Εξαιρετικά απλό.

Εξαιρετικά απλό.

Κάναμε τις διαδικασίες άξονα και πυρήνα γρηγορότερες, ευκολότερες και πιο αξιόπιστες από ποτέ - με μια λύση που αποτελείται από 4 βήματα και ενσωματώνει τον νέο RelyX™ 3D Άξονα από Υαλονήματα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ DENTAL ADVISOR

Η πιο προηγμένη λύση άξονα και πυρήνα που υπάρχει

Με τον ΝΕΟ RelyX™ 3D Άξονα από Υαλονήματα

 • Μια απλή λύση για μια πολύπλοκη διαδικασία

  Μια απλή λύση για μια πολύπλοκη διαδικασία

  Οι διαδικασίες άξονα και πυρήνα – ή οι απονευρώσεις, όπως είναι ευρέως γνωστές – είναι εξαιρετικά πολύπλοκες αποκαταστάσεις. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε την 3M Λύση Άξονα και Πυρήνα για συνεργασία και απλότητα: Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται μαζί για να σας βοηθήσουν να συντομεύετε τη διαδικασία. Με λιγότερα κλινικά βήματα, η 3Μ Λύση Άξονα και Πυρήνα κάνει την ενδοδοντική διαδικασία αποκατάστασης πιο απλή για εσάς, αλλά και για τον ασθενή σας, χωρίς να θυσιάζετε την αξιοπιστία. Έτσι, η εργασία σας ολοκληρώνεται γρηγορότερα. Και όλα αυτά με μόνο τέσσερα προϊόντα.

  Βασισμένο σε περισσότερες από 700 τοποθετήσεις αξόνων, το 92% των οδοντιάτρων απάντησαν ότι ήταν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι με τη συνολική απόδοση του συστήματος. Ειδικότερα, ο νέος RelyX™ 3D Άξονας από Υαλονήματα κρίθηκε εξαιρετικός χάρη τον εύκολο χειρισμό, την καλαισθησία του και τη σημαντικά βελτιωμένη ακτινοσκιερότητά του. Σε συνδυασμό με την κλινικά αποδεδειγμένη διαδικασία μαζικής αποκατάστασης με κονία, αυτό σημαίνει μια άνετη, γρήγορη και αξιόπιστη διαδικασία – κάθε φορά.

  Διαβάστε την κλινική αξιολόγηση από το «Dental Advisor» >


 • Αποκτήστε την αξιόπιστη, υψηλή πρόσφυση που προσφέρουν οι ρητινώδεις κονίες συγκόλλησης, χωρίς να απαιτείται προεπεξεργασία. Η σύριγγα αυτόματης ανάμειξης και το ενδοδοντικό άκρο σάς δίνουν τη δυνατότητα να εφαρμόζετε την κονία, που έχει αναμειχθεί ήδη, απευθείας στο εσωτερικό του καναλιού της ρίζας, από το κάτω μέρος έως την κορυφή, σχεδόν χωρίς κενά.

  Μάθετε περισσότερα (PDF, 968 KB)

  Προβολή καταλόγου

 • Αυτός ο άξονας νέας γενιάς διαθέτει τρισδιάστατη συγκράτηση της στεφάνης σε μακροσκοπικό επίπεδο, καθώς και επιφάνεια με μικροπόρους, για ισχυρή συγκόλληση από τη ρίζα έως τον πυρήνα. Προσφέρει εξαιρετική ακτινοσκιερότητα για καλύτερο έλεγχο της τοποθέτησης και υψηλή αντοχή σε κάμψη για μικρότερο κίνδυνο ρήξης της ρίζας.

  ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Χρησιμοποιήστε τα τρυπάνια με χρωματική κωδικοποίηση, για καλύτερο ταίριασμα κατά την προετοιμασία του καναλιού της ρίζας.

  Μάθετε περισσότερα (PDF, 736 KB)

  Προβολή καταλόγου

 • Συγκολλήστε το υλικό πλήρωσης του πυρήνα με τον άξονα και τη δομή του δοντιού σε μία μόνο εφαρμογή - χωρίς επιπλέον primer. Αυτή η κόλλα που επιλέγεται χωρίς δεύτερη σκέψη προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και αξιοπιστία, όλα σε ένα εύχρηστο φιαλίδιο με αρθρωτό πώμα.

  Μάθετε περισσότερα

  Προβολή καταλόγου

 • Οι σύνθετες ρητίνες μαζικής πλήρωσης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να κάνουν τις οπίσθιες αποκαταστάσεις ταχύτερες και ευκολότερες! Οι μοναδικές οπτικές ιδιότητες και η βελτιωμένη αδιαφάνεια σας προσφέρουν απλότητα εφαρμογής σε ένα και μόνο βήμα — έως 5 mm — χωρίς να υποβαθμίζονται τα αισθητικά αποτελέσματα.

  Μάθετε περισσότερα

  Προβολή καταλόγου


Βασικά Πλεονεκτήματα του RelyX 3D Άξονα από Υαλονήματα

 • Μια απλή λύση για μια πολύπλοκη διαδικασία

  - Υψηλότερη μηχανική συγκράτηση στο υλικό πλήρωσης του πυρήνα, χάρη στη 3D μακροσκοπική συγκράτηση της στεφάνης
  - Ισχυρή πρόσφυση στο κανάλι της ρίζας
  - Καλύτερος έλεγχος στην τοποθέτηση του άξονα, χάρη στην εξαιρετική ακτινοσκιερότητα
  - Περισσότερη καλαισθησία σε σχέση με τους μεταλλικούς άξονες

  Διαβάστε την κλινική αξιολόγηση από το «Dental Advisor» >


 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >