Let's Print & Wrap

 • Μπορεί να είσαι ο νικητής! Μάθετε πώς να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό Let’s Print & Wrap!

 • Εμπνευστείτε! Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την 3M™ Ψηφιακή Μεμβράνη Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών. Ψάξε για τα αυτοκόλλητα του διαγωνισμού στις συσκευασίες των προϊόντων με την ειδική σήμανση.

 • Αγοράστε έναν εκτυπωτή HP Latex 365 από 1 Φεβρουαρίου 2018 έως και 31 Μαΐου 2018 και θα λάβετε 10 PIN συμμετοχής, για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αμέσως.

 • Εξαργυρώστε τον κωδικό σας, για να διεκδικήσετε άμεσα το δώρο που κερδίσατε. Όλα τα PIN μπορούν να καταχωρηθούν, για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε.


Δύο Τρόποι για να Κερδίσετε

Κερδίστε εργαλεία, αξεσουάρ, ηλεκτρονικά και πολλά άλλα, αγοράζοντας μια συσκευασία 3M™ Ψηφιακής Μεμβράνης Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών με ειδική σήμανση. Και με χιλιάδες διαθέσιμα δώρα, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου μας δώρου, του εκτυπωτή HP Latex 365 (αξίας €20.000), όσο περισσότερο δημιουργείτε, τόσο περισσότερα μπορείτε να κερδίσετε.

Δύο Τρόποι για να Κερδίσετε

Αναζητήστε το αυτοκόλλητο στις συσκευασίες της 3M™ Ψηφιακής Μεμβράνης Κάλυψης Οχημάτων και Επιφανειών με την ειδική σήμανση. Αφαιρέστε το και μπορεί να κερδίσετε ένα από τα χιλιάδες δώρα, από μπλούζες μέχρι καινούργια τηλεόραση. Είτε αποκαλύψετε άμεσα κάποιο δώρο είτε όχι, κάθε PIN σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε. Το μεγάλο δώρο, ένας εκτυπωτής HP Latex 365 (αξίας €20.000), θα κληρωθεί από όλα τα έγκυρα PIN που θα καταχωρηθούν έως τις 10 Ιουνίου 2018.

Δημιουργήστε περισσότερα. Κερδίστε περισσότερα. Χιλιάδες δώρα σας περιμένουν να τα κερδίσετε.

  Παρακαλώ, μην χρησιμοποιείτε τον Microsoft Edge Browser, για την καταχώρηση του PIN σας. Η καταχώρηση μπορεί να μην ολοκληρωθεί έγκυρα.

 • Ζητήστε ένα δείγμα,
  για να πειστείτε!

 • Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά εκτός από όσα αναφέρουν ότι είναι προαιρετικά


 • Ποια προϊόντα αγοράσατε για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό;* • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο αίτημά σας και όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στην Πολιτική Ιδιωτικότητας στο Διαδίκτυο της εταιρείας μας.
  Τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού),καθώς και σε τρίτους συνεργάτες της, μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, καθώς και δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας και αντίρρησης στην επεξεργασία τους (άρθρα 12,13 Ν.2472/1997). Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email innovation.gr@mmm.com»

Ευχαριστούμε για την αίτησή σας! Θα προχωρήσουμε την διαδικασία το συντομότερο δυνατό.
Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για την πρόοδο του αιτήματός σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο letsprintandwrap@mmm.com.

Τμήμα Επιγραφοποιίας & Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών

Συγγνώμη

Προέκυψε πρόβλημα με την καταχώρηση της αίτησης. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα…


 • †Η προσφορά περιορίζεται σε κατασκευαστές γραφικών στη Δυτική Ευρώπη(*) μόνο. Η προσφορά δεν ισχύει όπου απαγορεύεται ή περιορίζεται. Η προσφορά ισχύει όσο υπάρχουν αποθέματα. Όριο 1 σετ δειγμάτων Α4 και 1 δοκιμαστικού κιτ ανά κατασκευαστή γραφικών. Η 3M μπορεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει το δείγμα που προσφέρει κατά την κρίση της και χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σύμφωνα με αυτούς τους όρους. Δεν παρέχεται PIN για τον διαγωνισμό με το δωρεάν σετ δειγμάτων Α4 ή/και το δοκιμαστικό κιτ. * Ο διαγωνισμός ισχύει σε αυτές τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης μόνο: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρετανία & Ιρλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία.