1. Food Safety
  2. Ασφάλεια Τροφίμων στην Επεξεργασία Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Food Safety
Τεστ Ασφάλειας Τροφίμων για γαλακτοκομικά, γάλα και τυρί.

Η Βιομηχανία παραγωγής γαλακτοκομικών προιόντων λειτουργεί σε διαφορετικά χρονικά πλαίσια.

Διαβάστε πως τα πλακίδια 3M™ Petrifilm™ μπορούν να σας βοηθήσουν στο έλεγχο του τελικού προϊόντος.
 

Κατεβάστε το Whitepaper
Κλείσε  
  • Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά εκτός από όσα αναφέρουν ότι είναι προαιρετικά

  • Following the merger of 3M's food safety division with Neogen Corporation and/or certain of its affiliates ("Neogen"), 3M is collecting the information you provide in this form for the benefit of Neogen and its affiliates. By completing the form below, you consent to 3M sharing your information with Neogen so Neogen can contact you. If you do not want your data to be shared with Neogen, please do not complete this form.

  • Please see 3M's Privacy Policy for more details and your data protection rights. Please see Neogen's Privacy Policy for more details on how to contact Neogen and how Neogen handles your personal data, including how you can exercise your data protection rights.

  • Submit

Ευχαριστούμε πολύ

Η φόρμα σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!

παρακαλούμε κατεβάστε το Whitepaper(PDF, 289 KB)

Es tut uns leid,

es gab einen Fehler bei der Übertragung. Bitte versuchen Sie es erneut....


3M Ολοκληρωμένες Λύσεις/Ενσωματωμένη Ασφάλεια Τροφίμων στην Επεξεργασία Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Σχεδιασμένα για να προστατεύουν. Σχεδιασμένα για τη βιομηχανία επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων. Προσαρμοσμένα για την επιχείρησή σας.

Λειτουργούν ταυτόχρονα με τις διαδικασίες σας

Προϊόντα 3M Ασφάλειας Τροφίμων για κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Παραλαβή μη επεξεργασμένου γάλακτος
Περιβαλλοντικός Έλεγχος σε κάθε βήμα.
Συσκευασία και αποθήκευση : Τελικό Προϊόν

Επιπλέον πληροφορίες για την επιλογή προϊόντων ελέγχου μικροοργανισμών για γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

  • Σύγκριση Δεικτών Μικροβίων Γαλακτοκομικών Προϊόντων

    Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου ελέγχου με πλακίδιο καταμέτρησης αερόβιων οργανισμών (APC) μπορεί να αποτελέσει πρόκληση καθώς υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι ελέγχου από ταχείες αυτοματοποιημένες μεθόδους μέχρι παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας. Είναι σημαντικό για ένα εργαστήριο να αναγνωρίζει ποια μέθοδος ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Διαβάστε πώς τρεις εταιρείες παραγωγής Άγαρ που ακολουθούν μεθόδους σύμφωνες με τα Διεθνή Πρότυπα συγκρίθηκαν με το 3M Petrifilm πλακίδιο καταμέτρησης αερόβιων οργανισμών, για να διαπιστώσετε εάν υπάρχουν διαφορές στην απόδοση του κάθε μέσου κατά την αξιολόγηση της συνέπειας των αποτελεσμάτων.


Περιβαλλοντική Παρακολούθηση στην Επεξεργασία Γαλακτοκομικών Προϊόντων

  • Σειρά Webinar

    Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής παρακολούθησης είναι ζωτικής σημασίας, λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους που συνυπάρχουν στη γαλακτοκομική βιομηχανία. Παρακολουθήστε τη σειρά των 5 Webinars με τον Δρ. Martin Wiedmann του Πανεπιστημίου Cornell σχετικά με την περιβαλλοντική παρακολούθηση από την 3M Ασφάλεια Τροφίμων.

  • 3Μ Οδηγός Παρακολούθησης Περιβάλλοντος Γαλακτοκομικών Προϊόντων

    Εγχειρίδιο Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης

    Μια συνεργασία μεταξύ της 3M και του Πανεπιστημίου Cornell οδήγησε στην ανάπτυξη ενός εγχειριδίου περιβαλλοντικής παρακολούθησης. Αυτό το εγχειρίδιο μπορεί να βοηθήσει τους υπεύθυνους επεξεργασίας τροφίμων και τους τεχνικούς εργαστηρίων να ιεραρχήσουν τόσο την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, όσο και την κερδοφορία.