Επισκευή Μανδύα Καλωδίων

Επισκευή Μανδύα Καλωδίων

Εξαιρετική Ανθεκτικότητα

 


Επισκευή Μανδύα Καλωδίου

Επισκευή μανδύα καλωδίων: επιλέξτε τη σιγουριά

Οι ηλεκτρολογικές ταινίες της 3M αποτελούν μια γρήγορη και εύκολη λύση επισκευής. Κατά την καθημερινή χρήση του εξοπλισμού και των μηχανημάτων, οι ζημιές στα καλώδια συμβαίνουν γρήγορα – και πρέπει να επισκευαστούν εξίσου γρήγορα. Οι ταινίες επισκευής του μανδύα καλωδίων κάνουν αυτή τη δουλειά εύκολη.
Η ολοκληρωμένη γκάμα των ποιοτικών ηλεκτρολογικών ταινιών της 3M υποστηρίζει μια ποικιλία λύσεων, ανάλογα με το είδος της ζημιάς και τον τύπο της εφαρμογής.

 • Για ελαφριά και επιφανειακή ζημιά στο καλώδιο, ο ηλεκτρολόγος μπορεί να επιλέξει από μια ποικιλία προϊόντων της 3M όπως μαστιχοταινία βινυλίου, Scotch 2228, Scotch Super 33+ ή Scotch 88 (Νο 33+ και Νο 88 για προστασία από περιβαλλοντικές συνθήκες)


 • Scotch® Ταινία Λαστιχο-μαστίχης No 2228

  Προσαρμόσιμη αυτοβουλκανιζόμενη λαστιχοταινία για μόνωση και στεγανοποίηση, με προστατευτικό φορέα EPR επιστρωμένο με κόλλα μαστίχης.

 • 3M™ VM Μαστιχοταινία Βινυλίου

  Μαστιχοταινία με βάση το καουτσούκ και επικάλυψη από PVC που αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, παρέχοντας διπλή προστασία βαρέως τύπου με ένα τύλιγμα.

 • Scotch® Super 33+™ Ηλεκτρολογική Ταινία Βινυλίου

  Μονωτική ταινία από PVC για επαγγελματίες. Έχει εξαιρετική αντοχή σε: τριβή, υγρασία και διάβρωση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καιρικές συνθήκες.

 • Scotch® Super 88 Ηλεκτρολογική Ταινία Βινυλίου

  Μονωτική ταινία υψηλών προδιαγραφών από PVC, για εφαρμογές βαρέως τύπου σε όλες τις καιρικές συνθήκες, η οποία προσφέρει και ισχυρή αντοχή στην τριβή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
The brands listed above are trademarks of 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά