Επισκευή Μανδύα Καλωδίων

Επισκευή Μανδύα Καλωδίων

Εξαιρετική Ανθεκτικότητα

 


Επισκευή Μανδύα Καλωδίου

Επισκευή μανδύα καλωδίων: επιλέξτε τη σιγουριά

Οι ηλεκτρολογικές ταινίες της 3M αποτελούν μια γρήγορη και εύκολη λύση επισκευής. Κατά την καθημερινή χρήση του εξοπλισμού και των μηχανημάτων, οι ζημιές στα καλώδια συμβαίνουν γρήγορα – και πρέπει να επισκευαστούν εξίσου γρήγορα. Οι ταινίες επισκευής του μανδύα καλωδίων κάνουν αυτή τη δουλειά εύκολη.
Η ολοκληρωμένη γκάμα των ποιοτικών ηλεκτρολογικών ταινιών της 3M υποστηρίζει μια ποικιλία λύσεων, ανάλογα με το είδος της ζημιάς και τον τύπο της εφαρμογής.

  • Για ελαφριά και επιφανειακή ζημιά στο καλώδιο, ο ηλεκτρολόγος μπορεί να επιλέξει από μια ποικιλία προϊόντων της 3M όπως μαστιχοταινία βινυλίου, Scotch 2228, Scotch Super 33+ ή Scotch 88 (Νο 33+ και Νο 88 για προστασία από περιβαλλοντικές συνθήκες)


  • Προσαρμόσιμη αυτοβουλκανιζόμενη λαστιχοταινία για μόνωση και στεγανοποίηση, με προστατευτικό φορέα EPR επιστρωμένο με κόλλα μαστίχης.

  • Μαστιχοταινία με βάση το καουτσούκ και επικάλυψη από PVC που αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, παρέχοντας διπλή προστασία βαρέως τύπου με ένα τύλιγμα.

  • Μονωτική ταινία από PVC για επαγγελματίες. Έχει εξαιρετική αντοχή σε: τριβή, υγρασία και διάβρωση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καιρικές συνθήκες.

  • Μονωτική ταινία υψηλών προδιαγραφών από PVC, για εφαρμογές βαρέως τύπου σε όλες τις καιρικές συνθήκες, η οποία προσφέρει και ισχυρή αντοχή στην τριβή.