Ασφάλεια Δαπέδου

Ασφάλεια Δαπέδου

Το απλό βήμα για έναν ασφαλέστερο χώρο εργασίας

Δείτε τα Προϊόντα

Ασφάλεια Δαπέδου

 • Αντιολισθητικές Ταινίες

  Κλιμακοστάσια, σκάλες, ράμπες, διάδρομοι, μηχανήματα, κουζίνες, αποδυτήρια και ντους - όλα είναι πιθανοί χώροι για κινδύνους από πτώση. Ιδιαίτερα η ολισθηρότητα στην επιφάνεια των δαπέδων που οφείλεται σε υγρασία, γράσα και λίπη αποτελεί σημαντικό παράγοντα στις στατιστικές των ατυχημάτων.

  Πολλοί από αυτούς τους κινδύνους είναι πλήρως αποτρέψιμοι με την Αντιολισθητική Ταινία της 3M Safety-Walk – μια υψηλής απόδοσης αντιολισθητική ταινία δαπέδου, που κρατάει τους εργαζομένους σας ασφαλείς και παραγωγικούς, ενώ μειώνει τα κόστη σας για αποζημιώσεις και ασφάλιση.

  Δείτε τη Σειρά των Προϊόντων


 • Ταπέτα

  Όλα τα Ταπέτα στη Σειρά 3M™ Nomad™ έχουν έναν κοινό σκοπό. Όλα είναι σχεδιασμένα να προστατεύουν τόσο το προσωπικό σας, όσο και τα δάπεδά σας. Είτε θέλετε να προλάβετε τον κίνδυνο πτώσης και τα παραπατήματα στους υγρούς εσωτερικούς χώρους είτε να βοηθήσετε το προσωπικό σας να μην αισθάνεται κόπωση στον σταθμό εργασίας του, η 3M παρέχει συστήματα Αντιολισθητικών Ταπέτων κατάλληλων για μια μεγάλη γκάμα απαιτήσεων εφαρμογών και εγκαταστάσεων.

  Δείτε τη Σειρά των Προϊόντων


Παρουσίαση Βίντεο