Τεχνολογία ρητίνης της 3M – η αξιόπιστη σύνδεση

Τεχνολογία ρητίνης της 3M – η αξιόπιστη σύνδεση

3M™ Scotchcast™ Σύνδεσμοι Ρητίνης και Ρητίνες

Καθαρή και ασφαλής ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Υψηλή μηχανική καταπόνηση, μεταβολές θερμοκρασίας, τοποθέτηση κάτω από το νερό και υπόγεια τοποθέτηση: τα κιτ σύνδεσης πρέπει να αντέχουν στα υψηλότερα επίπεδα καταπόνησης. Για ό,τι αφορά τη σύνδεση καλωδίων πρέπει να έχετε μέγιστη αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και χαμηλή συντήρηση. Η 3M έχει αναπτύξει ρητίνες και κιτ ρητίνης που καλύπτουν την κάθε ανάγκη του εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου.

Εύκολη ανάμειξη και καθαρή εφαρμογή

Η τέλεια σύνδεση σε τέσσερα βήματα:

Αποφύγετε τη διαρροή ρητίνης ή τις ελαττωματικές συνδέσεις χρησιμοποιώντας συνδέσμους ρητίνης της 3M. Το εύχρηστο σύστημα CMP (κλειστό σύστημα ανάμειξης και έγχυσης) επιτρέπει τη σύνδεση σε τέσσερα εύκολα βήματα. Ο κίνδυνος επαφής του δέρματος με την ρητίνη είναι χαμηλός, δεν χρειάζεται κοπή του σώματος του καλουπιού για να ταιριάζει στον προβλεπόμενο χώρο και διαθέτει εσωτερική μόνωση των άκρων του σώματος του καλουπιού για στεγανοποίηση.

 • 1. Συνδέστε τα καλώδια.
  1. Συνδέστε τα καλώδια.
 • Κλείστε το καλούπι
  2. Κλείστε το καλούπι
 • 3. Αναμείξτε τη ρητίνη
  3. Αναμείξτε τη ρητίνη
 • 4. Ρίξτε μέσα τη ρητίνη
  4. Ρίξτε μέσα τη ρητίνη

3M™ Scotchcast™ Κιτ Ρητίνης

Προστατεύει τη σύνδεση καλωδίων

Όταν είναι απαραίτητη η σύνδεση των καλωδίων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η καλύτερη επιλογή είναι τα κιτ ρητίνης. Παρέχουν μηχανική προστασία και ηλεκτρική μόνωση όταν χρησιμοποιούνται σε εξωτερική και εσωτερική εφαρμογή. Η ανάμειξη και έγχυση ρητίνης είναι κρίσιμης σημασίας και η διαδικασία αυτή πρέπει να είναι απλή, γρήγορη και καθαρή.


 • Νέα 3M™ Scotchcast™ Ρητίνη 4 GS με Χρωματικό Δείκτη

  ΝΕΑ 3M™ Scotchcast™ Ρητίνη 4 GS με Χρωματικό Δείκτη

  • Σας παρουσιάζουμε την νέα 3M™ Scotchcast™ Ρητίνη 4 GS.
  • Αυτή η ρητίνη ηλεκτρολογικών συνδέσεων χωρίς ΚΜΤ, έχει έναν μοναδικό χρωματικό δείκτη σκλήρυνσης. Αυτός ο δείκτης επιτρέπει στους εγκαταστάτες να γνωρίζουν πότε η ρητίνη έχει αναμειχθεί και σκληρυνθεί σωστά. Η Scotchcast™ Ρητίνη 4 GS διατίθεται σε μια διαφανή σακούλα 2 τμημάτων με ενσωματωμένο στόμιο έγχυσης, που εξασφαλίζει την εύκολη εφαρμογή. Η ρητίνη σκληραίνει ακόμη και με την παρουσία νερού, λόγω του σκευάσματος υψηλής απόδοσης. Η γρήγορη εγκατάσταση, η άμεση ενεργοποίηση και η ευκολία χρήσης την καθιστούν την πρώτη επιλογή στη σύνδεση ηλεκτρολογικών καλωδίων.

3M™ Scotchcast™ Ρητίνες

Είναι η ποιότητα των ρητινών 3M Scotchcast που προσφέρει μια καλή δουλειά και διασφαλίζει ότι είμαστε η πρώτη επιλογή όταν επιλέγετε ρητίνες

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ρητινών πολυουρεθάνης σχεδιασμένες για μηχανική προστασία και ηλεκτρική εγκατάσταση συνδέσεων καλωδίων χαμηλής τάσης σε διάφορες τυπικές και δύσκολες περιβαλλοντικές εφαρμογές.


Εύκολη στη χρήση 3M Ρητίνη

Βελτιστοποιημένο κλειστό σύστημα ανάμειξης και έγχυσης (CMP)

Το κλειστό σύστημα ανάμειξης και έγχυσης (CMP) της 3M είναι μια καθαρή και φιλική προς τον χρήστη λύση για την ανάμειξη και την έγχυση ρητίνης. Οι 3M Scotchcast™ Ρητίνες διατίθενται σε διάφανους σάκους δύο τμημάτων. Το ένα τμήμα περιέχει τη ρητίνη και το άλλο τον παράγοντα σκλήρυνσης. Με το άνοιγμα της ραφής μεταξύ των δύο τμημάτων, τα δύο συστατικά μπορούν να αναμειχθούν με το χέρι για να σχηματίσουν τη ρητίνη, που είναι πλέον έτοιμη για έγχυση μέσα στο καλούπι του συνδέσμου καλωδίων.

 • 1. Ανοίξτε την εξωτερική συσκευασία
  1. Ανοίξτε την εξωτερική συσκευασία

   

 • 2. Ανοίξτε τη ραφή
  2. Ανοίξτε τη ραφή

   

 • 3. Αναμείξτε τη ρητίνη και τον παράγοντα σκλήρυνσης
  3. Αναμείξτε τη ρητίνη και τον παράγοντα σκλήρυνσης

   

 • 4. Πιέστε τα άκρα μέχρι να καθαρίσουν
  4. Πιέστε τα άκρα μέχρι να καθαρίσουν
 • 5. Αναμείξτε τη ρητίνη και τον παράγοντα σκλήρυνσης
  5. Αναμείξτε τη ρητίνη και τον παράγοντα σκλήρυνσης
 • Πιέστε για να βγει η ρητίνη
  6. Πιέστε έξω τη ρητίνη

 • Σας παρουσιάζουμε την 3M Scotchcast Ρητίνη Εύκολης Έγχυσης Νο 250

  Σας παρουσιάζουμε την 3M™ Scotchcast™ Ρητίνη Εύκολης Έγχυσης Νο 250

  Αξιόπιστη και εύκολη στη χρήση, επισκέψιμη λύση ηλεκτρικής μόνωσης. Κατάλληλη για εξωτερικές καλωδιώσεις χαμηλής τάσης, όπως πισίνες και φωτισμός. Ο διανεμητής προσφέρει εύκολη εφαρμογή, αδιάβροχη Scotchcast™ Επισκέψιμη Ρητίνη Νο 8882 για ηλεκτρικές συνδέσεις. Γρήγορη προσβασιμότητα για δοκιμές σε περιοχές που απαιτούν απόδοση σε υψηλή υγρασία

  Δείτε περισσότερα.