έναν εκτυπωτή HP Latex 365
 •  

  Κερδίστε πολλά με την HP.

  Αγοράστε έναν διαθέσιμο εκτυπωτή HP Latex 365 μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018 και 31 Μαΐου 2018 και θα λάβετε 10 PIN συμμετοχής, για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αμέσως. Υπάρχουν χιλιάδες δώρα. Απλώς συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και η 3M θα σας αποστείλει 10 PIN, με τα οποία θα έχετε 10 ευκαιρίες για να κερδίσετε.

  Παρακαλώ, μην χρησιμοποιείτε τον Microsoft Edge Browser, για την καταχώρηση του PIN σας. Η καταχώρηση μπορεί να μην ολοκληρωθεί έγκυρα.


 • Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά εκτός από όσα αναφέρουν ότι είναι προαιρετικά

 • Συμφωνώ δια του παρόντος να συμμορφώνομαι με όλους τους κανόνες και τους όρους του διαγωνισμού.*


 • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο αίτημά σας και όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στην Πολιτική Ιδιωτικότητας στο Διαδίκτυο της εταιρείας μας.
  Τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού),καθώς και σε τρίτους συνεργάτες της, μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, καθώς και δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας και αντίρρησης στην επεξεργασία τους (άρθρα 12,13 Ν.2472/1997). Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email innovation.gr@mmm.com»

Σας ευχαριστούμε για την καταχώρηση του HP εκτυπωτή σας! Θα προχωρήσουμε την διαδικασία το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ελεγχθεί αν πληρούνται οι προϋποθέσεις και κατόπιν της πιστοποίησης από την HP, θα σας αποσταλούν 10 αυτοκόλλητα με μοναδικούς κωδικούς.

Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία του αιτήματός σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο letsprintandwrap@mmm.com

Τμήμα Επιγραφοποιίας & Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών.

Συγγνώμη

Προέκυψε πρόβλημα με την καταχώρηση της αίτησης. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα…


 • †Η προσφορά περιορίζεται σε κατασκευαστές γραφικών στη Δυτική Ευρώπη(*) μόνο. Η προσφορά δεν ισχύει όπου απαγορεύεται ή περιορίζεται. Η προσφορά ισχύει όσο υπάρχουν αποθέματα. Όριο 1 σετ δειγμάτων Α4 και 1 δοκιμαστικού κιτ ανά κατασκευαστή γραφικών. Η 3M μπορεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει το δείγμα που προσφέρει κατά την κρίση της και χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σύμφωνα με αυτούς τους όρους. Δεν παρέχεται PIN για τον διαγωνισμό με το δωρεάν σετ δειγμάτων Α4 ή/και το δοκιμαστικό κιτ. * Ο διαγωνισμός ισχύει σε αυτές τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης μόνο: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρετανία & Ιρλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά