Διαθέσιμα προϊόντα 3M™ Ψηφιακής Μεμβράνης Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών

Διαθέσιμα προϊόντα 3M™ Ψηφιακής Μεμβράνης Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών

Η 3M προσφέρει απεριόριστους τρόπους για να κάνει τα σχέδιά σας πραγματικότητα. Αναζητήστε τα αυτοκόλλητα στις ειδικά επισημασμένες συσκευασίες αυτών των ΝΕΩΝ 3M™ Ψηφιακών Μεμβρανών Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών. Αφαιρέστε το και μπορεί να κερδίσετε ένα από τα χιλιάδες δώρα, από μπλούζες μέχρι καινούργια τηλεόραση. Επιπλέον, κάθε εγγραφή σας δίνει αυτόματα την ευκαιρία να κερδίσετε το μεγάλο δώρο: έναν εκτυπωτή HP Latex 365 αξίας €20.000.

 • 3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-10
  3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-10

  Ενισχύστε την απόδοσή σας με μια μεμβράνη κάλυψης οχημάτων και επιφανειών, που εγκαθίσταται ακόμα γρηγορότερα και έχει ακόμα καλύτερη εμφάνιση.

 • 3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-114
  3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-114

  Αναμείξτε τυπωμένες εικόνες με καθαρές επιφάνειες, για να δημιουργήσετε άψογα σχέδια, που δεν ξανάγιναν, με ελαφρώς ογκώδες εφέ.

 • 3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-120
  3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-120

  Παρουσιάζουμε την πρώτη εκτυπώσιμη μεταλλική μεμβράνη κάλυψης, για να δώσουμε στα οχήματα φινίρισμα υψηλής τεχνολογίας που μαγνητίζει την προσοχή.

 • 3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-10LSE
  3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-10LSE

  Δύσκολη επιφάνεια; Δώστε στα οχήματα παντός εδάφους, στις μηχανές motocross, στα οχήματα χιονιού και σε άλλα οχήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού την αγωνιστική εμφάνιση που κερδίζει.

 • 3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-10SLS
  3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-10SLS

  Δεν υπάρχει καλύτερη ψηφιακή μεμβράνη στον δρόμο από αυτήν. Έχει τη δύναμη να κολλήσει σε οχήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως πετρελαιοφόρα, φορτηγά ψυγεία και φορτηγά τροφίμων.

 • 3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-10UR
  3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών IJ180mC-10UR

  Δώστε στις τοποθετήσεις σας σούπερ ταχύτητα.. Τοποθετείται γρήγορα, αλλάζει στο λεπτό. Αυτή η εξαιρετικά εύκολα αφαιρούμενη ψηφιακή μεμβράνη κάλυψης ξεκολλάει γρήγορα και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, κάθε φορά που χρειάζεστε γρήγορες αλλαγές.


Ακόμα περισσότεροι τρόποι δημιουργίας

 • 3M™ Scotchlite™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών 780mC-10R
  3M™ Scotchlite™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών 780mC-10R

  Κάντε την αναβάθμιση σε αυτή τη μοναδική αντανακλαστική μεμβράνη που ζωντανεύει το σχέδιό σας. Είναι ευδιάκριτη την ημέρα και λάμπει τη νύχτα, για ζωντάνια 24/7.

 • 3M™ Envision™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών LX480mC & SV480mC
  3M™ Envision™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών LX480mC & SV480mC

  Υψηλή απόδοση με μια βιώσιμη πλευρά. Η Κόλλα Comply™ με μικροτεχνολογία παρέχει άριστη απελευθέρωση αέρα, για λεία αποτελέσματα.


Θέλετε να δείτε το κατάστημά σας στην Παρουσίαση Νικητών; Μάθετε πώς μπορείτε να κερδίσετε.

 

Δείτε πώς χρησιμοποιούν τις 3M™ Ψηφιακές Μεμβράνες Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών στην Παρουσίαση Νικητών.


  Παρακαλώ, μην χρησιμοποιείτε τον Microsoft Edge Browser, για την καταχώρηση του PIN σας. Η καταχώρηση μπορεί να μην ολοκληρωθεί έγκυρα.

 • Ζητήστε ένα δείγμα,
  για να πειστείτε!

 • Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά εκτός από όσα αναφέρουν ότι είναι προαιρετικά


 • Ποια προϊόντα αγοράσατε για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό;* • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο αίτημά σας και όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στην Πολιτική Ιδιωτικότητας στο Διαδίκτυο της εταιρείας μας.
  Τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού),καθώς και σε τρίτους συνεργάτες της, μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, καθώς και δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας και αντίρρησης στην επεξεργασία τους (άρθρα 12,13 Ν.2472/1997). Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email innovation.gr@mmm.com»

Ευχαριστούμε για την αίτησή σας! Θα προχωρήσουμε την διαδικασία το συντομότερο δυνατό.
Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για την πρόοδο του αιτήματός σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο letsprintandwrap@mmm.com.

Τμήμα Επιγραφοποιίας & Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών

Συγγνώμη

Προέκυψε πρόβλημα με την καταχώρηση της αίτησης. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα…


 • †Η προσφορά περιορίζεται σε κατασκευαστές γραφικών στη Δυτική Ευρώπη(*) μόνο. Η προσφορά δεν ισχύει όπου απαγορεύεται ή περιορίζεται. Η προσφορά ισχύει όσο υπάρχουν αποθέματα. Όριο 1 σετ δειγμάτων Α4 και 1 δοκιμαστικού κιτ ανά κατασκευαστή γραφικών. Η 3M μπορεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει το δείγμα που προσφέρει κατά την κρίση της και χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σύμφωνα με αυτούς τους όρους. Δεν παρέχεται PIN για τον διαγωνισμό με το δωρεάν σετ δειγμάτων Α4 ή/και το δοκιμαστικό κιτ. * Ο διαγωνισμός ισχύει σε αυτές τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης μόνο: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρετανία & Ιρλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά