Αεροφωτογραφία αγροτικών γραμμών ηλεκτροδότησης
Βοηθάμε στη μεταφορά, την εξοικονόμηση και τον επαναπροσδιορισμό της ενέργειας του πλανήτη μας.

Αγορές Ενέργειας

Μειώνουμε την κατανάλωση, βρίσκουμε νέες εφαρμογές και συμβάλλουμε στην ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Συμβάλλουμε στην αξιοποίηση του ηλιακού φωτός. Μειώνουμε το βάρος των καλωδίων εναέριας μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και εξασφαλίζουμε τη μεταφορά περισσότερης ισχύος αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή. Σε όλο τον κόσμο, η 3M συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση του κόστους ανά watt ενώ παράλληλα ανακαλύπτει νέους τρόπους για τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός βιώσιμου και αειφόρου μέλλοντος.

 

 • Μειώνουμε την κατανάλωση, βρίσκουμε νέες εφαρμογές και συμβάλλουμε στην ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

  Συμβάλλουμε στην αξιοποίηση του ηλιακού φωτός. Μειώνουμε το βάρος των καλωδίων εναέριας μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και εξασφαλίζουμε τη μεταφορά περισσότερης ισχύος αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή. Σε όλο τον κόσμο, η 3M συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση του κόστους ανά watt ενώ παράλληλα ανακαλύπτει νέους τρόπους για τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός βιώσιμου και αειφόρου μέλλοντος. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που προστατεύουν, διαχειρίζονται και διατηρούν την ενέργεια σε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε νέους τρόπους για τη διαχείριση της ενέργειας του πλανήτη μας και να βελτιστοποιήσουμε τους πολύτιμους φυσικούς πόρους.

 • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη στους αγωγούς μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

  Νανο-κρυσταλλικές ίνες οξειδίου σε πλαίσιο αλουμινίου… Εφαρμοσμένες στους αγωγούς υψηλής τάσης για να μεταφέρουν διπλάσια ηλεκτρική ενέργεια χωρίς μεγαλύτεροι πυλώνες να καταστρέφουν τη θέα.

  Δείτε εδώArrow

 • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη στη ζωή μας ™.

  Η επιστήμη βρίσκεται στην καρδιά όλων μας των προσπαθειών.

  Μάθετε περισσότερα Arrow

 • 3Μ Έξυπνα Δίκτυα Διανομής Μέσης Τάσης

  Αξιοποιήστε τις μετρήσεις μεταφοράς ισχύος σε σημεία δικτύου μέσης τάσης με τη χρήση νέων ακροκιβωτίων με ενσωματωμένο μετρητή.

  Δείτε εδώ (EU English) Arrow

Η εξειδίκευση της 3Μ στις Αγορές Ενέργειας

 • Στην 3M, ειδικευόμαστε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν καλύτερο κόσμο για να ζείτε. Από τις Μεμβράνες Υαλοπινάκων μέχρι Θερμοσυστελλόμενα, οι λύσεις ενέργειας που παρέχουμε σας βοηθούν να δημιουργείτε χώρους στους οποίους οι άνθρωποι θέλουν να ζουν, να εργάζονται, να μαθαίνουν και να παίζουν. Οι λύσεις στις ανανεώσιμες και ηλιακές τεχνολογίες ενέργειας της εταιρείας μας καλύπτουν τα αυστηρά πρότυπα αειφορίας, ενώ παράλληλα σέβονται την αισθητική των κτιρίων.