Χρειάζεται λιγότερο χρόνο, έτσι ώστε να έχετε εσείς περισσότερο χρόνο

Χρειάζεται λιγότερο χρόνο, έτσι ώστε να έχετε εσείς περισσότερο χρόνο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απλοποιήστε τη μέρα σας με πιο γρήγορες και εύκολες οπίσθιες αποκαταστάσεις

 • Απλοποιήστε τη μέρα σας με πιο γρήγορες και εύκολες οπίσθιες αποκαταστάσεις

  Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν θέλετε να χάνετε. Και όσο πιο πολύπλοκη είναι μια διαδικασία, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν κάτι να πάει στραβά και να διακόψει τη ροή της ημέρας σας.

  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η 3M Οδοντιατρικές Λύσεις έχει απλοποιήσει τις οπίσθιες αποκαταστάσεις ... τις πιο συχνές άμεσες αποκαταστάσεις. Χρησιμοποιώντας τη Filtek™ Ρητίνη Οπίσθιων Αποκαταστάσεων με άλλα τρία καινοτόμα προϊόντα, θα εκτελείτε τις οπίσθιες αποκαταστάσεις με ταχύτητα και απλότητα. Αφήστε την απλή Διαδικασία Οπίσθιων Αποκαταστάσεων να σας βοηθήσει να τηρήσετε το πρόγραμμά σας ... γιατί ο προσωπικός σας χρόνος εκτός ιατρείου έχει σημασία.

  Δείτε ένα βίντεο σχετικά με το πώς η 3Μ μπορεί να απλοποιήσει τις οπίσθιες αποκαταστάσεις.


Σχεδιασμένη για να βελτιώνει την παραγωγικότητα από την αρχή έως το τέλος.

 • Μία εύχρηστη συσκευή φωτοπολυμερισμού. Προβλέψιμος, αξιόπιστος πολυμερισμός. Ο βελτιστοποιημένος οδηγός φωτός της συσκευής είναι πιο άνετος για τους ασθενείς και προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στα οπίσθια δόντια.

 • Ένα ευέλικτο σχήμα που προσαρμόζεται στις επιφάνειες όλων των δοντιών για στιλπνότητα όμοια με αυτή που προσφέρουν οι πάστες, ενώ παράλληλα παρέχει την άνεση ενός συστήματος με καουτσούκ.


 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >