Πώς να αγοράσετε Οδοντιατρικά Προϊόντα της 3M

Πώς να αγοράσετε Οδοντιατρικά Προϊόντα της 3M

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ 3Μ

Βοηθήστε την 3Μ να προστατέψει και τους ασθενείς και τα οδοντιατρεία

Προσέξτε την άτυπη αγορά και τις απομιμήσεις και λάβετε τα μέτρα σας για να αποφύγετε τους κινδύνους.

Η άτυπη αγορά και οι απομιμήσεις οδοντιατρικών προϊόντων είναι σοβαρά παγκόσμια προβλήματα, που έχουν πλήξει αθόρυβα τους επαγγελματίες του κλάδου σε ολόκληρο τον κόσμο. Η 3M λαμβάνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια των ασθενών και θεωρεί καθήκον της την υπεράσπιση της φροντίδας των ασθενών και τη διατήρηση όσο το δυνατόν υψηλότερων προτύπων οδοντιατρικής, απέναντι στις απειλές της άτυπης αγοράς και των απομιμήσεων.

Μια σοβαρή απειλή για την ασφάλεια των ασθενών

 • Πώς η άτυπη αγορά υπονομεύει την υγεία των οδοντιατρικών ασθενών

  Πώς η άτυπη αγορά υπονομεύει την υγεία των οδοντιατρικών ασθενών

  Όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο εξακολουθεί να επηρεάζει την αγορά οδοντιατρικών προϊόντων, έτσι συμβαίνει και με την άτυπη αγορά, έναν όρο που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την εισαγωγή και πώληση προϊόντων από μη εξουσιοδοτημένους εμπόρους. Η αύξηση στους ιστοτόπους που πωλούν παράνομα, μη γνήσια οδοντιατρικά προϊόντα 3Μ προσφέρει εύκολες ευκαιρίες σε μη εξουσιοδοτημένα από την 3Μ προϊόντα να κυκλοφορήσουν στην αγορά με ελάχιστο ή καθόλου έλεγχο.

  Αυτά τα οδοντιατρικά προϊόντα μπορεί να είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσει κανείς από τα αυθεντικά και, συχνά, η αγορά τους είναι πρόκληση χάρη στη χαμηλότερη τιμή τους σε σχέση με τα προϊόντα που πωλούνται μέσω μιας ασφαλούς αλυσίδας τροφοδοσίας. Η χρήση προϊόντων αγορασμένων μέσω της άτυπης αγοράς έχει σημαντικά μειονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου αστοχίας των προϊόντων λόγω ακατάλληλης αποθήκευσης, παράδοσης ή πλαστών ημερομηνιών λήξης. Δεν χρειάζεται να γίνει επίσης λόγος για την κατώτερη ποιότητα και τα προϊόντα απομίμησης.


Η δέσμευση της 3Μ στην ασφάλεια των ασθενών

 • Η 3Μ έχει μηδενική ανοχή σε δραστηριότητες που θέτουν την ασφάλεια των ασθενών και των ιατρείων σε κίνδυνο

  Η 3Μ έχει μηδενική ανοχή σε δραστηριότητες που θέτουν την ασφάλεια των ασθενών και των ιατρείων σε κίνδυνο

  Η 3Μ έχει πολιτική μηδενικής ανοχής σε δραστηριότητες που θέτουν την ασφάλεια των ασθενών και των ιατρείων σε κίνδυνο. Διαθέτουμε προηγμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της άτυπης αγοράς και των απομιμήσεων, αλλά και για την προστασία των πελατών μας, όπως:

  - Χρήση ασφαλούς αλυσίδας τροφοδοσίας (κανάλι εξουσιοδοτημένης διανομής) για την πώληση και την παράδοση των προϊόντων μας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι οι επαγγελματίες στον κλάδο της Οδοντιατρικής προμηθεύονται γνήσια υλικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  - Προληπτική παρακολούθηση των μη εξουσιοδοτημένων πωλήσεων, που χρησιμοποιείται για την επιβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μας μέσα από νομικές και κανονιστικές ενέργειες για την αποτροπή των παράνομων εμπόρων.

  - Συνεργασία με τον οδοντιατρικό κλάδο και την οδοντιατρική κοινότητα, η οποία βοηθά στην προώθηση μιας πολιτικής για την πρόληψη και την απόρριψη των προϊόντων της άτυπης αγοράς και των απομιμήσεων.


Έχετε τη δύναμη να προστατέψετε τους ασθενείς και το ιατρείο σας

 • Τρόπος αγοράς

  Οι κατασκευαστές, οι διανομείς και οι επαγγελματίες είναι όλοι υπεύθυνοι για την προστασία της ακεραιότητας του οδοντιατρικού κλάδου και των ασθενών.

  Οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δύναμη να μην επιτρέψουν στα προϊόντα της άτυπης αγοράς και στις απομιμήσεις να εισέλθουν στα ιατρεία τους. Είναι πολύ απλό: Να αγοράζετε τα προϊόντα μας μόνο από εξουσιοδοτημένους διανομείς της 3Μ και να αποφεύγετε τους εμπόρους που δεν έχουν την άμεση έγκριση της 3M. 

  Η 3M έχει μια αποστολή εκ μέρους του οδοντιατρικού κλάδου και των ασθενών της: την προώθηση της ακεραιότητας της αλυσίδας τροφοδοσίας ως ένα νέο πρότυπο της βιομηχανίας.


 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >