανία παραγωγής γαλακτοκομικών προιόντων λειτουργεί σε διαφορετικά χρονικά πλαίσια.

Διαβάστε πως τα πλακίδια 3M™ Petrifilm™ μπορούν να σας βοηθήσουν στο έλεγχο του τελικού προϊόντος.
 

Κατεβάστε το Whitepaper
Κλείσε  
  • Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά εκτός από όσα αναφέρουν ότι είναι προαιρετικά

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Υποβολή

Ευχαριστούμε πολύ

Η φόρμα σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!

παρακαλούμε κατεβάστε το Whitepaper(PDF, 6.32 MB)

Es tut uns leid,

es gab einen Fehler bei der Übertragung. Bitte versuchen Sie es erneut....


3M Ολοκληρωμένες Λύσεις/Ενσωματωμένη Ασφάλεια Τροφίμων στην Επεξεργασία Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Σχεδιασμένα για να προστατεύουν. Σχεδιασμένα για τη βιομηχανία επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων. Προσαρμοσμένα για την επιχείρησή σας.

Λειτουργούν ταυτόχρονα με τις διαδικασίες σας

Προϊόντα 3M Ασφάλειας Τροφίμων για κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Παραλαβή μη επεξεργασμένου γάλακτος
Περιβαλλοντικός Έλεγχος σε κάθε βήμα.
Συσκευασία και αποθήκευση : Τελικό Προϊόν

Επιπλέον πληροφορίες για την επιλογή προϊόντων ελέγχου μικροοργανισμών για γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

  • Σύγκριση Δεικτών Μικροβίων Γαλακτοκομικών Προϊόντων

    Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου ελέγχου με πλακίδιο καταμέτρησης αερόβιων οργανισμών (APC) μπορεί να αποτελέσει πρόκληση καθώς υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι ελέγχου από ταχείες αυτοματοποιημένες μεθόδους μέχρι παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας. Είναι σημαντικό για ένα εργαστήριο να αναγνωρίζει ποια μέθοδος ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Διαβάστε πώς τρεις εταιρείες παραγωγής Άγαρ που ακολουθούν μεθόδους σύμφωνες με τα Διεθνή Πρότυπα συγκρίθηκαν με το 3M Petrifilm πλακίδιο καταμέτρησης αερόβιων οργανισμών, για να διαπιστώσετε εάν υπάρχουν διαφορές στην απόδοση του κάθε μέσου κατά την αξιολόγηση της συνέπειας των αποτελεσμάτων.


Περιβαλλοντική Παρακολούθηση στην Επεξεργασία Γαλακτοκομικών Προϊόντων

  • Σειρά  Webinar με τον Martin Wiedmann  από το Πανεπιστημίο Cornell, σχετικά με την  παρακολούθηση περιβάλλοντος

    Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής παρακολούθησης είναι ζωτικής σημασίας, λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους που συνυπάρχουν στη γαλακτοκομική βιομηχανία. Παρακολουθήστε τη σειρά των 5 Webinars με τον Δρ. Martin Wiedmann του Πανεπιστημίου Cornell σχετικά με την περιβαλλοντική παρακολούθηση από την 3M Ασφάλεια Τροφίμων.

  • 3Μ Οδηγός Παρακολούθησης Περιβάλλοντος Γαλακτοκομικών Προϊόντων

    Εγχειρίδιο Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης

    Μια συνεργασία μεταξύ της 3M και του Πανεπιστημίου Cornell οδήγησε στην ανάπτυξη ενός εγχειριδίου περιβαλλοντικής παρακολούθησης. Αυτό το εγχειρίδιο μπορεί να βοηθήσει τους υπεύθυνους επεξεργασίας τροφίμων και τους τεχνικούς εργαστηρίων να ιεραρχήσουν τόσο την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, όσο και την κερδοφορία.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά