1. Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη στη ζωή μας™
 2. 3M Εξορύξεις, Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο

3M Εξορύξεις, Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο

Διυλιστήριο και Εργοστάσιο Χημικών
Φτάνουμε βαθιά για να βρούμε τρόπους που θα διατηρήσουν την επιχείρησή σας στην κορυφή.

Αγορές Εξορύξεων, Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

Βελτιώνουμε την παραγωγικότητα και προστατεύουμε την επιχείρησή σας, ώστε να παραμένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Κατανοούμε απόλυτα τι σημαίνει εργασία κάτω από αντίξοες συνθήκες σε απομακρυσμένες περιοχές. Η εξόρυξη ορυκτών είναι στο DNA μας. Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας προκειμένου να καθιερώσουμε καινοτόμες λύσεις που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε την πρόοδό σας.

 • Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο
  • Εξορύξεις & Μεταλλουργία
   • Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο
    • Εξορύξεις & Μεταλλουργία
     • Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο
      • Εξορύξεις & Μεταλλουργία

        

       • Βελτιώνουμε την παραγωγικότητα και προστατεύουμε την επιχείρησή σας, ώστε να παραμένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

        Κατανοούμε απόλυτα τι σημαίνει εργασία κάτω από αντίξοες συνθήκες σε απομακρυσμένες περιοχές. Η εξόρυξη ορυκτών είναι στο DNA μας (Οι εξορύξεις –«Mining» στα αγγλικά– είναι το δεύτερο «M» στο όνομά μας). Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας προκειμένου να καθιερώσουμε καινοτόμες λύσεις που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε την πρόοδό σας. Η εμπειρία και οι γνώσεις μας σε ό,τι αφορά τις προκλήσεις του τομέα Εξορύξεων, Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου μας βοηθούν να αναπτύσσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που προστατεύουν τις εγκαταστάσεις σας, τους εργαζομένους και τα κέρδη σας, καθώς και το περιβάλλον.

        Δείτε, για παράδειγμα, τα μικροσκοπικά υαλοσφαιρίδια, ένα πρόσθετο που μπορεί να κάνει τους αφρούς πολυμερούς τόσο ανθεκτικούς ώστε να αντέχουν τη θλιπτική πίεση που συνδέεται με την εξόρυξη πετρελαίου στα βάθη των ωκεανών. Ή τα εξαιρετικά Αντανακλαστικά Υλικά μας, σχεδιασμένα με στόχο να ενισχύσουν την ορατότητα όσων εργάζονται σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού. Ή τα Συστήματα Φιλτραρίσματος για αέρια αμινών που διασφαλίζουν βελτιωμένη αποδοτικότητα, ενώ βοηθούν στην προστασία του εξοπλισμού επεξεργασίας και μειώνουν το κόστος συντήρησης. Η επόμενη γενιά συστημάτων εξόρυξης, πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι εδώ και, με την 3M, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

       • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη για να προστατεύετε την ακοή σας και να επικοινωνείτε ταυτόχρονα.

        Εξασθένηση θορύβου με ταυτόχρονη εκπομπή ραδιοκυμάτων… Εφαρμοσμένη στις Ωτοασπίδες που προστατεύουν την ακοή από τον βλαβερό θόρυβο ενώ επιτρέπουν την επικοινωνία.

        Δείτε εδώArrow

       • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη
        στη ζωή μας ™.

        Η επιστήμη βρίσκεται στην καρδιά όλων μας των προσπαθειών.

        Μάθετε περισσότερα Arrow

       Η εξειδίκευση της 3Μ στις Εξορύξεις, Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο

       • Στην 3M, είμαστε ειδικοί στην ανάπτυξη του κλάδου σας. Ξεκινήσαμε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια ως εταιρεία εξόρυξης. Σήμερα, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιούν τη γνώση μας στις τεχνολογίες εξόρυξης, μεταφοράς, παραγωγής και ασφάλειας στις δικές τους υπερσύγχρονες εφαρμογές εξόρυξης, πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο. Με λύσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο εργασίας υδραυλικής ρωγμάτωσης, κατευθυνόμενης διάτρησης και πετροχημικής διύλισης, που μεγιστοποιούν την επένδυση, βοηθάμε τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Εξορύξεων, του Πετρελαίου & του Φυσικού Αερίου να αξιοποιούν στο έπακρο τους πόρους τους.