Συνεργασία Εμπιστοσύνης

Συνεργασία Εμπιστοσύνης

Προσέξτε τα πειρατικά αντίγραφα


Τα πειρατικά αντίγραφα των προϊόντων ανώτερης ποιότητας πληθαίνουν όλο και περισσότερο στον ιατρικό κλάδο και στον κλάδο της οδοντιατρικής τεχνολογίας. Οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές για τους ασθενείς σας, αλλά κυρίως για εσάς ως οδοντιάτρους. Το πρόβλημα είναι οι παραπλανητικές γνήσιες συσκευασίες που περιέχουν προϊόντα-απομίμηση. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ανάμεσα στο γνήσιο και στο αντίγραφο.


Η αυθεντική ποιότητα με μια ματιά

Η 3M ESPE αποφάσισε από την αρχή να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση των πειρατικών προϊόντων και όλων των συνεπειών τους.

Η 3M ESPE, μια από τις εταιρείες με κορυφαία οδοντιατρικά προϊόντα, έχει θέσει νέα πρότυπα στην ποιότητα με το σύνθημα «Συνεργασία για περισσότερη ασφάλεια».

Αυτό το λογότυπο αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας απέναντί σας - όπου το βλέπετε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε υψηλής ποιότητας, γνήσια οδοντιατρικά προϊόντα 3M ESPE.


Όλα βρίσκονται υπό έλεγχο

Οι συνεργάτες, προτού αποκτήσουν το δικαίωμα χρήσης αυτής της σφραγίδας έγκρισης πιστοποιημένου καναλιού τροφοδοσίας, πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία έγκρισης της 3M ESPE - μια διαδικασία που στηρίζεται στην αμοιβαία προστασία. Για τυχόν παραβίαση των κανόνων, ο εν λόγω συνεργάτης διαγράφεται από τη λίστα με τους συνεργάτες πιστοποιημένων καναλιών τροφοδοσίας και αποκλείεται για 12 μήνες.


Γιατί δεν επιλέγετε και εσείς την ασφαλή οδό;

Αγοράζετε οδοντιατρικά προϊόντα 3M ESPE μόνο από συνεργάτες πιστοποιημένων καναλιών τροφοδοσίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια γρήγορη επιβεβαίωση του λογοτύπου και έτσι θα είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε αυθεντικά προϊόντα

Μπορείτε να βρείτε όλους τους συνεργάτες πιστοποιημένων καναλιών τροφοδοσίας στη σελίδα «Τρόπος αγοράς» .


 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >