Ας μετατρέψουμε τη χαρά σε ένα κλινικό αποτέλεσμα

Ας μετατρέψουμε τη χαρά σε ένα κλινικό αποτέλεσμα

Ας κάνουμε τους ασθενείς χαρούμενους με γρηγορότερες, ευκολότερες άμεσες αποκαταστάσεις.

 • περισσότερο από το 50% των αποκαταστάσεων είναι άμεσες

  Οι οδοντίατροι μάς πληροφορούν ότι περισσότερο από το 50% των αποκαταστάσεων είναι άμεσες. Συνεπώς, η σωστή εκτέλεσή τους είναι υψίστης σημασίας.

 • Για τους ασθενείς, χαρά σημαίνει ένα όμορφο χαμόγελο που φαίνεται φυσικό και τους δημιουργεί αυτοπεποίθηση. Για εσάς, σημαίνει μια διαδικασία που εξελίσσεται ομαλά και αποδοτικά.

  Επειδή το 50% των διαδικασιών αποκατάστασης περιλαμβάνει άμεσες αποκαταστάσεις, η 3Μ δημιούργησε μια αξιόπιστη διαδικασία η οποία σας επιτρέπει να δημιουργείτε αποκαταστάσεις που είναι γρήγορες, εύκολες και προσφέρουν σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα.

  Ξεκινήστε με το Single Bond™ Συγκολλητικό Υγρό Γενικής Χρήσης — σχεδόν εξαλείφει την μετεγχειρητική ευαισθησία, είτε προτιμάτε ολική αδροποίηση, αυτο-αδροποίηση ή επιλεκτική αδροποίηση.

  Δημιουργήστε αποκαταστάσεις με την Filtek™ Ultimate Ρητίνη Αποκαταστάσεων — για ανθεκτικά αποτελέσματα και φυσική όψη οπουδήποτε στο στόμα.

  Ολοκληρώστε την αποκατάσταση με το Sof-Lex™Diamond Σύστημα Γυαλίσματος — προσαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες των δοντιών και είναι ευέλικτο, γρήγορο και αποτελεσματικό.

  Πιο προβλέψιμα αποτελέσματα, που ικανοποιούν τους ασθενείς. Πιο αποδοτικές διαδικασίες. Όλοι είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.


Απλοποιήστε τη μέρα σας με πιο γρήγορες και εύκολες οπίσθιες αποκαταστάσεις

Απλοποιήστε τη μέρα σας με πιο γρήγορες και εύκολες οπίσθιες αποκαταστάσεις

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Αποκτήστε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, ενώ παράλληλα βελτιώνετε την αποδοτικότητα της διαδικασίας από την αρχή έως το τέλος της.

  Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθούμε να επιτυγχάνετε εξαιρετικά αποτελέσματα και να βελτιώνετε την αποδοτικότητά σας χρησιμοποιώντας τα οδοντιατρικά μας προϊόντα. Για αυτόν τον λόγο, η 3Μ ανεβάζει συνεχώς τον πήχη για την απόδοση και την ευκολία στη χρήση. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που δημιουργήσαμε Λύσεις Διαδικασιών Αποκατάστασης, για να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή του σωστού συνδυασμού προϊόντων, έτσι ώστε να εξοικονομείτε βήματα και χρόνο, χωρίς να συμβιβάζεστε στα αποτελέσματα.


Προτεινόμενα Προϊόντα

 • Σχεδιασμένη για να είναι όμορφη και ανθεκτική - είναι το προϊόν που μπορεί να τα κάνει όλα.

 • Οι σύνθετες ρητίνες μαζικής πλήρωσης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να κάνουν τις οπίσθιες αποκαταστάσεις ταχύτερες και ευκολότερες! Οι μοναδικές οπτικές ιδιότητες και η βελτιωμένη αδιαφάνεια σας προσφέρουν απλότητα εφαρμογής σε ένα και μόνο βήμα — έως 5 mm — χωρίς να υποβαθμίζονται τα αισθητικά αποτελέσματα.

 • Ισχυρή πρόσφυση, με εφαρμογή ενός βήματος.

 • Πλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε διαμαντένια στιλπνότητα, όμοια με αυτήν που προσφέρουν οι πάστες, σε μόλις δύο βήματα. Και χωρίς να χρησιμοποιήσετε πάστα!


 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά